Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KouMasGR είπε

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν ο κόσμος χώρις τα βιντεοπαιχνίδια;

Αυτή είναι η νέα σειρά των Playsiders.

https://www.youtube.com/watch?v=UfTlvDjIkQo

Καλύτερος και ποιο επικοινωνιακός!

Τις παλιές εποχές που δεν υπήρχαν ήταν όλα πιο όμορφα.

• Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kormos είπε

Καλύτερος και ποιο επικοινωνιακός!

Τις παλιές εποχές που δεν υπήρχαν ήταν όλα πιο όμορφα.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Από την άποψη, ποιότητας ζωής, φυσικά! Και εγώ θα ήθελα πολύ να γυρίσω τον χρόνο πίσω... καμιά 35αρα χρόνια ας πούμε. 😛

Δημοσ.

Δηλαδη τι εννοείς;

Καποιοι δεν εχουμε παίξει ποτέ παιχνίδια στον υπολογιστή, και τι έγινε.

Πολυ επι πόνου εχετε παρει τα παιχνίδια, νομίζετε οτι ολα γυρίζουν γύρω απο αυτα. 

Σπατάλη χρόνου ειναι τα παιχνίδια στους υπολογιστές

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δηλαδη τι εννοείς;

Πολυ επι πόνου εχετε παρει τα παιχνίδια, νομίζετε οτι ολα γυρίζουν γύρω απο αυτα. 

Δεν μίλησα συγκεκριμένα για τα PC games. Γενικά για τα βιντεοπαιχνίδια. Έπειτα, είτε το θέλουμε είτε όχι η βιομηχανία του gaming είναι αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της κοινωνίας μας. Πολλοί τομείς δεν θα είχαν εξελιχθεί έτσι όπως εξελίχθηκαν αν δεν υπήρχαν. Κυρίως τεχνολογικοί τομείς προφανώς. Προφανώς και δεν γυρίζουν όλα γύρω από αυτά αλλά είναι από τις σημαντικότερες πλέον τέχνες. Δεν είμαι σίγουρος αν είδες όλο το βίντεο, αλλά αν άκουσες προσεκτικά θα κατάλαβες ότι πολλά διακυβεύονται δυστυχώς ή ευτυχώς εξαιτίας των βιντεοπαιχνιδιών.

Φιλικά πάντα. 😉

EDIT: και φυσικά μιλάμε πάντα για το υγειές gaming έτσι; Όχι για την υπερβολή προφανώς.

Επεξ/σία από KouMasGR
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή, "τι θα γινόταν αν ο Ραλφ Μπάερ δεν ήταν νέρντ και δεν είχε δημιουργήσει το Odyssey το 1972";

Θαυμάστε τον Αδάμ των παιχνιδομηχανών!

8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Γίνεσαι υπερβολικός. Το ίδιο μπορεί να πει κάποιος και για οποιαδήποτε απασχόληση που δεν ενδιαφέρει τον ίδιο. Εσένα να θεωρήσω ότι (λόγω άβαταρ) σου αρέσουν οι μηχανές και τα γρήγορα αμάξια. Για εμένα, οποιαδήποτε απασχόληση με αυτοκίνητα και μηχανές, πέρα από την απλή μετακίνηση, είναι σπατάλη χρόνου και χρήματος. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι για κάποιον άλλον δεν μπορεί να είναι όλη του η ζωή.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δηλαδή, "τι θα γινόταν αν ο Ραλφ Μπάερ δεν ήταν νέρντ και δεν είχε δημιουργήσει το Odyssey το 1972";

Θαυμάστε τον Αδάμ των παιχνιδομηχανών!

Γίνεσαι υπερβολικός. Το ίδιο μπορεί να πει κάποιος και για οποιαδήποτε απασχόληση που δεν ενδιαφέρει τον ίδιο. Εσένα να θεωρήσω ότι (λόγω άβαταρ) σου αρέσουν οι μηχανές και τα γρήγορα αμάξια. Για εμένα, οποιαδήποτε απασχόληση με αυτοκίνητα και μηχανές, πέρα από την απλή μετακίνηση, είναι σπατάλη χρόνου και χρήματος. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι για κάποιον άλλον δεν μπορεί να είναι όλη του η ζωή.

Αναφέρθηκα σε αυτο "Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν ο κόσμος χώρις τα βιντεοπαιχνίδια".

δηλαδη τι θα γινόταν ο κόσμος ...χωρίς; θα καταστρεφόταν;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Αναφέρθηκα σε αυτο "Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν ο κόσμος χώρις τα βιντεοπαιχνίδια".

δηλαδη τι θα γινόταν ο κόσμος ...χωρίς; θα καταστρεφόταν;

Στο εξήγησα και παραπάνω. Πολλά θα ήταν διαφορετικά, καλώς ή κακώς. Δεν το λέμε με την έννοια ότι δεν μπορεί να υπάρξει ο κόσμος χωρίς τα βιντεοπαιχνίδια. Αλλά με την έννοια πόσο διαφορετικός θα ήταν.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα το gaming όπως το εννοεί στο βίντεο, για να παίζεις βίντεο παιχνίδια στις πόλεις, θα έπρεπε να είσαι άνω των 18 και να συχνάζεις σε καφε-μπαρ με ότι αυτό συνεπάγεται για τους εκτός παρέας και χωρίς προστασία.,.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, petran79 είπε

Αν κατάλαβα το gaming όπως το εννοεί στο βίντεο, για να παίζεις βίντεο παιχνίδια στις πόλεις, θα έπρεπε να είσαι άνω των 18 και να συχνάζεις σε καφε-μπαρ με ότι αυτό συνεπάγεται για τους εκτός παρέας και χωρίς προστασία.,.

εμμ.. δεν κατάλαβα τι θες να πεις. :P 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, KouMasGR είπε

εμμ.. δεν κατάλαβα τι θες να πεις. :P 

Θα έπρεπε να παίζεις μόνο στα ουφαδικα.

Που σημαίνει αν έκανες τρολινγκ ή σε έπιανε ευαισθησία για κοινωνικές ομάδες, δεν θα υπήρχε καλή κατάληξη....

Δημοσ.
On 11/01/2022 at 18:08, NikosKallithea said:

Δηλαδη τι εννοείς;

οτι να ναι. απειρα παιχνιδια που εξασκουν το μυαλο αλλα τζαμπα τα λογια μου χανω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/1/2022 στις 1:21 ΠΜ, petran79 είπε

Θα έπρεπε να παίζεις μόνο στα ουφαδικα.

Που σημαίνει αν έκανες τρολινγκ ή σε έπιανε ευαισθησία για κοινωνικές ομάδες, δεν θα υπήρχε καλή κατάληξη....

Το βίντεο ήταν τέρμα γενικό. Δεν ξέρω γιατί μπερδεύτηκες έτσι. Καταρχάς μιλάει για τα βιντεοπαιχνίδια. Δεν αναφέρει τίποτα για καφέ-μπαρ που λες ή ουφάδικα ή κάτι τέτοιο. Απλώς αναφέρει την γενικά τι θα ήταν διαφορετικά ουσιαστικά στον κόσμο αν δεν υπήρχαν. Αν δεν υπήρχαν αποκλειστικά τα βιντεοπαιχνίδια. Δηλαδή διαδίκτυο κλπ να υπήρχε. Δεν ξέρω πραγματικά γιατί το περιπλέξατε έτσι. :P 

Φιλικά πάντα.

Επεξ/σία από KouMasGR
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, KouMasGR είπε

Το βίντεο ήταν τέρμα γενικό. Δεν ξέρω γιατί μπερδεύτηκες έτσι. Καταρχάς μιλάει για τα βιντεοπαιχνίδια. Δεν αναφέρει τίποτα για καφέ-μπαρ που λες ή ουφάδικα ή κάτι τέτοιο. Απλώς αναφέρει την γενικά τι θα ήταν διαφορετικά ουσιαστικά στον κόσμο αν δεν υπήρχαν. Αν δεν υπήρχαν αποκλειστικά τα βιντεοπαιχνίδια. Δηλαδή διαδίκτυο κλπ να υπήρχε. Δεν ξέρω πραγματικά γιατί το περιπλέξατε έτσι. :P 

Φιλικά πάντα.

Θα επρεπε κανονικα γιατι ουσιαστικά το gaming απο εκει προηλθε και αυτά ανάγονται πισω στα κακοφημα καφενεια και λεσχες του 19ου και 18ου αιωνα με χαρτια και μπιλιάρδα. Ενα παρακλάδι αυτων παιζουμε ουσιαστικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...