inetien12 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, Nemo1776 είπε απορώ γιατί η nvidia δεν την κάνει 16gb όπως η amd Στην επόμενη ανακοίνωση σε κανα μηνα που θα βγει η ποιο νεα 3080
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, Nemo1776 said: Η 6800χτ 256 δεν είναι η κάνω λάθος? Ναι αλλά έχει το Infinity Cache για να αντισταθμίζει τη χασούρα στο memory bandwidth. 1
petran79 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Στο linux μπορείς να τις χακαρεις για να τρέχουν πρόγραμματα cad και 3d. Γιατί για βίντεοπαιχνιδια πεταμένα λεφτά είναι. 1
Mafariel Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Λοιπον εχω 1 νεφρο σε τιμη ευκαιριας(εκανα check up προχθες). Ανταλλασσω με την εν λογω καρτα και οτι διαφορα βγει τα δινω σε Bitcoin.... (εξοδα γιατρου δικα μου)...........................
johnmt2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, Thresh είπε Ναι αλλά έχει το Infinity Cache για να αντισταθμίζει τη χασούρα στο memory bandwidth. Αυτό ισχύει αποκλειστικά μόνο αν συνδυάσεις την κάρτα με εναν επεξεργαστη 5000 σειράς η κάνω λάθος;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 3 minutes ago, johnmt2 said: Αυτό ισχύει αποκλειστικά μόνο αν συνδυάσεις την κάρτα με εναν επεξεργαστη 5000 σειράς η κάνω λάθος; Όχι, αυτό που σκέφτεσαι είναι το SAM (Smart Access Memory), αλλά δουλεύει και με Intel. 2
Kyro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Όσο και να τις πουλάνε, όσες εκδόσεις και να βγάζουν, τις πουλάνε όλες και δεν τους φτάνουν να καλύψουν τη ζήτηση. Ας είναι καλά οι minners και οι scalpers. Όλοι κοιτάνε το συμφέρον τους. Μοναδικοί χαμένοι οι gamers που σε αυτούς φτάνουν όσα κομμάτια έχουν περισσέψει, με τιμή στα άστρα. Σε όσους τρέχουν από τις τσέπες θα τις πάρουν. Οι άλλοι... Τα ίδια και τα ίδια λέμε σε κάθε ανακοίνωση νέας κάρτας. Τέτοιες ανακοινώσεις είναι πια μόνο και μόνο για να παρακολουθούμε την πρόοδο της τεχνολογίας, όπως πχ τι νέο μοντέλο έβγαλε η lamborghini στα αυτοκίνητα. 4
MDefender Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Εχω φτάσει στο σημείο να κοιτάω τα νέα για τις κάρτες γραφικών όπως κοιτάω μια ζωή τα νέα για τα supercars.Μαρέσει να γνωρίζω,τα θαυμάζω αλλά ξέρω πολύ καλά ότι 500.000+ για αμάξι δεν θα δώσω ποτέ. Μέχρι πριν λίγο καιρό νευρίαζα που οι τιμές είναι στο θεό και δεν μπορούμε να δώσουμε 4-5 κατοστάρικα να ευχαριστηθούμε το χόμπι μας.Τώρα το έχω αποδεχτεί,μόλις καταρρεύσει σε απόδοση η 580 που έχω,ανεβάζουμε στα 200 την ταχύτητα του Internet και πάμε σε streaming να τελιώνουμε.Να ναι καλά η Microsoft και η Valve σε 1-2 χρόνια οι Streaming υπηρεσίες θα είναι τέλειες. 8
uesugi1989 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Ακόμα μια κάρτα για YouTubers και influencers. Η φάση θυμίζει κάτι συλλεκτικά Jordan της Nike πλέον 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι 3080 10GB ήδη στην Ελλάδα πωλούνται στα 1500€ - 3000€. Ας τους μείνουν στα ράφια. Τα ηλεκτρονικά δεν παίρνουν αξία με τον καιρό όπως πχ ο χρυσός ή ένα χειροποίητο κρυστάλλινο ποτήρι. (εκτός αν γίνουν συλλεκτικά) Έχουν ξεφύγει και η αιτία είναι ότι κάποιοι ακόμα αγοράζουν σε αυτές τις εξωφρενικές τιμές. Το ίδιο ισχύει και σε άλλα προϊόντα τεχνολογίας ή μη αλλά εδώ το τερμάτισαν. σ.σ. Αν είσαι Gamer μόνο κονσόλες ίσως. Μπορεί να μην έχεις τα πιο advanced γραφικά αλλά τουλάχιστον για μια 5ετία παίζεις αξιοπρεπώς όλους τους τίτλους. Βέβαια και εκεί οι τιμές δεν είναι φθηνές και κάποια παιχνίδια είναι μόνο για PC.... Οι streaming υπηρεσίες είναι η λύση αλλά στην Ελλάδα δεν ξέρω πότε θα υπάρχουν και αν θα είναι αξιοπρεπής. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από Dimitris_1981
Pokemon640 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, Sugizo είπε Πραγματικό γεγονός πριν μερικές μέρες, αγοράζει συνάδελφος 3070 και την δίνει στο καπακι 120€ πάνω. Μετά από 2 ώρες βλέπει τον τύπο που την αγόρασε να την πουλάει αλλά 150€ πάνω. Ο κάθε τυχαίος μας έγινε scalper δυστυχώς. ΣΔΟΕ που είσαι ;.. έχει ψωμάκι να ψάξεις στις αγγελίες 🤭😆 Ένα τσέκ να κάνει σε scalper λογαριασμούς με αδήλωτα έσοδα, θα γελάνε και οι πέτρες ! Κανονικά έπρεπε να υπήρχε σύστημα, 1 κάρτα γραφικών ανά ΑΦΜ. Εκεί θα έπεφτε ψαλίδα. Όταν θα τη πουλούσες να έπρεπε να έκανες δήλωση στην εφορία για να περαστεί το S/N στον επόμενο (όπως στα αυτοκίνητα). 3
bolzor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μπραβο καινοτομιες η Nvidia! Σε λιγο θα βγαλουν και την 980 στα 11GB
jimarass26 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Οι 3080 10GB ήδη στην Ελλάδα πωλούνται στα 1500€ - 3000€. Ας τους μείνουν στα ράφια. Τα ηλεκτρονικά δεν παίρνουν αξία με τον καιρό όπως πχ ο χρυσός ή ένα χειροποίητο κρυστάλλινο ποτήρι. (εκτός αν γίνουν συλλεκτικά) Έχουν ξεφύγει και η αιτία είναι ότι κάποιοι ακόμα αγοράζουν σε αυτές τις εξωφρενικές τιμές. Το ίδιο ισχύει και σε άλλα προϊόντα τεχνολογίας ή μη αλλά εδώ το τερμάτισαν. σ.σ. Αν είσαι Gamer μόνο κονσόλες ίσως. Μπορεί να μην έχεις τα πιο advanced γραφικά αλλά τουλάχιστον για μια 5ετία παίζεις αξιοπρεπώς όλους τους τίτλους. Βέβαια και εκεί οι τιμές δεν είναι φθηνές και κάποια παιχνίδια είναι μόνο για PC.... Οι streaming υπηρεσίες είναι η λύση αλλά στην Ελλάδα δεν ξέρω πότε θα υπάρχουν και αν θα είναι αξιοπρεπής. Εγώ κάρτα που καίει πάνω από 100-150 watt δεν αγοράζω......... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από jimarass26 2
lofi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Όσο πιστεύουν ότι οι τιμές θα ομαλοποιηθούν ή θα πέσουν τόσο δυστυχώς πλανώνται πλάνην οικτράν…από την στιγμή που βλέπουν ότι σε αυτά τα νούμερα υπάρχει απήχηση ότι και αν είναι αυτοί που τις αγοράζουν απλά θα υπάρξει ένα correction στις τιμές και θα πούμε και ευχαριστώ.
kodorevi8ulis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 τελικά τι ελλείψεις υπήρχαν και είχαν θέματα με την παραγωγή κλπ ;;; παλιές κάρτες ξανά βγάζουν .... νέα μοντέλα βγάζουν ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα