bebis4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάποιο τρόπο που να μπορώ να σταματήσω διαφημίσεις και αναδυόμενες διαφημίσεις στο κινητό μου που είναι xiaomi mi a2 lite με android one. Εχω ψάξει αλλα δεν βρει κατι που να λειτουργει αν κάποιος έχει καποιο τρόπο που λειτουργεί ή καποιο βιντεο που να το δειχνει θα με βοηθούσε.
meletis_m Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, bebis4 είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάποιο τρόπο που να μπορώ να σταματήσω διαφημίσεις και αναδυόμενες διαφημίσεις στο κινητό μου που είναι xiaomi mi a2 lite με android one. Εχω ψάξει αλλα δεν βρει κατι που να λειτουργει αν κάποιος έχει καποιο τρόπο που λειτουργεί ή καποιο βιντεο που να το δειχνει θα με βοηθούσε. Είχα το ίδιο τηλέφωνο , διαφημίσεις σε ποιές εφαρμογές εννοείς ; Μήπως φοράει κάποια " πειργαμένη " rom . Πάντως εγώ δεν είχα θέματα με διαφημίσεις εκτός αποτη εφαρμογή του Youtube.
bebis4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, meletis_m είπε Είχα το ίδιο τηλέφωνο , διαφημίσεις σε ποιές εφαρμογές εννοείς ; Μήπως φοράει κάποια " πειργαμένη " rom . Πάντως εγώ δεν είχα θέματα με διαφημίσεις εκτός αποτη εφαρμογή του Youtube. Οταν ας πουμε ανοιγω το discover που δειχνει ειδήσεις και ανοιξω μια ειδηση κατα την διαρκεια της αναγνωσης μου πεταει δεξια η κατω πχ ενα αναδυομενο που πρεπει να πατησω χ και να το κλείσω.
chios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Αυτές τις διαφημίσεις εννοείς; Γιατί σε Android one διαφημίσεις στο λογισμικό δεν υπάρχουν, δοκίμασε το https://blokada.org/
meletis_m Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, bebis4 είπε Οταν ας πουμε ανοιγω το discover που δειχνει ειδήσεις και ανοιξω μια ειδηση κατα την διαρκεια της αναγνωσης μου πεταει δεξια η κατω πχ ενα αναδυομενο που πρεπει να πατησω χ και να το κλείσω. Το ίδιο πρόβλημα μου το έκανε και εμένα . Δέ ξέρω εαν μπορείς να το παρακάμψεις ισως με κάποια άλλη rom.
GATE123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Ανέβασε φωτογραφία από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι Rom φοράς. Επίσης σε Android One δεν υπάρχουν διαφημίσεις εκτός και αν κατεβάσεις κάποια εφαρμογή που έχει διαφημίσεις.
infin1tyGR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 8 minutes ago, GATE123 said: Επίσης σε Android One δεν υπάρχουν διαφημίσεις εκτός και αν κατεβάσεις κάποια εφαρμογή που έχει διαφημίσεις. Αναφέρει ότι τις βλέπει σε ειδήσεις που ανοίγει. Φαντάζομαι σε φάση bloated ελληνικών ειδησεογραφικών site, με αναλογία content / διαφημίσεων κάπου στο 10%.
GATE123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 43 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Αναφέρει ότι τις βλέπει σε ειδήσεις που ανοίγει. Φαντάζομαι σε φάση bloated ελληνικών ειδησεογραφικών site, με αναλογία content / διαφημίσεων κάπου στο 10%. Αν είναι μέσω browse τότε λύνεται το θέμα.
bebis4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 54 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Αναφέρει ότι τις βλέπει σε ειδήσεις που ανοίγει. Φαντάζομαι σε φάση bloated ελληνικών ειδησεογραφικών site, με αναλογία content / διαφημίσεων κάπου στο 10%. Αυτο εννοω 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Ανέβασε φωτογραφία από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι Rom φοράς. Επίσης σε Android One δεν υπάρχουν διαφημίσεις εκτός και αν κατεβάσεις κάποια εφαρμογή που έχει διαφημίσεις.
infin1tyGR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Ανέβασε αν μπορείς κι ένα screenshot που να φαίνεται κάποια διαφήμιση που λες.
bebis4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Ανέβασε αν μπορείς κι ένα screenshot που να φαίνεται κάποια διαφήμιση που λες. 29 λεπτά πριν, bebis4 είπε Αυτο εννοω Που φαίνεται τι φοράει;
GATE123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, bebis4 είπε Που φαίνεται τι φοράει; Από τον αριθμό έκδοσης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα