Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγάλος φαν της 1+ (μετά τα Blackberry),  ένα βασικό θέμα που έχω είναι ότι δεν έχει notification light όταν έρχονται emails. Επιπλέον το iOS έχει γίνει βαρύ, περίπλοκο και δύσχρηστο, ενώ του 1+ πετάει. Η Apple δεν είναι άξια αναφοράς πλέον στα κινητά, δυστυχώς. 

Επεξ/σία από invisiblesurfer
  • Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Runner25 είπε

700 με 800 ευρω αν ειναι ετσι γιατι να μην παρει καποιος apple τα απλα μοντελα

Γιατί πολύ απλά δεν θέλουμε ios

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Προσωπικά θεωρω οτι τα pro μοντέλα εχουν γινει τεραστια σε μεγεθος και αδιαφορα τοσο σε εμφανιση οσο και σε χαρακτηριστικά.

Τα μικροτερα μοντελα σε καλο μεγεθος αλλα τα ηδη αδιαφορα χαρακτηριστικά γινονται ακομα χειροτερα.

Το δε λειτουργικο ασχολίαστο πλεον, οταν ανοιξα oneplus τηλεφωνο και βρηκα μεσα netflix και facebook καταλαβα που πανε...

Ασε που τελευταία 3 μοντέλα δεν εχουν μεταπώληση κάστανο, ενα 9pro που ειχα του πατερα μου κοντεψα 300 ευρω να το βαλω και παλι δεν εφευγε...

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Runner25 είπε

ναι ρε ψηλε οκ και οι μισες λειτουργιες απο αυτα που μας λες δεν παιζουν σωστα η και καθολου

Δεν μιλάω για λειτουργείς. Αλλά που να καταλάβεις. Καλύτερα πάρε ένα iphone μέχρι να καταλάβεις.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Waiss είπε

Έτσι που κινεζοποίησε το λογισμικό της η Oneplus με το υβρίδιο της Oppo, ελάχιστοι θα ξανασχοληθούν με αυτή την εταιρεία.

Τι εκανε γιατι το εχω χασει αυτο το νέο

Δημοσ.

Λατρευω που βαση του κοστους αποκτησης μιας συσκευης συγκρινουμε πραγματα που δεν ειναι ιδια.Δεν ξερω πως καποιοι τα συγκρινουν στο μυαλο τους αλλα τι θα πει με τοσα που κανει παιρνω apple. Εαν θελω να παρω apple θα παρω apple,εαν θελω android θα παρω android,το κοστος ειναι αλλος παραγοντας εντελως,δηλαδη επειδη το μηλο καρφωνει το 1000ρικο στις συσκευες της θα πρεπει ολες οι αλλες εταιριες να πουλανε 50% κατω για να μην πλησιαζουν σε αξια το μηλο? Χαζο θεωρω.Ειναι σαν να λεμε επειδη εβγαλε η lamborghini την huracan που κανει κανα μισο μυριο γιατι να μην παρουμε μια ferrari στα ιδια λεφτα.

Κατοχος 6t, iphone xs και πλεον 8tειναι συσκευες τελειως διαφορετικες,αξιολογες αλλα ειναι και τι βολευει τον καθενα και θεμα γουστου καθαρα,αλλωστε ποσοι κατοχοι 1+ ή iphone 12-13 αξιοποιουν πανω απο το 40% των δυνατοτητων της συσκευης? 1 στους 100 και ισως να λεω και πολλους αρα ας αραξουμε την(ξερετε εσεις) και ας παρακολουθησουμε τι παιζει,οποιος θελει αγοραζει οποιος δεν θελει παει παρακατω.

• Like 4
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Waiss είπε

Που δεν απευθύνονται σε κανένα σενάριο καθημερινής χρήσης.

Ειλικρινα ρε φίλε, εσυ οταν ψάχνεις να αγοράσεις κάτι που κοστίζει αρκετα χρήματα τι θα κοιτάξεις? Εγω κοιτάω βιντεο, reviews, specs και φυσικά εμφάνιση. Επιπλέον οποιος θέλει android οι επιλογες που έχει ειναι πραγματικά ελάχιστες σε ναυαρχίδες. Samsung, Oneplus, Pixel 6 pro(βγηκε τώρα) και Xiaomi που προσωπικά δε θα έπαιρνα ναυαρxίδα Xiaomi. Samsung εχω δοκιμάσει 2, το τελευταίο ηταν το s10, στην αρχή ήταν πολύ καλό μετά απο μερικούς μήνες ολο lag στο browsing στις εφαρμογές παντού laggare, δακτυλικό αποτυπωμα επιανε οποτε το θυμοταν το ίδιο και το face. Oneplus εχω πάρει 3 το 9 pro ειναι το λαστ. Ε δεν εχω κανενα παραπονο, ποτε δεν είχα με Oneplus. Αψογο σε ταχυτητα μπαταρία με βγάζει ανετα και το χρησιμοποιώ πολύ, και φορτίζει σε 5 λεπτά 20%. Δακτυλικό αποτύπωμα και face εξαιρετικά. Οπότε ναι δε με εχει προβληματίσει ποτέ. Το μόνο που με έχει ενοχλήσει είναι οτι έχει κρασαρει 3-4 φορές ο browser(χρησιμοποιώ edge) και στην αρχή υπερθερμαινόταν(αυτό διορθώθηκε με update). Τωρα θα ήθελα να δοκιμάσω το pixel 6 pro που θεωρητικά έχει το καλύτερο android experience, αλλα πανακριβό εδω Ελλάδα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, AppleAlberth1 είπε

Εαν ειναι ετσι θα ειχαμε ολλοι Apple. Και αυτο ειναι pro μοντελο. Καποια πραγματα που ενσωματώνει, στην Apple μετα απο μερικα χρονια θα υπαρχουν. Πληρώνεται για το ονομα. Παρε εσυ Apple

Κάποια πράγματα όπως το dash charging μόνο εννοείς; Γιατί από αυτονομία και soc η Apple είναι πολύ πιο μπροστά.

Υ.Γ. Λατρεύω one plus από το πρώτο. Αλλά για daily χρήση, μόνο pro max.

Επεξ/σία από makridis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, makridis είπε

Κάποια πράγματα όπως το dash charging μόνο εννοείς; Γιατί από αυτονομία και soc η Apple είναι πολύ πιο μπροστά.

Υ.Γ. Λατρεύω one plus από το πρώτο. Αλλά για daily χρήση, μόνο pro max.

Εαν είσαι μόνο Facebook YouTube tiktok και τίποτα σοβαρό. Είναι οκ το iphone. Και η γυναίκα μου pro max έχει. Εάν θέλεις κάποια άλλα πράγματα δεν σου επιτρέπει το λειτουργικό. Πληρώνεις για σχεδόν τα πάντα,  έχεις στο 2022 5gb στο icloud που η google σου δίνει 15gb. Η θύρα lightning  του  iphone βασίζετε στο πρότυπο usb 2, ταχύτητα εννοώ. Πραγματικά 8mbs. Προσπάθησε να μεταφέρεις ένα βίντεο 20-30gb να δεις πόσο χρόνο χρειάζεσαι. Φέτος έκανε αναβάθμιση στο βασικό μοντέλο στα 128gb η samsung στο note 10+  βασικό μοντέλο ήταν 256gb δύο χρόνια πριν. Δεν είμαι fan oneplus. Αλλά γενικά ο android κόσμος είναι πολύ μπροστά από την apple. Ασ μην μιλήσω για οθόνη oled. Που μέχρι τρία χρόνια πριν δεν ξέρατε τι είναι. Wireless charging? Φαίνεται ότι είσαι φραγατος. Και δεν έχει νόημα η συζήτηση. 

• Like 2
  • Confused 2
  • Sad 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AppleAlberth1 είπε

Εαν είσαι μόνο Facebook YouTube tiktok και τίποτα σοβαρό. Είναι οκ το iphone. Και η γυναίκα μου pro max έχει. Εάν θέλεις κάποια άλλα πράγματα δεν σου επιτρέπει το λειτουργικό. Πληρώνεις για σχεδόν τα πάντα,  έχεις στο 2022 5gb στο icloud που η google σου δίνει 15gb. Η θύρα lightning  του  iphone βασίζετε στο πρότυπο usb 2, ταχύτητα εννοώ. Πραγματικά 8mbs. Προσπάθησε να μεταφέρεις ένα βίντεο 20-30gb να δεις πόσο χρόνο χρειάζεσαι. Φέτος έκανε αναβάθμιση στο βασικό μοντέλο στα 128gb η samsung στο note 10+  βασικό μοντέλο ήταν 256gb δύο χρόνια πριν. Δεν είμαι fan oneplus. Αλλά γενικά ο android κόσμος είναι πολύ μπροστά από την apple. Ασ μην μιλήσω για οθόνη oled. Που μέχρι τρία χρόνια πριν δεν ξέρατε τι είναι. Wireless charging? Φαίνεται ότι είσαι φραγατος. Και δεν έχει νόημα η συζήτηση. 

Σίγουρα πάντως κάτι έχει αυτή η εταιρεία με τα μήλα για να είναι νούμερο ένα σε πωλήσεις τα τελευταία χρόνια. Επίσης ο περισσότερος κόσμος δεν αγοράζει με το τι πραγματικά έχει ανάγκη αγοράζει με το τι πουλάει περισσότερο τι είναι πιο όμορφο και γενικά έξω από τη χώρα μας τα μήλο τηλέφωνα τα παίρνουνε τζάμπα κάτι που σίγουρα δεν το κάνουμε στην Ελλάδα γι' αυτό το αναλύουμε τόσο πολύ για τους ξένους ένα τηλέφωνο απλά είναι ένα τηλέφωνο και τίποτα παραπάνω δεν κάθονται να ψειρίζουν τα πάντα έχουνε άλλα πιο σημαντικά πράγματα να κάνουνε.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, infamousjohn είπε

Γελάω με όσους περνούν κινητό για πάνω από 2-3 χρόνια. Η τεχνολογία κάνει τέτοια άλματα πλέον στα κινητά που ένα κινητό τετραετίας, όση υποστήριξη και να έχει, δεν θα έχει night shot της προκοπής, wide angle της προκοπής, μπαταρία της προκοπής και φυσικά οθόνη της προκοπής.... Γελάω όμως γιατί το έχουν πληρώσει χρυσάφι και φυσικά "έχει υποστήριξη". Άντε να καταλάβουν τώρα αυτά που είπα........

Εγω γελάω με αυτούς που παίρνουν ακριβές συσκευές ενώ δεν εχουν που την κεφαλή κλίνη…και στην Ελλάδα ειναι πααααραααα πολλοί….εφτά εκατομμύρια μηνιαίες δόσεις και πριν το ξοφλήσουν θέλουν νέο και ξανά φέσι…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απάντηση στον τύπο που είπε γιατί να πάρεις με 800 oneplus αντί για iPhone 

Dxomark τα ifail ούτε top 3 μια φορά αλλά λένε ότι τα παίρνει το dxomark.. 

Daily use test το 9 pro vs iPhone 12 pro max από day one το op το τίναξε στον αέρα.. 

Δείγμα.. 

https://youtu.be/k_gFgGkYweo

Blind camera test πάλι ούτε τοπ 5 τα ifail.. 

Χάλια camera το oneplus 9 pro ΜΌΝΟ ΜΕ SOFTWARE hasselblad αλλά 2η θέση έτσι απλά δεν το λες και λιγο! 

Όσο για την μπαταρία, εάν το iPhone είχε την ίδια ανάλυση με το 9 pro τότε τι θα κραζατε? Όλα τα iPhone έχουν το μέγιστο fhd+ ενώ στα flagship android qhd+ 120 hz + low input! 

ΜΕ το 7t έβγαζα 2 μέρες όλα φουλ 

Με 9 pro (600 ευρώ αγορά) βγάζω 1 μέρα όλα τέρμα(περίπου 60% μπαταρία) ! Εάν όμως το βάλω στην φόρτιση 15 λεπτά τότε θα κερδίσω ακόμη μια μέρα άνετα!

Όσο για το coloros όλοι κράζουν χωρίς καν να το έχουν δοκιμασει οπότε δεν χρειάζεται να πω την γνώμη μου πάνω σε αυτό.. 

1 χρόνο το 7t έχασε 10% υγεία μπαταρίας, το έστειλα για αλλαγή μπαταρίας στην oneplus και μου την άλλαξαν και δεν πλήρωσα φράγκο! Ούτε καν μπήκα στον κόπο να πάω το δεμα στην courier! +ασφαλησαν το κινητό εάν χαλούσε στην μεταφορά! 

Εάν δεις ποτέ κάτι τέτοιο στην Apple πάρε με τηλέφωνο ! Μέχρι τότε όμως από εμπειρία 2 φίλων μου με iPhone 11 pro μέσα σε 6 μήνες έχασαν 15 % υγεία και έδωσαν 1000 ευρώ ο ένας! Εννοείτε δεν καλύπτει η εγγύηση της Apple.. 

Επεξ/σία από Antreas von
  • Confused 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως με Oneplus 8 pro τώρα και 6 πριν δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με αυτονομία. Και η oneplus πλέον γίνεται όλο και λιγότερο θελκτική στους "power" users. Στην αρχή πήγα λόγω "pure" android experience και επειδή συγχρόνως είχε dual apps support και root support χωρίς να χάνεις εγγύηση καθώς και πολύ καλύτερο hw από pixel. Τώρα στο 12 άκουσα ότι είναι τελείως κινεζιά. Εγώ ακόμη έχω 11. Το πρόβλημά μου πλέον είναι ότι εδώ και χρόνια δεν έχουμε επιλογές με λιτό γρήγορο λειτουργικό σε γρήγορο hw... Δεν ξέρω τι λένε τα Iphone (ξέρω γρήγορο cpu Και αρκετά καλές κάμερες) αλλά το iOS ακόμα μου φαίνεται full παιδικό (Ακόμα δεν έχει support για launchers?). Με τούτα και με εκείνα την τελευταία 5ετία αφαιρούν επιλογές από άτομα που το μόνο τους κέφι δεν είναι απλά το fb. Αυτό βλέπω εγώ.

P.S. Ακόμα και στο IPad που αποτελεί πλέον σχετικά φθηνή επιλογή για κορυφαίο tablet, δεν έχουν  sd support. Έλεος δηλαδή.

59 minutes ago, Antreas von said:

Απάντηση στον τύπο που είπε γιατί να πάρεις με 800 oneplus αντί για iPhone 

Dxomark τα ifail ούτε top 3 μια φορά αλλά λένε ότι τα παίρνει το dxomark.. 

Daily use test το 9 pro vs iPhone 12 pro max από day one το op το τίναξε στον αέρα.. 

Δείγμα.. 

https://youtu.be/k_gFgGkYweo

Blind camera test πάλι ούτε τοπ 5 τα ifail.. 

Χάλια camera το oneplus 9 pro ΜΌΝΟ ΜΕ SOFTWARE hasselblad αλλά 2η θέση έτσι απλά δεν το λες και λιγο! 

Όσο για την μπαταρία, εάν το iPhone είχε την ίδια ανάλυση με το 9 pro τότε τι θα κραζατε? Όλα τα iPhone έχουν το μέγιστο fhd+ ενώ στα flagship android qhd+ 120 hz + low input! 

ΜΕ το 7t έβγαζα 2 μέρες όλα φουλ 

Με 9 pro (600 ευρώ αγορά) βγάζω 1 μέρα όλα τέρμα(περίπου 60% μπαταρία) ! Εάν όμως το βάλω στην φόρτιση 15 λεπτά τότε θα κερδίσω ακόμη μια μέρα άνετα!

Όσο για το coloros όλοι κράζουν χωρίς καν να το έχουν δοκιμασει οπότε δεν χρειάζεται να πω την γνώμη μου πάνω σε αυτό.. 

1 χρόνο το 7t έχασε 10% υγεία μπαταρίας, το έστειλα για αλλαγή μπαταρίας στην oneplus και μου την άλλαξαν και δεν πλήρωσα φράγκο! Ούτε καν μπήκα στον κόπο να πάω το δεμα στην courier! +ασφαλησαν το κινητό εάν χαλούσε στην μεταφορά! 

Εάν δεις ποτέ κάτι τέτοιο στην Apple πάρε με τηλέφωνο ! Μέχρι τότε όμως από εμπειρία 2 φίλων μου με iPhone 11 pro μέσα σε 6 μήνες έχασαν 15 % υγεία και έδωσαν 1000 ευρώ ο ένας! Εννοείτε δεν καλύπτει η εγγύηση της Apple.. 

Δεν ξέρω τι μαγικά κάνεις και σου βγάζει 2 μέρες μπαταρίας. Εγώ με το 8 pro πάντως δεν βγάζω την μέρα με την καμία. Και ανάλυση έχω fhd+ και 60hz. 2 κάρτες sim με 4g στη 1 και συνήθως 2g  στην άλλη. Χωρίς games. data kai wifi on

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...