Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Runner25 είπε

700 με 800 ευρω αν ειναι ετσι γιατι να μην παρει καποιος apple τα απλα μοντελα

Αυτο γινεται αφου το iphone σε αυτη τη κατηγορια τιμης εχει το μεγαλυτερο μεριδιο...

Για να δουμε πως θα τα παει και ο νεος snapdragon απο την samsung...

Επεξ/σία από mtifosi
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Τα έχεις δουλέψει ή ναχαμε να λέγαμε;

Για πες γιατί από το 5Τ και μετά δεν είχα παράπονο για την αυτονομία. Τουλάχιστον σε σύγκριση με τον μέσο όρο ανάλογων συσκευών. 

Δεν ξέρω για το Oneplus 5T. Ξέρω όμως ότι του 5 που το είχα δύο χρόνια, ήταν χεριρότερη από του 3T που είχα για 9 μήνες πιο πριν και ότι του 7 Pro δεν ήταν και η καλύτερη. Αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν τα λέω μόνο εγώ αυτά.

• Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Giorgos17589 είπε

Αν εχει φτιαξει προς τ καλυτερο μεσω software η καμερα(ηδη πολυ καλη) και εχει βελτιωθει η μπαταρια τοτε αξιζει η αλλαγή απο 8 pro π εχω προσωπικα... Αλλιως από 9 pro δν νομιζω... Οπως δν αξιζε κ απο 8 pro σε 9 pro... 

Από το 9 pro που έγινε η συνεργασία με την Hasselblad άλλαξε το ότι στις φώτο είναι ουραγός...

Τώρα για το software, θα έρθει και στο 9 pro που έχει συνεργασία με την Hasselblad το καλοκαίρι θέλω να πιστεύω οπότε μηδέν εις το πηλίκο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vs_skg είπε

Αλλα ποιος;

Αυτοί που προφανώς δεν είναι όλη μέρα με wifi και ανεβάζουν screenshots με SOT's στα forums για το ποιος την έχει πιο μεγάλη.

Δημοσ.
50 minutes ago, papp0us said:

Να στο έφτιαξα.

Γιατι οι λόγοι να ΜΗΝ προτιμήσει κάποιος να δώσει 900€ για το iPhone 13 αλλα να πάρει ένα Flagship android είναι ΠΟΛΛΟΙ.

Αν πάμε στα Pro αλλάζει το πράμα, αλλα εκεί αλλάζει και η τιμή

να σου πω ενα λογο που πηρα υποψην εγω,πενταετη υποστηριξη λογισμικου τουλαχιστον,για μενα ειναι ενας πολυ καλος λογος

Δημοσ.

Έχω το 1+ 7t από το 2019, κανένα παράπονο, το πήρα 600 ευρώ, το μοντέλο 8bg/128gb, άψογο μέχρι σήμερα, 2 χρόνια τώρα. Έγινα φαν της 1+ με αυτό το κινητό. Ίσως όμως να είναι και ένα από τα τελευταία μοντέλα της που κάποτε ήταν πιστά στην αρχική φιλοσοφία της εταιρείας, δλδ στο value for money και flagship killers..

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Runner25 είπε

να σου πω ενα λογο που πηρα υποψην εγω,πενταετη υποστηριξη λογισμικου τουλαχιστον,για μενα ειναι ενας πολυ καλος λογος

Μόνο που κι αυτό δεν είναι πια και το καλύτερο επιχείρημα μιας και οι περισσότερες Android εταιρείες, δίνουν πλέον 4ετή υποστήριξή λογισμικού.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Waiss είπε

Αυτοί που προφανώς δεν είναι όλη μέρα με wifi και ανεβάζουν screenshots με SOT's στα forums για το ποιος την έχει πιο μεγάλη.

Φερε μου οποιαδηποτε συσκευη θες και θα σου βγαλω οτι SOT θες.
Για να μπαινεις και να ασχολεισαι με τετοια forums.......
Υπηρχαν εποχες που καποιοι με το LG Optimus (1)  εβγαζαν 8 ωρες SOT. Γελαω και μόνο που το γραφω. Με χρηση data και σε εξωτερικο χωρο καμια συσκευη δεν εχει τρομερη αυτονομια. 
Αν έχεις μια βασικη γνώση του τι να κοιταξεις πριν αγορασεις δυσκολα πλεον έχεις εκπληξεις στην αυτονομια που θα εχει η συσκευή σου. Αν αγοραζεις με γνωμομα οτι ειχες ενα κινητο 3 μοντελα πριν και περιμενω να δω τα ιδια, δεεεεεεεεεν παει έτσι. Καθε συσκευή ειναι μοναδικη.
Τελος το Oneplus 8T μια χαρα αυτονομια εχει.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vs_skg είπε

Από το 9 pro που έγινε η συνεργασία με την Hasselblad άλλαξε το ότι στις φώτο είναι ουραγός...

Τώρα για το software, θα έρθει και στο 9 pro που έχει συνεργασία με την Hasselblad το καλοκαίρι θέλω να πιστεύω οπότε μηδέν εις το πηλίκο

Επειδη εχω τ 8 pro κ εχει κ φιλος μ τ 9 pro... Οι διαφορες πιστεψε με ειναι ελαχιστες.. Ειδικα την ημερα ειναι σαν να βλεπεις ιδιο τηλεφωνο.. Τη νύχτα μονο μπορει ν βρεις διαφορα αμα ζουμαρεις πανω στη φωτογραφια... Οχι σε πρωτη ματια. Για κυρια καμερα παντα... Στις αλλες δυο εχει κατι τις παραπανω τ 9αρι αλλα τπτ που να ναι λογος αγορας.. Παντως ουραγό δεν το λες... Ειχα p30 pro πριν τ 8 pro και για ενα δεκαημερο (τοσο το αντεξα..).. S21 ultra... Αν εξαιρεσεις το ζουμ τοτε στις νυχτερινες π κοιταω προσωπικα παραπανω... Ριχνει και στα δυο.. Ειδικα στο samsung π ειναι πολυ μετριο τ νυχτα. Την ημερα ολα καλα ειναι... Τωρα ελπιζω πως θα δοθει λογος αλλαγης με καποια αισθητη βελτίωση στο καινουριο αλλιως.. Iphone τ επομενο κ ξεμπερδευεις για χρονια.. (στο συνολο σαν συσκευη) 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dbrillis είπε

Φερε μου οποιαδηποτε συσκευη θες και θα σου βγαλω οτι SOT θες.
Για να μπαινεις και να ασχολεισαι με τετοια forums.......
Υπηρχαν εποχες που καποιοι με το LG Optimus (1)  εβγαζαν 8 ωρες SOT. Γελαω και μόνο που το γραφω. Με χρηση data και σε εξωτερικο χωρο καμια συσκευη δεν εχει τρομερη αυτονομια. 
Αν έχεις μια βασικη γνώση του τι να κοιταξεις πριν αγορασεις δυσκολα πλεον έχεις εκπληξεις στην αυτονομια που θα εχει η συσκευή σου. Αν αγοραζεις με γνωμομα οτι ειχες ενα κινητο 3 μοντελα πριν και περιμενω να δω τα ιδια, δεεεεεεεεεν παει έτσι. Καθε συσκευή ειναι μοναδικη.
Τελος το Oneplus 8T μια χαρα αυτονομια εχει.

Δεν έγραψα πουθενά ότι με χρήση data υπάρχουν συσκευές με καλή αυτονομία. Υπάρχουν όμως καλυτερες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Giorgos17589 είπε

Επειδη εχω τ 8 pro κ εχει κ φιλος μ τ 9 pro... Οι διαφορες πιστεψε με ειναι ελαχιστες.. Ειδικα την ημερα ειναι σαν να βλεπεις ιδιο τηλεφωνο.. Τη νύχτα μονο μπορει ν βρεις διαφορα αμα ζουμαρεις πανω στη φωτογραφια... Οχι σε πρωτη ματια. Για κυρια καμερα παντα... Στις αλλες δυο εχει κατι τις παραπανω τ 9αρι αλλα τπτ που να ναι λογος αγορας.. Παντως ουραγό δεν το λες... Ειχα p30 pro πριν τ 8 pro και για ενα δεκαημερο (τοσο το αντεξα..).. S21 ultra... Αν εξαιρεσεις το ζουμ τοτε στις νυχτερινες π κοιταω προσωπικα παραπανω... Ριχνει και στα δυο.. Ειδικα στο samsung π ειναι πολυ μετριο τ νυχτα. Την ημερα ολα καλα ειναι... Τωρα ελπιζω πως θα δοθει λογος αλλαγης με καποια αισθητη βελτίωση στο καινουριο αλλιως.. Iphone τ επομενο κ ξεμπερδευεις για χρονια.. (στο συνολο σαν συσκευη) 

Σε ολα τα mode η μονο στο απλο; Δεν υπηρξε αναβαθμιση στις δυνατοτητες βιντεο απ οτι θυμαμαι; Επισης καποια απο τα φιλτρα ειναι αρκετα καλα (γι αυτο που ειναι, παντα). 

9 pro με iPhone 12 pro δεν συγκρινονται παντως, πολυ ανωτερο το 9 pro και νυχτα και μερα και σελφι και ευρυγωνιο. Το iPhone κανει ενα γελοιο τεχνητο oversharpening χαλια...

22 λεπτά πριν, Waiss είπε

Χαζομάρες, το τηλεφωνο εχει 1440p οθονη που δουλευει στα 120Hz, προφανως και αλλος θα βγαζει 4 ωρες SOT και αλλος 10, αναλογα τι τον νοιαζει να δειξει και να κανει

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Waiss είπε

Δεν έγραψα πουθενά ότι με χρήση data υπάρχουν συσκευές με καλή αυτονομία. Υπάρχουν όμως καλυτερες.

Δεν θα βγαλουμε ακρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...