Joshua21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, lasithi12 είπε δυστηχώς το πρωί το ξανάκανε... ;( και τωρα δεν εχουημε καζανακι Κάλεσε υδραυλικό. 16 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε δεν έχω δει ποτέ μου τέτοιο καζανάκι μέσα σε πατάρι. Κάτσε να σου δείξω το δικό μου, αν και είναι σε αχρηστία 20 χρόνια και βάλε. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 23 ώρες πριν, Joshua21 είπε Κάλεσε υδραυλικό. Κάτσε να σου δείξω το δικό μου, αν και είναι σε αχρηστία 20 χρόνια και βάλε. Έχουμε ένα τέτοιο στο wc στο δωμα. Του 50 πρέπει να είναι η και παλαιότερο. Το έφτιαξε ένας υδραυλικός πριν 10 χρόνια αλλά χάλασε πάλι. Απλά δεν γεμίζει καθόλου με νερό και πρέπει να περιμένεις 1 εβδομάδα για να γεμίσει πάλι. Το άλλο καζανάκι εδώ κάτω είναι παρόμοιο αλλά πλαστικό δεκαετίας, χάλασε σε 2 χρόνια από τότε που το βάλαμε, είχε αντικαταστήσει ένα άλλο πλαστικό του 70 αλλά από ότι φαίνεται χαλάνε πολύ εύκολα αυτά, μέσος χρόνο ζωής 2-3 έτη με καθημερινή χρήση.
lasithi12 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 ενταξει παιδια το φτιάξαμε αλλαξε κατι λάστιχα, είχε και κάτι πετραδάκια ειμαστε μια χαρά. αν και μου ειπε και το φλοτέρ καποια στιγμή θα χρειαστεί αλλαγή. αψογος που ασχωληθηκε με τη σαβουρα χαχαχα ευχαριστω ολους για τις απαντησεις
haris_216 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Στις 12/1/2022 στις 4:57 ΜΜ, Joshua21 είπε Κάλεσε υδραυλικό. Κάτσε να σου δείξω το δικό μου, αν και είναι σε αχρηστία 20 χρόνια και βάλε. "Κλασσική" θα έλεγα εγκατάσταση προ 50ετίας (60s) όπου το καζανάκι έκανε κανονικά τη δουλειά του χωρίς να επιβαρύνει οπτικά και ηχητικά το χώρο. Μια αλυσιδίτσα που "χανόταν" σε μια τρύπα στο ταβάνι ήταν ο τρόπος χειρισμού του συγκεκριμένου καζανακιού, το οποίο ήταν μαντεμένιο (ασήκωτο και σκέτο το καπάκι του, πόσο μάλλον όλο το σύστημα)
ΠάρηςΓ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, haris_216 είπε "Κλασσική" θα έλεγα εγκατάσταση προ 50ετίας (60s) όπου το καζανάκι έκανε κανονικά τη δουλειά του χωρίς να επιβαρύνει οπτικά και ηχητικά το χώρο. Μια αλυσιδίτσα που "χανόταν" σε μια τρύπα στο ταβάνι ήταν ο τρόπος χειρισμού του συγκεκριμένου καζανακιού, το οποίο ήταν μαντεμένιο (ασήκωτο και σκέτο το καπάκι του, πόσο μάλλον όλο το σύστημα) Σε διαμέρισμα στην αθηνα ξερω ενα που δουλευει ακόμα πάντως! Για καποιο λογο ομως θυμάμαι θελαν τροπο στο τραβηγμα
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 On 12/01/2022 at 16:51, lasithi12 said: ειναι από τα παλιά τα ματεμένια. δυστηχώς το πρωί το ξανάκανε... ;( και τωρα δεν εχουημε καζανακι αλατα πιανουν ,πολλες φορες το φλοτερ κολλαει στο πλαι και το εχω δει να μενει εκει .φυσιολογικες φθορες μετα απο καποιο σημειο. On 13/01/2022 at 18:36, ΠάρηςΓ said: Σε διαμέρισμα στην αθηνα ξερω ενα που δουλευει ακόμα πάντως! Για καποιο λογο ομως θυμάμαι θελαν τροπο στο τραβηγμα λιγο αποτομα:p .καπου εχω πετυχει και εγω αλλα δεν θυμαμαι που
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα