Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ομάδα , έχω ένα θέμα με το PayPal όταν μπαίνω μου γράφει ότι έχω ένα αρνητικό υπόλοιπο -11,5  ευρώ και δεν Μπορώ να χρησιμοποίηςω το PayPal ωστόσο όσες αγορές έχω κάνει μου έχουν γίνει κανονικά έχω 2 κάρτες μέσα στο PayPal η μια δεν έχω χρήματα εδώ και χρόνια όποτε όλες οι αγορές γίνονται από την δεύτερη .. κάποια ιδέα ; Ευχαριστώ για το χρόνο σας 

Δημοσ.

Μια φορα ειχα πληρωσει εναν λογαριασμο τηλεφωνου με paypal, με το paypal balance σαν προτιμωμενη μεθοδο πληρωμης. Η πληρωμη εγινε κανονικα και η vodafone ελεγε οτι δε χρωσταω τιποτα.

Μετα απο μερικες ημερες ηρθε mail απο το paypal οτι εχω αρνητικο υπολοιπο και πρεπει αμεσα να καταθεσω τα χρηματα. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι scam, αλλα συνδεθηκα στο λογαριασμο μου και ειδα οτι οντως ειχα αρνητικο υπολοιπο, διαπιστωσα οτι προερχοταν απο αυτη την πληρωμη, διοτι το balance δεν επαρκουσε και αντι να μου απορριψει την πληρωμη, οπως θα εκανε η Τραπεζα, την εκανε κανονικα, βγαζοντας με χρεωμενο! Δεν το ηξερα μεχρι τοτε οτι γινεται αυτο. Εβαλα τα χρηματα να μηδενιστει το αρνητικο και εκτοτε μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...