Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες θέλω τα φώτα σας … Η γυναίκα μου είναι έγκυος και περιμένουμε το πρώτο μας παιδί στην εργασία της της έκαναν πρώτη σύμβαση για ένα μήνα μετά για δυο μήνες έπειτα για άλλον ενα μήνα και τέλος της είπαν πως θα δουλέψει 2 μέρες πριν βγει στην άδεια λοχείας μήπως ξέρει κάποιος αν προστατεύεται από το νόμο επειδή υπάρχουν 3 διαδοχικές συμβάσεις χωρίς να σταματήσει ;;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε

Ποιος ο λόγος να της αλλάξουν τόσες συμβάσεις; Αυτά έγιναν στην εργασία της αφού τους ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος;

Καλησπέρα φίλε μου ο λόγος είναι πως ας πούμε δουλεύει σε μια εταιρεία η οποία ακόμα δεν έχει πάρει το έργο εξ ολοκλήρου και γίνονται ενστάσεις από την προηγούμενη εταιρεία η οποία το είχε 

Όχι από την αρχή ήταν ετσι!!!

3 λεπτά πριν, Killbill125 είπε

Καλησπέρα φίλε μου ο λόγος είναι πως ας πούμε δουλεύει σε μια εταιρεία η οποία ακόμα δεν έχει πάρει το έργο εξ ολοκλήρου και γίνονται ενστάσεις από την προηγούμενη εταιρεία η οποία το είχε 

Όχι από την αρχή ήταν ετσι!!!

Δηλαδή δεν ξέρουν αν έχουν το έργο μετά από 3 μήνες ας πούμε!!!

Δημοσ.

Οκ. Αυτό που μου πέρασε από το μυαλό ήταν μήπως ετοιμάζονται να κάνουν καμία λαμογια τώρα που έμεινε έγκυος για να της στερησουν επιδόματα και άδειες η να την ωθησουν ευκολότερα στην παραίτηση. 

Δημοσ.

Όχι όχι ίσα ίσα που δεν έχει θέμα στη δουλειά και της συμπεριφέρονται καλά όμως υπάρχει κάποιος να ξέρει αν μετά τις 3 συμβάσεις έστω και μηνιαίες γίνεται αυτόματα αορίστου;;;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Killbill125 είπε

υπάρχει κάποιος να ξέρει αν μετά τις 3 συμβάσεις έστω και μηνιαίες γίνεται αυτόματα αορίστου;;;

Νομίζω έτσι πρέπει να γίνεται, αλλά περίμενε να σου απαντήσει και κανείς πιο ειδικός.

Δημοσ.
Στις 11/1/2022 στις 9:47 ΜΜ, Killbill125 είπε

Όχι όχι ίσα ίσα που δεν έχει θέμα στη δουλειά και της συμπεριφέρονται καλά όμως υπάρχει κάποιος να ξέρει αν μετά τις 3 συμβάσεις έστω και μηνιαίες γίνεται αυτόματα αορίστου;;;

μου φαίνεται πως ισχύει αλλά αυτό δεν λεει κάτι καθώς είναι λιγότερο από χρόνο στην δουλειά. το μόνο που κυνηγάς είναι εάν μπορούν να την απολύσουν ενώ τους είχε ενημερώσει πως είναι έγκυος.

Δημοσ.

Μετά απο 3 συμβάσεις γίνεται αορίστου. Αλλά προσοχή! Να μην υπάρχει καμία μέρα κενή. Δηλαδή, μην λήξει η σύμβαση 31/12 και της κάνουν την επόμενη 3/1, εδώ υπάρχει κενό δύο μέρες.

Ότι σου λέω όμως με κάθε επιφύλαξη, δεν είμαι ούτε λογιστής ούτε εργατολόγος

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/1/2022 στις 9:47 ΜΜ, Killbill125 είπε

Οχι δεν παει ετσι

Επισης αν καποιος επιχειρησει να κατσικωθει καπου με το ζορι, τελειωνει το "της συμπεριφερονται καλα" γιατι πλεον εκλειπει η καλη πιστη 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, trelas007 είπε

Με το καλο να ρθεί το μωρό σας.

Στο παρακάτω αρθρο τα λεεί πολύ ωραία.

https://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=221275

Α, μπράβο! Τέλειο άρθρο. Άρα διαδοχικές θεωρούνται οι τρείς συμβάσεις ορισμένου χρόνου με την προϋπόθεση ότι το μεσοδιάστημα είναι μικρότερο των 45 ημερών. Πολύ χρήσιμο αυτό, δεν το γνώριζα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...