broxopios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα. Πάτησα καταλάθος το εικονίδιο Κεφαλίδες και Υποσέλιδα στην κατηγορία Εισαγωγή --> Κείμενο και μου δημίουργησε την κατάσταση της παρακάτω εικόνας. Δεν μπορώ όμως να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση. Δεν έχει κατάργηση και δεν λειτουργεί το delete ή το backspace όταν πατάω πάνω τους.
kinhthra Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, broxopios είπε Καλησπέρα. Πάτησα καταλάθος το εικονίδιο Κεφαλίδες και Υποσέλιδα στην κατηγορία Εισαγωγή --> Κείμενο και μου δημίουργησε την κατάσταση της παρακάτω εικόνας. Δεν μπορώ όμως να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση. Δεν έχει κατάργηση και δεν λειτουργεί το delete ή το backspace όταν πατάω πάνω τους. αν δεν έχεις γράψει κάτι, δημιούργησε ένα άλλο.
broxopios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, kinhthra είπε αν δεν έχεις γράψει κάτι, δημιούργησε ένα άλλο. Όχι έχω γράψει. Αυτό που ανέβασα ήταν ένα καινούριο δείγμα.
kinhthra Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, broxopios είπε Όχι έχω γράψει. Αυτό που ανέβασα ήταν ένα καινούριο δείγμα. 1
broxopios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ! Τόσο απλό τελικά. Είχε να κάνει με την προβολή και εγώ παιδευόμουν με τις ρυθμίσεις. Κομπλέ ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα