Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

μενω εξωτερικο και μολις μετακομισα σε ενα διαμερισμα με αλλου 2 συγκατοικους.

Αντιμετωπιζω προβλημα με το ασυρματο δικτυο. Ενω μεσω καλωδιου πιανω 300+ mbps (απο το ookla το μετρησα) και η συνδεση ειναι smooth σε ολους τους τομεις, οταν συνδεομαι μεσω wifi γ@***αι ο Διας.

Πιο συγκεκριμενα, ασυρματα εχω πολυ ping συνεχομενο. Το παρατηρώ στο μεσεντζερ, το ζουμ που σερνονται, στο discord που φτανει 2k ms, το παρατηρω στο ποσο αργα μου φορτωνει σελιδες στον browser, καθως και ενα αραμακι στο LoL που πηγα να δοκιμασω , απλα μου επιβεβαιωσε το προβλημα (500ms minimum).

Να πω οτι αυτο γινεται ολη μερα, ακομα και οταν οι συγκατικοι λειπουν , ενω οι δοικιμες δεν εχουν θεμα αποστασης. Αυτη τη στιγμη ειμαι αγκαλια με το ρουτερ και συνεχιζει το προβλημα.

Στο προηγουμενο σπιτι που ζουσα, δεν αντιμετωπιζα κατι αντιστοιχο.

Παρ'ολα αυτα να σημειωσω οτι το λαπτοπ τυχαινει να εχει ενα θεμα (στο wifi παλι), οπου εχω παρατηρησει και σε διαστημα μια ωρας θα μου πεταξει 1-2 στιγμιαια spikes , αλλα θεωρω αδιανοητη τη συγκυρια η καρτα ασ.δικτυου να τα επαιξε τη μερα που μετακομισα και θεωρω οτι ισως να μην σχετιζεται καθολου το προβλημα.

Ρωτωντας απλα τους συγκατοικους , δεν μου ανεφεραν να αντιμετωπιζουν καποιο θεμα, αν και δεν τους εμπιστευομαι καθως δεν εχουν σχεδον καμια γνωση , ουτε στα βασικα.

Τι δοκιμες να κανω ? Αλλες λυσεις , πχ αγορα ανταπτορα για ασ.δικτυο , powerline ?

Δημοσ.

Λοιπον , απ οτι φαινεται το προβλημα λυθηκε.

Ανοιξα το λαπτοπ , το καθάρισα απο τη σκονη επι τη ευκαιρια και εβγαλα την καρτα ασ.δικτυου + τα καλωδιακια της κεραιας, τα ξαναεβαλα και φαινεται να λυθηκε το προβλημα.

4 ώρες πριν, Smitty είπε

Παρ'ολα αυτα να σημειωσω οτι το λαπτοπ τυχαινει να εχει ενα θεμα (στο wifi παλι), οπου εχω παρατηρησει και σε διαστημα μια ωρας θα μου πεταξει 1-2 στιγμιαια spikes , αλλα θεωρω αδιανοητη τη συγκυρια η καρτα ασ.δικτυου να τα επαιξε τη μερα που μετακομισα και θεωρω οτι ισως να μην σχετιζεται καθολου το προβλημα.

Tα spikes btw ακομα υπαρχουν αλλα ειναι ψιλοαμελητεα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...