Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε εγω έχω δει το Yellowstone , το είδα και το καλοείδα το 1883 και το υπερευχαριστηθηκα.

Btw στο τελευταίο επεισόδιο... πρηστηκαν τα ματια μου. Υπεροχο φιναλε.

Επεξ/σία από omghi2u
  • Like 2
Δημοσ.

Πέρα από το ότι δείχνει πως η οικογένεια κατέληξε στο ράντσο και τα πιστολιδια δεν έχει καμία σχέση σε ύφος με το Yellowstone. 

Θα το χαρακτήριζα πιο πολύ ένα survival western. Θα έπρεπε πάντως να δείξουν πιο πολύ την πλευρά των Γερμανών που φάνηκε από την αρχή ότι ήταν αναλώσιμοι βάσει σεναρίου.

Δημοσ.
Στις 16/2/2022 στις 3:50 ΜΜ, totalius είπε

Δεν θα είναι συνέχεια αυτής της σειράς. Θα είναι άλλο ένα prequel του Yellowstone. 

Η σειρά μου άρεσε πολύ αλλά δεν μπορείς να μην ενοχληθείς από κάποια πράγματα που είναι εκτός πραγματικότητος σε μια σειρά που προσπαθεί  να είναι πολύ ρεαλιστική. Ο έρωτας της πρωταγωνίστριας με τον Ινδιάνο και κυρίως η αποδοχή του από τους γονείς της σε μια εποχή που οι λευκοί θεωρούσαν τους Ινδιάνους κάτι τις ανώτερους από τα ζώα και τους σκότωναν για πλάκα π.χ. είναι πάμε να φύγουμε. Πάντως ευχαριστήθηκα την σειρά και το καστ ήταν πραγματικά εξαιρετικό. 

Δημοσ.

Εξαιρετική σειρά, φοβεροί χαρακτήρες, ειδικά ο Λοχαγός -Sam Elliot, για τη πρωταγωνίστρια ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Περίμενα κάπως διαφορετικό το τέλος.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αν και καθυστερημένα, η σειρά ήταν σχεδόν εξαιρετική.

Αλλά πρέπει να σε τραβάει και το concept, που σίγουρα κάποιους δεν τους απασχολούν καθόλου οι pioneers και τα καραβάνια.

Δεν ήξερα ότι θα συνεχιστεί, στο IMDb δεν αναφέρεται κάτι πάντως, σε αντίθεση με το 1923.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, phanispal είπε

Αν και καθυστερημένα, η σειρά ήταν σχεδόν εξαιρετική.

Αλλά πρέπει να σε τραβάει και το concept, που σίγουρα κάποιους δεν τους απασχολούν καθόλου οι pioneers και τα καραβάνια.

Δεν ήξερα ότι θα συνεχιστεί, στο IMDb δεν αναφέρεται κάτι πάντως, σε αντίθεση με το 1923.

Τα 1883 1923 και Yellowstone ειναι ολα στον ιδιο κοσμο? Δηλαδη υπαρχει καποια ενωση των 3 σειρων?

Δημοσ.

Εμπλέκεται και στις τρεις η γενιά των Dutton, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί πλήρως το γενεαλογικό δέντρο τους, αλλά σχεδόν.

Σε γενικές γραμμές φαντάζομαι θα εξηγήσουν πώς απέκτησε ο John Dutton του Yellowstone και γενικότερα η γενιά του το ράντσο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δες λίγα post πιο πάνω.

Δεν ξέρω αν ισχύει, έγραψα κι εγώ ότι στο IMDb δεν αναφέρεται κάτι για την ώρα.

Και σε μένα άκυρο φαίνεται, απ' τη στιγμή που αυτό που είδαμε επικεντρώθηκε κυρίως στο χαρακτήρα της Έλσα.

Μπορούν να συνεχίσουν βέβαια να δείξουν την εγκαθίδρυση στο ράντσο.

• 10 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι στο 1883 παίζει η γκόμενα(Σάρα) του δικηγόρου Dutton δεν το σχολίασε κανείς ;

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...