Ducatista Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Λοιπόν παιδιά όπως πάντα τα ξημερώματα γίνονται όλα τα περίεργα.. λοιπόν από της 2 μέχρι και τώρα έπεφτε το ρελε διαρροής προσπαθούσα να βρω 2 ώρες τι είναι αλλά επειδή έχω παρά πολλές συσκευές να λειτουργούν ταυτόχρονα περασα δύσκολες ώρες έκλεινα τα πάντα μπας και βρω τι φταίει αλλά μάταια... τελικά γκουγκλαρα και για καλή μου τύχη βρήκα ότι ίσως φταίει το ups και όντως το έβγαλα από πάνω και εδω και μισή ώρα περίπου νομίζω είμαι οκ.. εχω 2 3 ερωτήσεις για αυτούς που ξέρουν.. 1ον πως μπορεί (και αν μπορει) ένα ups να ρίχνει το ρελε; για ποιον λόγο μπορεί να το κανει; όταν ρυθμίζει την τάση αναγνωρίζει το ρελε ότι υπάρχει διαρροή και πέφτει;;; κάποιος ηλεκτρονικός;..
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Για να πέφτει το ρελε διαφυγής, το ups ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή υπάρχει διαρροή σε καποιο απο τα εξαρτήματα του προς την γη.
Ducatista Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Για να πέφτει το ρελε διαφυγής, το ups ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή υπάρχει διαρροή σε καποιο απο τα εξαρτήματα του προς την γη. με ποιον τροπο ομως..?
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, Ducatista είπε με ποιον τροπο ομως..? Τι εννοείς; προφανώς χαλασμένο καμμενο εξάρτημα
Ducatista Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Τι εννοείς; προφανώς χαλασμένο καμμενο εξάρτημα ναι καταλαβα απλα εννουσα αν εχεις καποια αποψη για το τι ειναι χαλασμενο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα