Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θυμαμαι να ειδα 3 σειρες στο netflix  (που ειδα προσφατα) χωρις ομοφυλοφιλους ( στην υποθεση) πρωταγωνιστες (πολυ ωραια σειρα δεν το περιμενα δεν εχω δει το ys) 

Επεξ/σία από elgol
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέποντας το πρώτο επεισόδιο του Yellowstone (δεν το βλέπω να το συνεχίζω όμως) αν δεν κάνω λάθος ο Ινδιάνος στην αρχή που φέρνουν το άλογο είναι ο αρχηγός των Λακοτα στο 1883

Επεξ/σία από elgol
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το 1883 εξαιρετικό.

1923 πρώτη σεζόν καλή.

1923 δεύτερη σεζόν αγγαρεία. Ιδίως αυτές οι κοινωνικο-πολιτικές αναλύσεις του ποδαριού.

Δημοσ.

Στην πρώτη σεζόν του 1923 με χάλασαν λίγο τα πλάνα στην Αφρική.

Μίρρεν και Φορντ πολύ καλοί.

Η Cosmote εν τω μεταξύ έδειξε διπλό επεισόδιο προχθές, στο IMDb δεν έχει εμφανιστεί το τελευταίο ακόμα.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι τόσο το 1883 όσο και το 1923 ήταν πολύ καλά. Μου άρεσε η παραγωγή, η αναπαράσταση της εποχής, το καστ. 

• Like 3
Δημοσ.

To 1883 ήταν σοκαριστικά καλή! Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών (πρώτων και δευτεροτρίτων) ήταν καθηλωτικές. Ειδικά όποτε άνοιγε το στόμα του ο τιτάνας Sam Elliott, δεν έκλεινα ούτε βλέφαρο. Καλά, μη μιλήσω για τη στιγμή που εξηγούσε στην Έλσα γιατί θέλει να δει τον ωκεανό και κλαίγαμε σα 3χρονα!

Τιτανοτεράστια σειρά. Αντικειμενικά θα έδινα 9, αλλά υποκειμενικά είναι 10αρι.

Το 1923, τώρα, έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο, αλλά μου δίνει την αίσθηση ότι είναι πολλά σκαλιά κάτω.

Yellowstone δεν έχω δει ακόμα.

• Like 6
Δημοσ.
  Στις 16/4/2025 στις 12:20 ΜΜ, afragorn είπε

To 1883 ήταν σοκαριστικά καλή!

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Το 1883 είναι ποίηση. Το 1923 είναι μια καλή σειρά. Το Yellowstone πήγα να το ξεκινήσω αλλά μου φάνηκε σαν τη "Δυναστεία" και το παράτησα.

• Like 4
Δημοσ.

Απαραμιλλα επη και τα δυο,δεν μπορω να περιμενω το 1944 οπως επισης το Madison αλλα και τα spin off με Rip-Beth.

• Like 1
Δημοσ.

Τιτανοτεράστια σε καμία περίπτωση δεν είναι. Το American Primeval αποδίδει πολύ καλύτερα την Άγρια Δύση , χωρίς ρομαντικές νότες και σούπερ κοριτσάκια . 

• Like 1
  • Confused 3
  • Haha 1
Δημοσ.
  Στις 19/4/2025 στις 10:15 ΠΜ, HALF EVIL είπε

Τιτανοτεράστια σε καμία περίπτωση δεν είναι. Το American Primeval αποδίδει πολύ καλύτερα την Άγρια Δύση , χωρίς ρομαντικές νότες και σούπερ κοριτσάκια . 

Το Primeval είχε εξίσου "σκληρή" γυναικεία παρουσία, άρα δε ξέρω τι σε πείραξε εδώ. Επειδή ήταν κοριτσάκι η πρωταγωνίστρια; Νομίζετε ότι οι γυναίκες των παλαιών χρόνων (ειδικά τότε που έπρεπε να επιβιώσουν απέναντι σε ανθρώπους και φύση) δεν ήταν σκληροτράχηλες από μικρή ηλικία; Η γιαγιά μου από τα 13-14 χρόνια της κουβαλούσε σακιά με ελιές στα χωράφια, μέχρι τα 20 είχε 2 παιδιά, και έσφαζε μέχρι και γουρούνι μόνη της. Πόσο δύσκολο πιστεύεις ότι θα της ήταν να σηκώσει ένα περίστροφο ή ένα δίκαννο και να πυροβολήσει κάποιον που θα την απειλούσε; 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...