Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Bill_1991 said:

Δεν εχω τοσο θεμα με το οικονομικο,απλα δεν γνωριζω απο ηχο (σκεψου τωρα εχω κατι ακουστικα των 5 ευρω με audio jack και λεω καλος ηχος μου φαινεται χαχαχ) και απο τη μια λεω να παρω κατι ποιοτικο και απο την αλλη λεω θα καταλαβω διαφορα?σιγουρα ο ηχος ειναι και λιγο υποκειμενικο.

Παρε τα 752 γτ δεν σε κοβω να εχει καλη καρτα ηχου η μητρική σου. Οπως και να εχει μην νομιζεις οτι ειναι κατι που κανει τεραστια διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp44christos είπε

Παρε τα 752 γτ δεν σε κοβω να εχει καλη καρτα ηχου η μητρική σου. Οπως και να εχει μην νομιζεις οτι ειναι κατι που κανει τεραστια διαφορα.

τσάμπα τας λες και τα λέω πριν 2 εβδομάδες τα ίδια είχαμε,λέγαμε λέγαμε και πήρε best value και ήθελε και best all-around μέχρι 150😂

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Bill_1991 είπε

Δεν εχω τοσο θεμα με το οικονομικο,απλα δεν γνωριζω απο ηχο (σκεψου τωρα εχω κατι ακουστικα των 5 ευρω με audio jack και λεω καλος ηχος μου φαινεται χαχαχ) και απο τη μια λεω να παρω κατι ποιοτικο και απο την αλλη λεω θα καταλαβω διαφορα?σιγουρα ο ηχος ειναι και λιγο υποκειμενικο.

Για τα φτηνα ακουστικα δεν εχει σημασια αν είναι με usb dac η συνδεονται με 3.5 jack στην μητρικη. Αν μιλαμε για audiophile καταστάσεις 300 εως 500 ευρω ακουστικα ολα βγαινουν με jack η xlr και θέλουν εξωτερική κάρτα ηχου για να μην ακουγονται σα βόθρος 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Herald είπε

Για τα φτηνα ακουστικα δεν εχει σημασια αν είναι με usb dac η συνδεονται με 3.5 jack στην μητρικη. Αν μιλαμε για audiophile καταστάσεις 300 εως 500 ευρω ακουστικα ολα βγαινουν με jack η xlr και θέλουν εξωτερική κάρτα ηχου για να μην ακουγονται σα βόθρος 

Καλησπερα η αληθεια ειναι απο αυτα που διαβαζω ,οι περισσοτεροι υποστηριζουν οτι εχει διαφορα 3.5mm με usb και να προτιμαμε το usb,τελικα δεν ξερω ποιος εχει δικιο.Εσυ προτεινεις headset με 3.5mm εχεις καποιο υποψην που να αξιζει σε αυτα τα λεφτα?

Ευχαριστω.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Bill_1991 είπε

Καλησπερα η αληθεια ειναι απο αυτα που διαβαζω ,οι περισσοτεροι υποστηριζουν οτι εχει διαφορα 3.5mm με usb και να προτιμαμε το usb,τελικα δεν ξερω ποιος εχει δικιο.Εσυ προτεινεις headset με 3.5mm εχεις καποιο υποψην που να αξιζει σε αυτα τα λεφτα?

Ευχαριστω.

Δεν υπάρχουν καλα ακουστικά με USB. Αλλά μιλάμε για ακουστικά 300+ ευρώ. 

Εσύ που ψάχνεσαι στα 50-60€ μην ασχολείσαι με το αν έχουν usb - minijack. Το ίδιο και το αυτό είναι

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Herald είπε

Δεν υπάρχουν καλα ακουστικά με USB. Αλλά μιλάμε για ακουστικά 300+ ευρώ. 

Εσύ που ψάχνεσαι στα 50-60€ μην ασχολείσαι με το αν έχουν usb - minijack. Το ίδιο και το αυτό είναι

Ναι οκ το καταλαβαινω,θεωρητικα αυτα με usb δεν προσφερουν δυνατοτητες παραμετροποιησης του ηχου σε αντιθεση με αυτα που εχουν 3.5 jack ή οχι?επισης να κοιταξω σε αυτα που λεγαμε και παραπανω razer blackshark v2,coolermaster mh751,752 και κανα hyperx cloud(alpha ή 2)?

Δημοσ.

Τα usb ακουστικά έχουν πάνω τους κάρτα ήχου (σημ.: Η κάρτα ήχουν είναι ένα τσιπ που μετατρέπει το ψηφιακό σήμα που έρχεται από την motherboard σε αναλογικό σήμα ώστε να τροφοδοτηθεί ένα ηχείο (δηλάδη ένας μαγνήτης που κουνιέται και παράγει θόρυβο).) Eίναι μια all in one λύση ώστε να μην εξαρτάται κάποιος από αναλογικές θύρες και ενσωμετωμένες κάρτες ήχου.

Τα αναλογικά headsets παίρνουν σήμα από μια κάρτα ήχου ή γενικά μια εξωτερική πηγή που βγάζει αναλογικό σήμα. Γιαυτό και τα καλύτερα είναι τέτοιου τύπου, ώστε να μπορούν να τροφοδοτηθούν από τον καλύτερο ενισχυτή ή κάρτα ήχου.

Πάρε hyperX, για μένα στα λεφτά τους είναι τα καλύτερα. Έχω δοκιμάσει επίσης lοgitech, corsair και razer. Τα razer electra v2 και ένα logitech των 60 ευρώ που δε θυμάμαι το μοντέλο του χάλια.  Έχω τα flight εδώ και τρία χρόνια και είναι από τα καλύτερα κατοστάρικα που ξόδεψα ποτέ.

Δημοσ.
Στις 14/1/2022 στις 3:31 ΜΜ, bebius είπε

Τα usb ακουστικά έχουν πάνω τους κάρτα ήχου (σημ.: Η κάρτα ήχουν είναι ένα τσιπ που μετατρέπει το ψηφιακό σήμα που έρχεται από την motherboard σε αναλογικό σήμα ώστε να τροφοδοτηθεί ένα ηχείο (δηλάδη ένας μαγνήτης που κουνιέται και παράγει θόρυβο).) Eίναι μια all in one λύση ώστε να μην εξαρτάται κάποιος από αναλογικές θύρες και ενσωμετωμένες κάρτες ήχου.

Τα αναλογικά headsets παίρνουν σήμα από μια κάρτα ήχου ή γενικά μια εξωτερική πηγή που βγάζει αναλογικό σήμα. Γιαυτό και τα καλύτερα είναι τέτοιου τύπου, ώστε να μπορούν να τροφοδοτηθούν από τον καλύτερο ενισχυτή ή κάρτα ήχου.

Πάρε hyperX, για μένα στα λεφτά τους είναι τα καλύτερα. Έχω δοκιμάσει επίσης lοgitech, corsair και razer. Τα razer electra v2 και ένα logitech των 60 ευρώ που δε θυμάμαι το μοντέλο του χάλια.  Έχω τα flight εδώ και τρία χρόνια και είναι από τα καλύτερα κατοστάρικα που ξόδεψα ποτέ.

Τα hyperx flight που λες ειναι κοντα στα 90 απο οτι ειδα,υπαρχουν και τα hyperx cloud alpha ή 2 (με audio jack και usb),βεβαια υπαρχει περιπτωση και τα usb headset να εχουν χαλια καρτα ηχου και να ειναι το ιδιο με το 3.5mm jack?ειδικα σε budget προιοντα.

Δημοσ.

Χωρίς να έχω ειδικές γνώσεις, πιστεύω ότι σε αυτή την κατηγορία δεν παίζει ρόλο στην ποιότητα το αν θα είναι usb ή jack. Δηλαδή δεν θα χάσεις σε ποιότητα ήχου λόγω πηγής αλλά λόγω των ηχείων. Οπότε είναι το ίδιο νομίζω, όπως είπε και o @Herald παραπάνω. Τα flight υπόψιν δουλεύουν μόνο με το dongle, και δεν υπάρχουν spare dongles για αγορά. Επίσης η μπαταρία τους αν και πολύ καλή κάποια μέρα θα εξασθενήσει.

Δημοσ.
15 hours ago, mp44christos said:

Δεν θα πρότεινα τα flight εν έτη 2022

Ηταν πολύ καλά το 2018 όχι τώρα. Εκτός του ότι είναι άλλη κατηγορία. 

Βασικά πρότεινα γενικά hyperX λόγω εμπειρίας, και ανέφερα ότι είμαι ευχαριστημένος κάτοχος των flight.

Παρόλα αυτά ποια θα πρότεινες για ασύρματα budget σ'αυτήν την κατηγορία;

Δημοσ.
3 hours ago, bebius said:

Βασικά πρότεινα γενικά hyperX λόγω εμπειρίας, και ανέφερα ότι είμαι ευχαριστημένος κάτοχος των flight.

Παρόλα αυτά ποια θα πρότεινες για ασύρματα budget σ'αυτήν την κατηγορία;

Έχουμε ξεφύγει. Από τα 60 ευρώ πήγανε στα 90 ασύρματα. Κοίταξε τώρα είναι ολλα πολύ πάνω οι τιμές. Πριν 2 μήνες πχ είχε παίξει 733 της logitech στα 90.

Δεν έχει νόημα να το συζητάμε αλλο. Κάθε βετεράνος του φόρουμ εδώ μπορεί να καταλάβει ότι τζάμπα συζητάμε. 

• Like 1
Δημοσ.

hyperx cloud alpha

Τα εχω 3 χρονια, με περιοδους εντατικης χρησης και δεν φαινεται καθολου.

Γενικα εχουν αριστη ποιοτητα κατασκευης, μακρυ καλωδιο, αποσπωμενο mic.

Δημοσ.

Ναι εχω ακουσει οτι τα cloud alpha ειναι πολυ καλα αλλα με 3.5mm jack βυσμα χωρις usb.Κατι αλλο αυτες οι εξωτερικες καρτες ηχου της creative (soundblaster play3,4 ή g1) εχουν καλυτερο ηχο απο το ενσωματωμενο κυκλωμα στα usb headset?λογικα απο την onboard καρτα ηχου της μητρικης θα ειναι καλυτερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...