Forsenboys Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα φίλοι μου, μιας και πρόκειται για αγορά μιας πρώτης μηχανής (αυτόματο) κυρίως για μετακίνηση μέσα στην πόλη θα ήθελα να δω αν κάποιος έχει γνώση από Ιταλικά μηχανάκια και συγκεκριμένα Malaguti (Password συγκεκριμένα). Ειδα ένα που μου άρεσε αρκετά αλλά δεν ξέρω τι ισχύει από ανταλλακτικά και πόσο εύκολα θα μπορούσα να βρω αν χρειαστούν ιδιαίτερα όταν η συγκεκριμένη σειρά είχε σταματήσει την παραγωγή. Υ.Γ. Η διαδικασία της μεταβίβασης είναι δύσκολη; Ο πωλητής δεν έχει πληρώσει φετινά τέλη.
xsterg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 oxi δεν ειναι δυσκολη. εαν υπαρχουν ολα τα απαιτουμενα εγγραφα και ειναι πληρωμενα τα τελη ολων των παρελθοντων ετων τοτε δεν εχεις προβλημα. εγω παντως με το που ειδα οτι ο πωλητης δεν εχει πληρωμενα τα φετινα τελη (μιλαμε για 22-25€ σε σκουτερ) εχω να σου πω οτι καλυτερα να κοιταξεια καπου αλλου. οποιο αντικειμενο πωλειται πρεπει να εχει ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ τις υποχρεωσεις του μεχρι την ημερα πωλησης του. προσεξε μην το φορτωθεις και ανακαλυψεις σημεια και τερατα...
Forsenboys Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Στις 12/1/2022 στις 11:42 ΠΜ, xsterg είπε oxi δεν ειναι δυσκολη. εαν υπαρχουν ολα τα απαιτουμενα εγγραφα και ειναι πληρωμενα τα τελη ολων των παρελθοντων ετων τοτε δεν εχεις προβλημα. εγω παντως με το που ειδα οτι ο πωλητης δεν εχει πληρωμενα τα φετινα τελη (μιλαμε για 22-25€ σε σκουτερ) εχω να σου πω οτι καλυτερα να κοιταξεια καπου αλλου. οποιο αντικειμενο πωλειται πρεπει να εχει ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ τις υποχρεωσεις του μεχρι την ημερα πωλησης του. προσεξε μην το φορτωθεις και ανακαλυψεις σημεια και τερατα... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισε και μένα αυτό. Δηλαδή κατά την μεταβίβαση θα απαιτήσουν και απόδειξη οφειλών του 2022 από ότι κατάλαβα. Στις 12/1/2022 στις 1:01 ΜΜ, TRILOBYTER είπε Οχι, πες μπατζετ να το δουμε.. Έλεγα να δώσω μέχρι 1500 με όλα τα έξοδα μετάβασης, άδειας και ενδεχομένως ΚΤΕΟ. Το συγκεκριμένο Malaguti που έχω δει είναι του 11 με λίγα χιλιόμετρα αλλά δεν ξέρω αν είναι εύκολο να βρεθουν ανταλλακτικά σε περίπτωση βλάβης.
TRILOBYTER Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, Forsenboys είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισε και μένα αυτό. Δηλαδή κατά την μεταβίβαση θα απαιτήσουν και απόδειξη οφειλών του 2022 από ότι κατάλαβα. Έλεγα να δώσω μέχρι 1500 με όλα τα έξοδα μετάβασης, άδειας και ενδεχομένως ΚΤΕΟ. Το συγκεκριμένο Malaguti που έχω δει είναι του 11 με λίγα χιλιόμετρα αλλά δεν ξέρω αν είναι εύκολο να βρεθουν ανταλλακτικά σε περίπτωση βλάβης. Ποσο το βρηκες το μαλαγκουτι; Μεταχειρισμενο ιταλικο και ειδικα 11 ετιας θα ελεγα μακρια. Επειδη εχουν περασει πολλα ιταλικα σκουτερ απ τα χερια μου θα σου πω οτι ειναι αναξιοπιστα και καινε πολυ βενζινη. Τα μονα που αγαπησα ηταν τα διχρονα τους, οχι επειδη δεν εβγαζαν προβληματα αλλα επειδη ειχαν δυνατα μοτερ. Με ιταλικα θα εχεις προβληματα με ηλεκτρολογικα ειδικα στις βροχες, προβληματα με καρμπυρατερ, και πολλα αλλα. Αμα θες να δωσεις 1500 καλυτερα δες για τιποτα αλλο, honda lead (υδροψυκτο) honda vision 2011-2016 αεροψυκτο, daytona cargo 2022 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7309423-daytona 1995 ευρω αν μπορεις να ανεβεις λιγο, honda pcx (2011-2017) , yamaha delight 115, ειναι αυτα που θα σου προτεινω εγω στα λεφτα που θελεις να δωσεις. Μη κοιτας καν τα honda SH επειδη καιγανε λαδια και βαρουσε μπιελα. Οποτε λοιπον οχι στο μαλαγκουτι και σε οποιοδηποτε ιταλικο 10 ετιας. Αν θες ντε και καλα ιταλικο ψαξε για liberty οσο πιο καινουργιο γινεται και να ειναι ιτζεξιον, ξεχνας τα καρμπυρατερ.
Forsenboys Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Ποσο το βρηκες το μαλαγκουτι; Μεταχειρισμενο ιταλικο και ειδικα 11 ετιας θα ελεγα μακρια. Επειδη εχουν περασει πολλα ιταλικα σκουτερ απ τα χερια μου θα σου πω οτι ειναι αναξιοπιστα και καινε πολυ βενζινη. Τα μονα που αγαπησα ηταν τα διχρονα τους, οχι επειδη δεν εβγαζαν προβληματα αλλα επειδη ειχαν δυνατα μοτερ. Με ιταλικα θα εχεις προβληματα με ηλεκτρολογικα ειδικα στις βροχες, προβληματα με καρμπυρατερ, και πολλα αλλα. Αμα θες να δωσεις 1500 καλυτερα δες για τιποτα αλλο, honda lead (υδροψυκτο) honda vision 2011-2016 αεροψυκτο, daytona cargo 2022 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7309423-daytona 1995 ευρω αν μπορεις να ανεβεις λιγο, honda pcx (2011-2017) , yamaha delight 115, ειναι αυτα που θα σου προτεινω εγω στα λεφτα που θελεις να δωσεις. Μη κοιτας καν τα honda SH επειδη καιγανε λαδια και βαρουσε μπιελα. Οποτε λοιπον οχι στο μαλαγκουτι και σε οποιοδηποτε ιταλικο 10 ετιας. Αν θες ντε και καλα ιταλικο ψαξε για liberty οσο πιο καινουργιο γινεται και να ειναι ιτζεξιον, ξεχνας τα καρμπυρατερ. Το βρήκα στα 1250 ευρώ https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/318939846-malaguti-password-250 και έλεγα να πάω να το δω από κοντά. Η αλήθεια είναι επειδή στην επαρχία [Λάρισα] δεν υπάρχουν πολλές επιλογές σκεφτόμουν μήπως το πάρω για πρώτη μηχανή, αλλά τώρα με προβλημάτισες με τα τόσα ενδεχόμενα προβλήματα. Τα ίδια ισχύουν και για τα Aprilia [Scarabeo πχ]; Αν ήταν για καινουργιο θα πήγαινα σε Sym Symphony που είναι ελάχιστα πιο ακριβά.
panosdOUG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Έχω από το 2015 στην κατοχή μου δυο gilera ένα 125st και ένα 200vxr κανένα απολύτως πρόβλημα πέρα από τη συντήρηση τους, το 125st το έδωσα με 13κ χιλιόμετρα και το 200vxr το δίνω τώρα με 25κ χιλιόμετρα. Κατά την γνώμη μου είναι άριστα για μέσα στην πόλη με λίγο ανεβασμένη κατανάλωση λόγω καρμπυρατέρ 4-4.5 λίτρα. Από προβλήματα πραγματικά δεν έχουν βγάλει τίποτα, ένα ραγισμένο δοχείο παραφλου το οποίο άλλαξα και τίποτα πιο σοβαρό.
Forsenboys Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, panosdOUG είπε Έχω από το 2015 στην κατοχή μου δυο gilera ένα 125st και ένα 200vxr κανένα απολύτως πρόβλημα πέρα από τη συντήρηση τους, το 125st το έδωσα με 13κ χιλιόμετρα και το 200vxr το δίνω τώρα με 25κ χιλιόμετρα. Κατά την γνώμη μου είναι άριστα για μέσα στην πόλη με λίγο ανεβασμένη κατανάλωση λόγω καρμπυρατέρ 4-4.5 λίτρα. Από προβλήματα πραγματικά δεν έχουν βγάλει τίποτα, ένα ραγισμένο δοχείο παραφλου το οποίο άλλαξα και τίποτα πιο σοβαρό. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Επομένως να το ρισκάρω; Γιατί κάτι Yamaha που βρήκα που θεωρούνται κορυφή είναι του 2007 με 50.000 χλμ.
panosdOUG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 On 15/1/2022 at 11:40 ΠΜ, Forsenboys said: Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Επομένως να το ρισκάρω; Γιατί κάτι Yamaha που βρήκα που θεωρούνται κορυφή είναι του 2007 με 50.000 χλμ. Για εμένα οι κινητήρες της Piaggio μου βγήκαν σε καλό κανένα πρόβλημα όσο τα είχα στην κατοχή μου, τώρα για το συγκεκριμένο μαλαγκουτι δεν έχω άποψη.Το 200αρι που έχω στην κατοχή μου είναι άψογο απλά το δίνω για μεγαλύτερο πλέον. Αυτά από εμένα ότι άλλο χρειαστείς μη διστάσεις είμαστε και κοντά (Βόλο) εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα