Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dmspolys είπε

Σίγουρα πάντως κάτι έχει αυτή η εταιρεία με τα μήλα για να είναι νούμερο ένα σε πωλήσεις τα τελευταία χρόνια. Επίσης ο περισσότερος κόσμος δεν αγοράζει με το τι πραγματικά έχει ανάγκη αγοράζει με το τι πουλάει περισσότερο τι είναι πιο όμορφο και γενικά έξω από τη χώρα μας τα μήλο τηλέφωνα τα παίρνουνε τζάμπα κάτι που σίγουρα δεν το κάνουμε στην Ελλάδα γι' αυτό το αναλύουμε τόσο πολύ για τους ξένους ένα τηλέφωνο απλά είναι ένα τηλέφωνο και τίποτα παραπάνω δεν κάθονται να ψειρίζουν τα πάντα έχουνε άλλα πιο σημαντικά πράγματα να κάνουνε.

Γενικά ο κόσμος αγοράζει το μήλο για να δείξει την οικονομική άνεση που προφανώς δεν έχει. Όλοι ξέρουν ότι είναι τα πιο ακριβά τηλέφωνα. Και νομίζουν πως τραβάνε τα βλέμματα.

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JimGer είπε

Δεν ξέρω τι λένε τα Iphone (ξέρω γρήγορο cpu Και αρκετά καλές κάμερες) αλλά το iOS ακόμα μου φαίνεται full παιδικό (Ακόμα δεν έχει support για launchers?)

Ε βέβαια. Γιατί το να φορτώνεις launchers είναι ο ορισμός του ώριμου ενήλικα power user που χρησιμοποιεί το κινητό ως εργαλείο με γνώμονα την αξιοπιστία και την παραγωγικότητα.

Παιδιά αγοράστε ό,τι θέλετε και σας εύχομαι να το χαρείτε ολόψυχα (δικά σας είναι τα λεφτά άλλωστε) αλλά με το μαλακό στα σχόλια.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

παντως ρε παιδες κανετε συγκριση με το iphone που πλασαρεται και για buisiness phone και μια λιστα κλησεων 2 μερες δε μου την κραταει γιατι λεει κραταει μεχρι 100 κλησεις. 

Ειχα να δοκιμασω iphone μερικα χρονια, με εξαιρεση περισυ που πηρα 12max και το εδωσα την 2η μερα, και διαπιστωσα ποσο τραγικο λογισμικο εχει. Στα παντα κανω παραπανω κινησεις, ενα back για να το κανεις θες 2 χερια και αυτο με το ζορι, ενω απλα πραγματα δεν τα κανει, γιατι απλα ετσι θελει η apple. εχω παρει το 13 pro και μου ερχεται να το σπασω.

Δεν λεω καλη καμερα (καιρος ηταν να φτιαξει ) αλλα σε ευχρηστια εχει μεινει στο 2010, τοτε που το ανδροιδ παλευε να βαλει file manager και εμεις στο symbian γελουσαμε. 

Ακριβως ετσι νιωθω και το λεω σαν επαγγελματιας που κανει πολλες κλησεις, χρησιμοποιει excel, browsing και τα σοσιαλ για να μιλαει σε πελατες και πραγματικα χανω χρονο για να κανω 2-3 παραπανω κινησεις για το ιδιο πραγμα! δεν συζηταω για gps/bt που στα εχει με το ζορι ανοιχτα γιατι για να τα κλεινεις πρεπει να πηγαινεις απο ρυθμισεις μονο ουτε για κουρτινα ειδοποιησεων που τοσο οι συντομευσεις που εχει μεσα εκει για ρυθμισεις ειναι φιξ και δεν μπορεις να βαλεις ο,τι θες οταν στο ανδροιδ εχω τρομερη παραμετροποιηση. 

Δεν μιλαω για την αρχικη οθονη που τα εικονιδια δεν μπορεις να τα βαλεις εκει που θες, αρα για να εχεις κατω δεξια πχ αυτα που χρησιμοποιεις συχνα, πρεπει να το γεμισεις με αχρηστες εφαρμογες πανω αριστερα ωστε να κατεβουν κατω οι χρησιμες και να μην θες 2 χερια για να τις ανοιγεις.. ποσο μαλλον να θες και την μιση πανω οθονη κενη να βλεπεις και τα παιδια σου που τα εβαλες φοντο...

Παιδες, πραγματικα μπορει να σκοτωνει το κινητο σε επεξεργασια δεδομενων κτλ αλλα λογικο ειναι, τοσο γυμνο και ελειπες sw δεν εχει αναγκη απο πορους. Εγω θα το δωσω το κινητο αν και 1ΤΒ γιατι απλα ειναι τρομερα δυχρηστο.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, AppleAlberth1 είπε

Γενικά ο κόσμος αγοράζει το μήλο για να δείξει την οικονομική άνεση που προφανώς δεν έχει. Όλοι ξέρουν ότι είναι τα πιο ακριβά τηλέφωνα. Και νομίζουν πως τραβάνε τα βλέμματα.

Πες και άλλα τέτοια τσιτάτα…

16 λεπτά πριν, Nikolas7_7 είπε

παντως ρε παιδες κανετε συγκριση με το iphone που πλασαρεται και για buisiness phone και μια λιστα κλησεων 2 μερες δε μου την κραταει γιατι λεει κραταει μεχρι 100 κλησεις. 

Ειχα να δοκιμασω iphone μερικα χρονια, με εξαιρεση περισυ που πηρα 12max και το εδωσα την 2η μερα, και διαπιστωσα ποσο τραγικο λογισμικο εχει. Στα παντα κανω παραπανω κινησεις, ενα back για να το κανεις θες 2 χερια και αυτο με το ζορι, ενω απλα πραγματα δεν τα κανει, γιατι απλα ετσι θελει η apple. εχω παρει το 13 pro και μου ερχεται να το σπασω.

Δεν λεω καλη καμερα (καιρος ηταν να φτιαξει ) αλλα σε ευχρηστια εχει μεινει στο 2010, τοτε που το ανδροιδ παλευε να βαλει file manager και εμεις στο symbian γελουσαμε. 

Ακριβως ετσι νιωθω και το λεω σαν επαγγελματιας που κανει πολλες κλησεις, χρησιμοποιει excel, browsing και τα σοσιαλ για να μιλαει σε πελατες και πραγματικα χανω χρονο για να κανω 2-3 παραπανω κινησεις για το ιδιο πραγμα! δεν συζηταω για gps/bt που στα εχει με το ζορι ανοιχτα γιατι για να τα κλεινεις πρεπει να πηγαινεις απο ρυθμισεις μονο ουτε για κουρτινα ειδοποιησεων που τοσο οι συντομευσεις που εχει μεσα εκει για ρυθμισεις ειναι φιξ και δεν μπορεις να βαλεις ο,τι θες οταν στο ανδροιδ εχω τρομερη παραμετροποιηση. 

Δεν μιλαω για την αρχικη οθονη που τα εικονιδια δεν μπορεις να τα βαλεις εκει που θες, αρα για να εχεις κατω δεξια πχ αυτα που χρησιμοποιεις συχνα, πρεπει να το γεμισεις με αχρηστες εφαρμογες πανω αριστερα ωστε να κατεβουν κατω οι χρησιμες και να μην θες 2 χερια για να τις ανοιγεις.. ποσο μαλλον να θες και την μιση πανω οθονη κενη να βλεπεις και τα παιδια σου που τα εβαλες φοντο...

Παιδες, πραγματικα μπορει να σκοτωνει το κινητο σε επεξεργασια δεδομενων κτλ αλλα λογικο ειναι, τοσο γυμνο και ελειπες sw δεν εχει αναγκη απο πορους. Εγω θα το δωσω το κινητο αν και 1ΤΒ γιατι απλα ειναι τρομερα δυχρηστο.

Γράφει πουθενά section παραπόνων???

Επεξ/σία από AtiX
  • Thanks 3
Δημοσ.
Στις 11/1/2022 στις 8:50 ΜΜ, HALF EVIL είπε

Τα έχεις δουλέψει ή ναχαμε να λέγαμε;

Για πες γιατί από το 5Τ και μετά δεν είχα παράπονο για την αυτονομία. Τουλάχιστον σε σύγκριση με τον μέσο όρο ανάλογων συσκευών. 

Εγώ πάντως που έχω το OP8 PRO και πιο πριν OP7 PRO, OP6T, δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της μπαταρίας.

Κατά τα άλλα όμως δεν το συζητάω. Αλλού η συσκευή. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nikolas7_7 είπε

Δεν εχω παρει ποτε iphone για ολους τους παραπανω λογους που ανέφερες και για κάποιους επιπλεον. Αλλα εχει και κατι που το ζηλεύω σαν Android user. Πολυ ομορφα animation και smoothness και σαφως πιο premium εμφανιση απο oneplus

Δημοσ.
On 11/01/2022 at 19:24, Runner25 said:

700 με 800 ευρω αν ειναι ετσι γιατι να μην παρει καποιος apple τα απλα μοντελα

Άκου κάτι απίστευτο! 

Δεν θέλουν όλοι iPhone! Τρομερό?  

On 11/01/2022 at 20:05, floba said:

Απορω ποιος καθεται και ασχολειται πανω απο 800 ευρω με κατι αλλο εκτος το μηλο.Αστους να γελανε ειναι νοστιμες οι τσικιτα...

Είδες αυτό το μήνυμα, ένιωσες περήφανος και πάτησες και υποβολή? Εντυπωσιακό! 

On 11/01/2022 at 21:07, Runner25 said:

να σου πω ενα λογο που πηρα υποψην εγω,πενταετη υποστηριξη λογισμικου τουλαχιστον,για μενα ειναι ενας πολυ καλος λογος

Ναι και? 

Γιατί μας ενδιαφέρει αυτό σε ένα θέμα για το OnePlus 10 Pro? Ποιος ρώτησε? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sm4rt είπε

Δεν εχω παρει ποτε iphone για ολους τους παραπανω λογους που ανέφερες και για κάποιους επιπλεον. Αλλα εχει και κατι που το ζηλεύω σαν Android user. Πολυ ομορφα animation και smoothness και σαφως πιο premium εμφανιση απο oneplus

Και τι να τα κάνεις που όλοι σεμια θήκη το βάζουμε. Η αδερφή μου που δεν το βάζει κλαίει την κάμερα που έχει γίνει κωλος από πίσω αλλά χαίρεται το υλικό...

Τώρα για το smooth οκ να το βράσω όταν θέλω 5 κινήσεις αντί για 2... Πιο πολύ κοστίζει σε χρόνο και νεύρα ...

Εγώ μόνο κάμερα indoor ζηλεύω και εμφάνιση κυρίως πίσω. Τίποτα μα τίποτα άλλο. Όμως θα πάρει πόδι πριν κλείσει μήνα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AppleAlberth1 είπε

Να σου ξανά πω μάλλον γιατί δεν κατάλαβες !!! Ο κόσμος όπως Αμερική και κάποιες ευρωπαϊκές τα παίρνουν με συνδέσεις !!! Άρα δωρεάν δεν τα παίρνουν για να δείξουν τα λεφτά που δεν έχουν !!! Ίσως έχουν λεφτά και δεν ενδιαφέρονται απλά γιατί το παίρνεις μια φορά και δουλεύει σαν την πρώτη μετά ακόμα και μετά από 5 6 χρόνια με μια αλλαγή μπαταρίας μονάχα !!! Και φυσικά τον αλλάξεις μία μπαταρία σε μία συσκευή που την φορτίζεις καθημερινά είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτοκίνητο αγοράζεις και πληρώνεις 200 με 300 € μπαταρία τα 30,40 ευρώ θα σε πειράξουν για μία συσκευή έλα μην τρελαινόμαστε τώρα δηλαδή

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, MAFAKA said:

Ε βέβαια. Γιατί το να φορτώνεις launchers είναι ο ορισμός του ώριμου ενήλικα power user που χρησιμοποιεί το κινητό ως εργαλείο με γνώμονα την αξιοπιστία και την παραγωγικότητα.

Παιδιά αγοράστε ό,τι θέλετε και σας εύχομαι να το χαρείτε ολόψυχα (δικά σας είναι τα λεφτά άλλωστε) αλλά με το μαλακό στα σχόλια.

Είναι ο ορισμός της ελάχιστης παραμετροποίησης. Τι ακριβώς σου φάνηκε περίεργο στο σχόλιό μου ή έστω funboiσμος? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, JimGer είπε

Εγώ πάντως με Oneplus 8 pro τώρα και 6 πριν δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με αυτονομία. Και η oneplus πλέον γίνεται όλο και λιγότερο θελκτική στους "power" users. Στην αρχή πήγα λόγω "pure" android experience και επειδή συγχρόνως είχε dual apps support και root support χωρίς να χάνεις εγγύηση καθώς και πολύ καλύτερο hw από pixel. Τώρα στο 12 άκουσα ότι είναι τελείως κινεζιά. Εγώ ακόμη έχω 11. Το πρόβλημά μου πλέον είναι ότι εδώ και χρόνια δεν έχουμε επιλογές με λιτό γρήγορο λειτουργικό σε γρήγορο hw... Δεν ξέρω τι λένε τα Iphone (ξέρω γρήγορο cpu Και αρκετά καλές κάμερες) αλλά το iOS ακόμα μου φαίνεται full παιδικό (Ακόμα δεν έχει support για launchers?). Με τούτα και με εκείνα την τελευταία 5ετία αφαιρούν επιλογές από άτομα που το μόνο τους κέφι δεν είναι απλά το fb. Αυτό βλέπω εγώ.

P.S. Ακόμα και στο IPad που αποτελεί πλέον σχετικά φθηνή επιλογή για κορυφαίο tablet, δεν έχουν  sd support. Έλεος δηλαδή.

Δεν ξέρω τι μαγικά κάνεις και σου βγάζει 2 μέρες μπαταρίας. Εγώ με το 8 pro πάντως δεν βγάζω την μέρα με την καμία. Και ανάλυση έχω fhd+ και 60hz. 2 κάρτες sim με 4g στη 1 και συνήθως 2g  στην άλλη. Χωρίς games. data kai wifi on

Φίλος μου πήρε το 8 το απλό και βγάζει 2 μέρες άνετα..όλα τέρμα.. Το μόνο που έχουμε κάνει είναι από το battery saver του λογισμικού να κάνουμε restrict ότι apps δεν θέλουμε να τρέχουν πάντα στο background.. Εσένα θα σου πρότεινα να μιλήσεις με oneplus γιατί ίσως να είναι θέμα λογισμικού και να στο φτιάξουν αυτοί (συνήθως ένα hard reset φτιάχνει τα πάντα) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν ετει 2022 ειναι λιγο αστειο να μιλαμε για αυτονομια λες και ειναι μαυρη μαγεια, εξαρταται απο την αναλυση της οθονης, την φωτεινοτητα, και την χρηση: μακραν το πιο ενεργοβορο πραγμα ειναι η οθονη σε σημειο που υπερκεραζει ολα τα υπολοιπα. Κατεβασμα φωτεινοτητας λοιπον ειναι μια πρωτη κινηση, η οποια φωτεινοτητα ειναι και θεμα συνηθειας... 

Το δευτερο ειναι οι δυο σιμ ταυτοχρονα, αν εχω τη μια κλειστη η διαφορα ειναι αισθητη. 

Τωρα βεβαια με κινητο που φορτιζει τοσο γρηγορα και ενσυρματα και ασυρματα πως εχει κανεις προβλημα αυτονομιας δεν ξερω 

Screenshot_20220113-002259.jpg

Επεξ/σία από vs_skg
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nikolas7_7 είπε

Επειδη παντα οποτε πιασω ενα iPhone κ ειναι συχνο σχετικα λογω της δουλειας μ παρατηρω αυτο π ειπες... Gps και bt ανοιχτα μονιμα... Μεχρι τωρα ειχα την εντυπωση στο μυαλό μ οτι παντα φορανε κ smartwatch η εχουν airpods γ αυτο εχουν ανοιχτα τοποθεσία κ bt... Δν ειχα σκεφτει αυτο π λες.... Δηλαδη τι εννοεις ειναι μονιμα ανοιχτα? Αν κλεισεις τ bt και την τοποθεσία απο τ control center απλα πατωντας τ κουμπι... Δεν κλεινουν? Η αμα κανεις restart στα ξανανοίγει μ τ ζορι?? Ρωταω γτ τ σκεφτομαι γ 13 pro max τ καλοκαιρι να κανω αλλαγη απο op8 pro π εχω τωρα... Αλλα δν θα θελα τετοια κουσουρια στη συσκευη μου... Επισης η καμερα τι λεει την νυχτα σε χαμηλο φωτισμο? Ευχαριστώ!! 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Nikolas7_7 είπε

Δλδ αγορασες το 12 και ηταν τραγικο το λογισμικο και πηρες το 13 για να το δωσεις οπως λες πριν κλεισει μηνα. Πολυ λογικο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, malmsteen1984 είπε

Δλδ αγορασες το 12 και ηταν τραγικο το λογισμικο και πηρες το 13 για να το δωσεις οπως λες πριν κλεισει μηνα. Πολυ λογικο!

Πήρα το Μαξ και δεν άντεχα το μέγεθος λόγω μεγάλου πλάτους αλλά είδα ότι με το λογισμικό δε θα τα πάω καλά. Ομως δεν το δουλεψα πολυ για να καταλαβω ποσο μονοπλευρο, ελλειπες και κλειστο ειναι. 

Τώρα που έδωσε και καλό ζουμ είπα να κάνω μια προσπάθεια ακόμα με το μικροτερο μεγεθος  αλλά τελικά είναι χειρότερο από όσο νόμιζα γιατί πχ λίστα κλήσεων να μην κρατάει είναι αστείο τουλάχιστον. και πολλα ακομα που κανω με δυσκολια. 

5 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε

Επειδη παντα οποτε πιασω ενα iPhone κ ειναι συχνο σχετικα λογω της δουλειας μ παρατηρω αυτο π ειπες... Gps και bt ανοιχτα μονιμα... Μεχρι τωρα ειχα την εντυπωση στο μυαλό μ οτι παντα φορανε κ smartwatch η εχουν airpods γ αυτο εχουν ανοιχτα τοποθεσία κ bt... Δν ειχα σκεφτει αυτο π λες.... Δηλαδη τι εννοεις ειναι μονιμα ανοιχτα? Αν κλεισεις τ bt και την τοποθεσία απο τ control center απλα πατωντας τ κουμπι... Δεν κλεινουν? Η αμα κανεις restart στα ξανανοίγει μ τ ζορι?? Ρωταω γτ τ σκεφτομαι γ 13 pro max τ καλοκαιρι να κανω αλλαγη απο op8 pro π εχω τωρα... Αλλα δν θα θελα τετοια κουσουρια στη συσκευη μου... Επισης η καμερα τι λεει την νυχτα σε χαμηλο φωτισμο? Ευχαριστώ!! 

Το ΒΤ κλείνει μέχρι την επόμενη μέρα τη σύνδεση των συσκευών αλλά μένει ανοιχτό. Αν πας δηλαδή ρυθμίσεις είναι ανοιχτό. Απλά κόβει τις συνδεδεμένες συσκευές για μια μέρα. Αυτό κάνει από το κέντρο ελέγχου. Η τοποθεσία για να κλείσει πας από ρυθμίσεις απόρρητο κτλ. 

Άσε που για κάθε εφαρμογή έχει στο μενού τις ρυθμίσεις τους που και αυτό δεν παλεύεται. 

Κάμερα έχει γενικά κορυφαία και για αυτό το πήρα. Ειδικά σε indoor τα παιδιά μου τα βγάζει άψογα όταν άλλα είναι θολά. Παρόλα αυτά δεν είναι λόγος η κάμερα να τρως τέτοια ταλαιπωρία. Εγώ το πήρα μέχρι να βγει το s22 αλλά δεν περίμενα ότι δε θα αντέξω ούτε μήνα. Και πήρα και το 1ΤΒ.

Δες εδώ σύγκριση που έκανα με κάμερα 

https://myphone.gr/forum/topic/170719/page/201/?tab=comments#comment-7024700

Επεξ/σία από Nikolas7_7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...