Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάποιο τρόπο που να μπορώ να σταματήσω διαφημίσεις και αναδυόμενες διαφημίσεις στο κινητό μου που είναι xiaomi mi a2 lite με android one. Εχω ψάξει αλλα δεν βρει κατι που να λειτουργει αν κάποιος έχει καποιο τρόπο που λειτουργεί ή καποιο βιντεο που να το δειχνει θα με βοηθούσε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bebis4 είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάποιο τρόπο που να μπορώ να σταματήσω διαφημίσεις και αναδυόμενες διαφημίσεις στο κινητό μου που είναι xiaomi mi a2 lite με android one. Εχω ψάξει αλλα δεν βρει κατι που να λειτουργει αν κάποιος έχει καποιο τρόπο που λειτουργεί ή καποιο βιντεο που να το δειχνει θα με βοηθούσε.

Είχα το ίδιο τηλέφωνο , διαφημίσεις σε ποιές εφαρμογές εννοείς ; Μήπως φοράει κάποια " πειργαμένη " rom . Πάντως εγώ δεν είχα θέματα με διαφημίσεις εκτός αποτη εφαρμογή του Youtube.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, meletis_m είπε

Είχα το ίδιο τηλέφωνο , διαφημίσεις σε ποιές εφαρμογές εννοείς ; Μήπως φοράει κάποια " πειργαμένη " rom . Πάντως εγώ δεν είχα θέματα με διαφημίσεις εκτός αποτη εφαρμογή του Youtube.

Οταν ας πουμε ανοιγω το discover που δειχνει ειδήσεις και ανοιξω μια ειδηση κατα την διαρκεια της αναγνωσης μου πεταει δεξια η κατω πχ ενα αναδυομενο που πρεπει να πατησω χ και να το κλείσω.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bebis4 είπε

Οταν ας πουμε ανοιγω το discover που δειχνει ειδήσεις και ανοιξω μια ειδηση κατα την διαρκεια της αναγνωσης μου πεταει δεξια η κατω πχ ενα αναδυομενο που πρεπει να πατησω χ και να το κλείσω.

Το ίδιο πρόβλημα μου το έκανε και εμένα . Δέ ξέρω εαν μπορείς να το παρακάμψεις ισως με κάποια άλλη rom. 

Δημοσ.

Ανέβασε φωτογραφία από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι Rom φοράς.

Επίσης σε Android One δεν υπάρχουν διαφημίσεις εκτός και αν κατεβάσεις κάποια εφαρμογή που έχει διαφημίσεις.

Δημοσ.
8 minutes ago, GATE123 said:

Επίσης σε Android One δεν υπάρχουν διαφημίσεις εκτός και αν κατεβάσεις κάποια εφαρμογή που έχει διαφημίσεις.

Αναφέρει ότι τις βλέπει σε ειδήσεις που ανοίγει. Φαντάζομαι σε φάση bloated ελληνικών ειδησεογραφικών site, με αναλογία content / διαφημίσεων κάπου στο 10%.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Αναφέρει ότι τις βλέπει σε ειδήσεις που ανοίγει. Φαντάζομαι σε φάση bloated ελληνικών ειδησεογραφικών site, με αναλογία content / διαφημίσεων κάπου στο 10%.

Αν είναι μέσω browse τότε λύνεται το θέμα.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Αυτο εννοω

1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Ανέβασε φωτογραφία από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι Rom φοράς.

Screenshot_20220111-201644~2.png

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Ανέβασε αν μπορείς κι ένα screenshot που να φαίνεται κάποια διαφήμιση που λες.

Screenshot_20220111-205421~2.png

29 λεπτά πριν, bebis4 είπε

Αυτο εννοω

Screenshot_20220111-201644~2.png

Που φαίνεται τι φοράει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...