manolis940 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 αδελφοί εκ' insomnia διαδώστε και προστατέψτε και τους άλλους αδελφούς εκεί έξω. Η Μάσκα αυτή περιέχει τσιπάκι! Όταν ρυθμίσεις κάθε τιμή R , G και B στο 222, δηλαδή (666 αν τις αθροίσεις) θα εμφανίζεται ο έξω απ' εδώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, akmakas είπε Θέλω RGB Led σε σώβρακο..Εκει ειναι η καλή φάση Με την πιό ακριβή έκδοση Pro να παρέχει με ένα κουμπί ενίσχυση ψω...... εχμ φωνής ήθελα να πώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 15 ώρες πριν, nikopoup είπε Αν δεν κάνει την φωνή μου σαν του Darth Vader δεν θέλω η pro ναι οκ για Darth Vader, η απλή θα κάνει τη φωνή σαν chipmunk!!! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 15 ώρες πριν, Thresh είπε Zephyr "Pro", μόνο για υγειoνομικούς κι έτσι? 😛 Και για scalpers ...too Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lparkmtm Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Να σκάσω μέσα στο σούπερ μάρκετ μ αυτή εκεί να δεις... 🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Άλλη μια ridiculous RGB είδηση. Οι γελαστές φατσούλες πάνε σύννεφο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis_dim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Λίγο Star Wars στην εποχή του covid μου θυμίζει 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα