Waiss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, dbrillis είπε Δεν θα βγαλουμε ακρη. To μόνο σίγουρο, είναι πως εδώ μέσα δεν θα βγάλεις άκρη.
Giorgos17589 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, vs_skg είπε Σε ολα τα mode η μονο στο απλο; Δεν υπηρξε αναβαθμιση στις δυνατοτητες βιντεο απ οτι θυμαμαι; Επισης καποια απο τα φιλτρα ειναι αρκετα καλα (γι αυτο που ειναι, παντα). 9 pro με iPhone 12 pro δεν συγκρινονται παντως, πολυ ανωτερο το 9 pro και νυχτα και μερα και σελφι και ευρυγωνιο. Το iPhone κανει ενα γελοιο τεχνητο oversharpening χαλια... Σε κανονικο και σε nightscape.. Δεν τσεκαρα σε τιποτα αλλο... Ηταν να τ παρω βσκ τ 9 pro συν ενα ποσο αλλα επειδη δν ειδα τπτ που να αξιζει τ ποσο αυτο εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος με το 8 pro. Στο βιντεο εχει 8Κ αλλα να το κανεις τι... Πρεπει να χεις τηλεοραση 8Κ να το προβαλεις... Επισης δν δουλευει καλα η σταθεροποιηση, θελει πολυ φως κ δημιουργει τεραστια αρχεια. Απο εκει κ περα εχει το xpan... Ωραιο για να βγαλεις μερικες φωτογραφιες κ μετα να μην ξανασχοληθεις.... Δλδ δν ειναι πραγματα π αξιζουν για τετοια μεταβαση. Τώρα για το 12 pro max π λες επισης τ χα τσεκαρει αλλα δν ειδα διάφορες βσκ.. (μεταξυ 8 pro + iphone) στην καμερα οποτε περιμενω να δω αν τυχει κανενα 13 pro max η τι θα προκύψει με το 10 pro οταν ερθει global.. Τιμες.. Κλπ...
vs_skg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 χαλια αυτονομια το oneplus μην το παρετε🤣 P.S. και φορτιζει και πολυ γρηγοροτερα απο τα αλλα δυο 4 1
Waiss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, vs_skg είπε Χαζομάρες, το τηλεφωνο εχει 1440p οθονη που δουλευει στα 120Hz, προφανως και αλλος θα βγαζει 4 ωρες SOT και αλλος 10, αναλογα τι τον νοιαζει να δειξει και να κανει Η αυτονομία μιας συσκευής δεν δοκιμάζεται μόνο σε αυτά τα σενάρια κι ούτε είναι η μοναδική συσκευή εκεί έξω που έρχεται με 1440p οθόνη και 120Hz. Τα 8 Pro για παράδειγμα είχαν μεγάλο πρόβλημα και σε idle με drains.
papp0us Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, Runner25 είπε να σου πω ενα λογο που πηρα υποψην εγω,πενταετη υποστηριξη λογισμικου τουλαχιστον,για μενα ειναι ενας πολυ καλος λογος Υπάρχουν και άλλοι λόγοι να το πάρεις. Λέω απλά οτι υπάρχουν και ΠΟΛΛΟΙ ακόμα λόγοι να μην το πάρεις. Ανεβαίνοντας στα λεφτά του Pro, αυτό σχεδόν εξαφανίζεται, απλά τα λεφτά του Pro είναι κατά βάση απλησίαστα.
Waiss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, vs_skg είπε χαλια αυτονομια το oneplus μην το παρετε🤣 P.S. και φορτιζει και πολυ γρηγοροτερα απο τα αλλα δυο Πέστο έτσι. Από βιντεάκια στο Youtube βγάζεις συμπεράσματα. 2 1
vs_skg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, Waiss είπε Πέστο έτσι. Από βιντεάκια στο Youtube βγάζεις συμπεράσματα. το εχω το κινητο φιλε μου, εσυ βγαζεις συμπερασματα απο τυπους σε φορουμ. Το βιντεο ειναι τουλαχιστον με καποιες προδιαγραφες... 1
Waiss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, vs_skg είπε το εχω το κινητο φιλε μου, εσυ βγαζεις συμπερασματα απο τυπους σε φορουμ. Το βιντεο ειναι τουλαχιστον με καποιες προδιαγραφες... Που δεν απευθύνονται σε κανένα σενάριο καθημερινής χρήσης.
infamousjohn Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Γελάω με όσους περνούν κινητό για πάνω από 2-3 χρόνια. Η τεχνολογία κάνει τέτοια άλματα πλέον στα κινητά που ένα κινητό τετραετίας, όση υποστήριξη και να έχει, δεν θα έχει night shot της προκοπής, wide angle της προκοπής, μπαταρία της προκοπής και φυσικά οθόνη της προκοπής.... Γελάω όμως γιατί το έχουν πληρώσει χρυσάφι και φυσικά "έχει υποστήριξη". Άντε να καταλάβουν τώρα αυτά που είπα........ 2 5 1
vs_skg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, infamousjohn είπε Η τεχνολογία κάνει τέτοια άλματα πλέον στα κινητά που ένα κινητό τετραετίας, όση υποστήριξη και να έχει, δεν θα έχει night shot της προκοπής, wide angle της προκοπής, μπαταρία της προκοπής και φυσικά οθόνη της προκοπής Γιατί, λήγουν; Άλλο "της προκοπής" και αλλό "εφάμιλλα του τότε καλύτερου" 7 λεπτά πριν, Waiss είπε Που δεν απευθύνονται σε κανένα σενάριο καθημερινής χρήσης. συγκριτικό είναι το βίντεο σε σχέση με δύο ακόμα ναυαρχίδες.
Waiss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, vs_skg είπε συγκριτικό είναι το βίντεο σε σχέση με δύο ακόμα ναυαρχίδες. Και ξαναγράφω, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
vs_skg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Waiss είπε Και ξαναγράφω, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ενταξει ας μεινουμε στο οτι εγω μιλαω με βαση την προσωπικη μου εμπειρια με δυο σιμ ανοιχτες, 5G, light mode, 120Hz και φουλ αναλυση και με βαση το παραπανω βιντεο, και εσυ με βαση κατι ποστ σε φορουμ που ουτε παρεθεσες. Διαλεγει και παιρνει οποιος ενδιαφερεται για το κινητο.
Waiss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, vs_skg είπε Ενταξει ας μεινουμε στο οτι εγω μιλαω με βαση την προσωπικη μου εμπειρια με δυο σιμ ανοιχτες, 5G, light mode, 120Hz και φουλ αναλυση και με βαση το παραπανω βιντεο, και εσυ με βαση κατι ποστ σε φορουμ που ουτε παρεθεσες. Διαλεγει και παιρνει οποιος ενδιαφερεται για το κινητο. Γιατί εσύ που τα γράφεις όλα αυτά και πρέπει να σε πιστέψουμε;
vs_skg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Waiss είπε Γιατί εσύ που τα γράφεις όλα αυτά και πρέπει να σε πιστέψουμε; Με ανακαλυψες, μου δινει προμηθεια η oneplus. Βαλε τωρα παραθεση τουλαχιστον τα ποστ που προανεφερες μιας που η επιχειρηματολογια σου σε αυτα βασιζεται.
stivaks72 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Τα έχεις δουλέψει ή ναχαμε να λέγαμε; 0 8 gen 1 είναι και αυτός μια σόμπα. Ήδη τα πρώτα δείγματα σε άλλες συσκευές είναι... καυτά. Για κάνα AnTuTu να φλεξάρεις εκατομμύριο καλός θα είναι. Ως εκεί. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα