Προς το περιεχόμενο

THERMALTAKE POWER SUPPLY ATX 600W SMART BM1 BLACK 32 € [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κάνεις που παρήγγειλε κάποια πληροφόρηση σχετικά;

Το έχω παραγγείλει με την χαμηλή τιμή από 12 Ιανουαρίου. Ήρθε email επιβεβαίωσης και μέχρι εκεί. Συνολο 36,74 με την αποστολή.

• Like 1
  • Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.

" Δημοσ. 11 Ιανουαρίου ·"

Στις 7/2/2022 στις 11:48 ΜΜ, Mesqal είπε

Παρέλαβα σήμερα ...

9 ώρες πριν, xristakits είπε

κ εγώ παρέλαβα σήμερα! Μπράβο στο quickshop 

Μπραβο, αλλα... "quick" ;;;; :)

Δημοσ.
Στις 9/2/2022 στις 8:15 ΠΜ, matrixxx είπε

Μπραβο, αλλα... "quick" ;;;; :)

Παρέλαβα κι εγώ. "Quick" μπορεί να μην ήταν αλλά η προσφορά διευκρίνιζε ξεκάθαρα πως αφορούσε παράδοση σε 15 εργάσιμες. Μεσολάβησαν και χιόνια ....

Νομίζω ότι όλα πήγαν καλά και μπορεί να κλειδωθεί. Όποιος δεν παρέλαβε να το ψάξει γιατί γενικώς φαίνεται ότι οι παραγγελίες παραδόθηκαν ή παραδίνονται.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dchatz είπε

Παρέλαβα κι εγώ. "Quick" μπορεί να μην ήταν αλλά η προσφορά διευκρίνιζε ξεκάθαρα πως αφορούσε παράδοση σε 15 εργάσιμες. Μεσολάβησαν και χιόνια ....

Δεν βλεπω καμια διευκρινηση στην προσφορα για παραδοση σε 15 εργασιμες, ολοκληρο το τοπικ διαβασα και προχθες και τωρα ξανα.

Τα χιονια που κολανε?!!! 😄Κανονικα στον χρονο που ειχαν πει (ουτε μια μερα καυθυστερηση) παρελαβα απο εξωτερικο 2 αποστολές στην Αττικη σε 6 και 12 ημερολογιακες ημερες αντιστοιχα με τα χιονια μαλιστα ακριβως την ωρα που μπηκαν Ελλαδα τα πακετα μου. 

Γιατι η πρεμουρα να κλειδωσει το θεμα; Εισαι αρμοδιος; Οχι. Για οποιον δεν γνωριζει την ενοτητα : Μενουν τετοια θεματα ανοικτα για αναφορες παραδοσης. Αν ηταν κλειστο δεν θα μπορουσες να ποσταρεις. Δεν εχει αξια η αναφορα σου περι παραλαβης; :) (ρητορικη φυσικα η ερωτηση)

Δημοσ.
18 ώρες πριν, matrixxx είπε

Δεν βλεπω καμια διευκρινηση στην προσφορα για παραδοση σε 15 εργασιμες, ολοκληρο το τοπικ διαβασα και προχθες και τωρα ξανα.

Τα χιονια που κολανε?!!! 😄Κανονικα στον χρονο που ειχαν πει (ουτε μια μερα καυθυστερηση) παρελαβα απο εξωτερικο 2 αποστολές στην Αττικη σε 6 και 12 ημερολογιακες ημερες αντιστοιχα με τα χιονια μαλιστα ακριβως την ωρα που μπηκαν Ελλαδα τα πακετα μου. 

Γιατι η πρεμουρα να κλειδωσει το θεμα; Εισαι αρμοδιος; Οχι. Για οποιον δεν γνωριζει την ενοτητα : Μενουν τετοια θεματα ανοικτα για αναφορες παραδοσης. Αν ηταν κλειστο δεν θα μπορουσες να ποσταρεις. Δεν εχει αξια η αναφορα σου περι παραλαβης; :) (ρητορικη φυσικα η ερωτηση)

καλά συγνώμη, νόμιζα ότι βοηθούσα, εντάξει.....

Όσον αφορά τις 15 εργάσιμες υπάρχει η αναφορά στο 2ο ποστ από τον "AccountSaver" αλλά και στη σελίδα του προϊόντος το έλεγε ξεκάθαρα.

Τα χιόνια το είπα με τη λογική ότι αν έπρεπε το προϊόν να πάει από αποθήκες σε κάποιο μαγαζί ίσως να μη μπορούσε να πάει και να χάθηκαν 2-3 μέρες.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι τελικά οι παραλαβές έγιναν οπως ανέφεραν και άλλοι χρήστες. Εγω προσωπικά στις 15 ημέρες πήρα τηλ το μαγαζί να δω τι γίνεται και μου είπαν ναι σωστά , έχετε δίκιο θα το κοιτάξουμε και όντως 2-3 μέρες μετά άρχισαν οι αναφορές για παραλαβή εδώ.

Και πάλι συγνώμη για την άστοχη προτροπή περί κλειδώματος, δε θα ξαναγίνει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...