Προς το περιεχόμενο

THERMALTAKE POWER SUPPLY ATX 600W SMART BM1 BLACK 32 € [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

THERMALTAKE POWER SUPPLY ATX 600W SMART BM1 BLACK  =32 €

https://www.quickshop.gr/el/product/ElectronicsN-ELECTRONICS/ComputersN-COMPUTERS/Hardware-ComponentsN-COMPONENTS/Psu_apo_sComponentsN-COMP-PSU/THERMALTAKE-PS-SPD-0600MNSABE-1/

Aν ισχύει η τιμή - δεν ξέρω τι λέει από αξιοπιστία- αλλά  για 32Ε για Thermaltake  600W semi modular δεν ακούγεται άσχημα (σ αυτή την τιμή Τurbo-x & Powertech παίζουν) .

Αναφορά σε κείμενο

80 PLUS Bronze 230V

EU certified with 88% energy efficiency, 

built with japanese main capacitors

140mm hydraulic bearing fan,

5-year warranty

https://www.thermaltake.com/smart-bm1-600w.html

Επεξ/σία από Walternet
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Walternet είπε

THERMALTAKE POWER SUPPLY ATX 600W SMART BM1 BLACK  =32 €

https://www.quickshop.gr/el/product/ElectronicsN-ELECTRONICS/ComputersN-COMPUTERS/Hardware-ComponentsN-COMPONENTS/Psu_apo_sComponentsN-COMP-PSU/THERMALTAKE-PS-SPD-0600MNSABE-1/

Aν ισχύει η τιμή - δεν ξέρω τι λέει από αξιοπιστία- αλλά  για 32Ε για Thermaltake  600W semi modular δεν ακούγεται άσχημα (σ αυτή την τιμή Τurbo-x & Powertech παίζουν) .

https://www.thermaltake.com/smart-bm1-600w.html

Καλό, αλλά ....

Διαθέσιμο σε 15 εργάσιμες

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα ειναι συμβατά αυτα τα τροφοδοτικά με την σειρα 40 της nvidia και έτσι θα χρειαστείτε καινούριο για να την δώσετε ρεύμα.

Oh wait... 

• Like 4
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

αλλάζουν τα τροφοδοτικά για τις νέες κάρτες γραφικών, οπότε δεν αξίζει να στοκάρει κάποιος αν δεν το χρειάζεται

Ναι λες και θα τις αγγίξουμε τέτοια τιμή που θα έχουν 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ooaris είπε

Δεν θα ειναι συμβατά αυτα τα τροφοδοτικά με την σειρα 40 της nvidia και έτσι θα χρειαστείτε καινούριο για να την δώσετε ρεύμα.

Oh wait... 

Μα δεν νομίζω κάποιος που θα αγοράσει οποιαδήποτε καινούργια gpu θα βάλει tier D τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Για τη τιμή του μια χαρά είναι το τροφοδοτικό..Απτο να πάρεις no name χίλιες φορές αυτό αν και φυσικά δεν είναι ότι καλύτερο. 

Επειδή πολύ συζήτηση γίνεται για τις νέες κάρτες μια χαρά υπάρχουν ήδη adaptor για να μετατρέψουν 2 x8 pin σε 12 pin αλλά φυσικά με περιορισμό στο πόσα watt θα τραβάει (έως 300 watt). 

Κάποιος που θα πάρει 4090 που τραβάει πάνω από 300 watt δε νομίζω να τη σύνδεση με τροφοδοτικό των 30 ευρώ..

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, baskon είπε

Για τη τιμή του μια χαρά είναι το τροφοδοτικό..Απτο να πάρεις no name χίλιες φορές αυτό αν και φυσικά δεν είναι ότι καλύτερο. 

Επειδή πολύ συζήτηση γίνεται για τις νέες κάρτες μια χαρά υπάρχουν ήδη adaptor για να μετατρέψουν 2 x8 pin σε 12 pin αλλά φυσικά με περιορισμό στο πόσα watt θα τραβάει (έως 300 watt). 

Κάποιος που θα πάρει 4090 που τραβάει πάνω από 300 watt δε νομίζω να τη σύνδεση με τροφοδοτικό των 30 ευρώ..

Κάτσε να δούμε τι θα τραβάνε οι 4χχχ και βλέπουμε , πολλά ακούγονται για τεράστιες καταναλώσεις πάνω από 600w

Δημοσ.

Δε το βιάζομαι οπότε το αγόρασα. Θα χτίσω υπολογιστή μέχρι το καλοκαίρι οπότε καλό είναι να υπάρχει. Κάρτα 40ΧΧ δε παίζει να πάρω με την καμμία.

Το κατάστημα κλείνει καθημερινά στις 16:00 οπότε για εργαζόμενο δε βολεύει η παραλαβή από εκεί.

Με την αποστολή πήγε 36,74€.

Πλήρωσα με πιστωτική, ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Δημοσ.
5 hours ago, Nik1239 said:

Κάτσε να δούμε τι θα τραβάνε οι 4χχχ και βλέπουμε , πολλά ακούγονται για τεράστιες καταναλώσεις πάνω από 600w

Οτι και αν ειναι.. αν πάρεις κάρτα γραφικών που τραβάει πανω από 200-250 watt δε νομίζω να κάτσεις να χτίσεις σύστημα με το τροφοδοτικό των 30 ευρώ.. Μια χαρά ήταν η τιμή αλλά μάλλον τέλος..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως ενα ακριβο thermaltake psu που ειχα παρει κρατησε 5-6 χρονια.

Επεξ/σία από Deathy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...