zidane1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Έλαβα κάποια αυστραλέζικα δολλάρια (να 'ναι καλά το σόι) και θέλω να τα μετατρέψω σε ευρώ. Πιστεύετε πρέπει να πάω σε τράπεζα ή σε ανταλλακτήριο; Έχετε κάτι να προτείνετε;
vs_skg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Ανταλλακτηριο καλυτερες τιμες, ευκολοτερο, καθως ανταλλαγη συναλλαγματος κανει μονο το κεντρικο υποκαταστημα της τραπεζας, και λεφτα στο χερι ενω τραπεζα κατατιθενται σε λογαριασμο 1
censOred Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, vs_skg είπε Ανταλλακτηριο καλυτερες τιμες, ευκολοτερο, καθως ανταλλαγη συναλλαγματος κανει μονο το κεντρικο υποκαταστημα της τραπεζας, και λεφτα στο χερι ενω τραπεζα κατατιθενται σε λογαριασμο Είναι πολύ λίγα τα ανταλλακτηρια που έχουν καλύτερες τιμές. Προτείνω ιδιαίτερη προσοχή στην ισοτιμία και έλεγχο διαφορετικών ανταλλακτηριων αν απορρίψεις την τράπεζα. 1
vs_skg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, censOred είπε Είναι πολύ λίγα τα ανταλλακτηρια που έχουν καλύτερες τιμές. Προτείνω ιδιαίτερη προσοχή στην ισοτιμία και έλεγχο διαφορετικών ανταλλακτηριων αν απορρίψεις την τράπεζα. θεσσαλονικη και για το ζευγος λιρα-ευρω ειναι η πλειοψηφια καλυτερη απο την τραπεζα παντως. Αυτο μαλλον εξαρταται και απο το ζευγος. (Υποθετω οι τραπεζες εχουν ολες την ιδια ισοτιμια, δεν ξερω αν ισχυει) Σιγουρα το καλυτερο ειναι παντα η revolut... 2
censOred Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Θεσσαλονίκη ρώτησα στην Αριστοτέλους στο Ηλέκτρα από περιέργεια για ισοτιμία δανέζικης κορώνας ευρώ, η ισοτιμία ήταν τραγική αλλά και καλά no commission. Η Τράπεζα με συνέφερε στην προκειμένη περίπτωση. Ίσως αλλάζει με το νόμισμα αλλά έχω συναντήσει και άλλα ανταλλακτηρια που δεν με συνέφεραν. 1
vs_skg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, censOred είπε Θεσσαλονίκη ρώτησα στην Αριστοτέλους στο Ηλέκτρα από περιέργεια για ισοτιμία δανέζικης κορώνας ευρώ, η ισοτιμία ήταν τραγική αλλά και καλά no commission. Η Τράπεζα με συνέφερε στην προκειμένη περίπτωση. Ίσως αλλάζει με το νόμισμα αλλά έχω συναντήσει και άλλα ανταλλακτηρια που δεν με συνέφεραν. Ο Κασσαπιδης που και μεσω τηλεφωνου δινει τιμη, ηταν 3% λιγοτερο απο την ισοτιμια της revo. Και αυτο για τιμη τηλεφωνου, χωρις να παω εκει για σουξου μουξου η να του πω να κανει κατι καλυτερο για μεγαλο ποσο. Αντιστοιχα στην εθνικη 5% κατω και μια εικονα κλαφτα.. ουρες καλησπερακηδες, να πας σε συγκεκριμενο τραπεζικο που να μπορει να εξυπηρετησει, να πρεπει να εισαι πελατης, τα στοιχεια σου να ειναι επικαιροποιημενα στο ebanking, και θα τα παρεις και καταθεση στον λογαριασμο οχι μετρητα...περπατωντας παρακατω στην καμαρα σε ενα μικρο ανταλλακτηριο και κει καλυτερη τιμη ειδα απο την τραπεζα 1
james01gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 πριν κάποια χρόνια είχα γυρίσει από Αγγλία και μου είχαν μείνει λίρες. πάω στην τράπεζα (καθώς που μένω δεν υπάρχει ανταλλακτήριο) και για να μου αλλάξουν τα χαρτονομίσματα τα έβγαλαν φωτοτυπία! ήταν καμιά 15αριά χαρτονομίσματα. 1
zidane1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Τελικά πήγα σε ένα ανταλλακτήριο στο κέντρο της Αθήνας. Παρότι δεν υπήρχε προμήθεια, η ισοτιμία που πρόσφερε ήταν κατα 3.5% χειρότερη απο την ισοτιμία που έβλεπα στο ίντερνετ. Το θεώρησα οκ και προχώρησα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα