Challenger Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 XAXA!!! kalo.. Merikoi ksethavoun palia threads gia na ayksisoun ta posts tous... ki emeis den elegxoume tis hmeromhnies...
nikoskon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Χμμ... Όντως τώρα που ποστάρατε το παρατήρησα και εγώ... Τσ τσ τς...
pancups Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Οι Maudio είναι ημιεπαγγελματικές κάρτες οπότε ότι πρέπει για σένα. H Audiophile 2496 που προτείνουν τα παλικάρια παραπάνω είναι μια χαρά σε ποιότητα latecy και τιμή. ΑΛΛΑ τα in-out είναι όλα unbalanced. Εγώ 8α σου πρότεινα την αμέσως επόμενη Αudiophile 192. Είναι περίπου στα 165-170 ευρό αλλά τα διπλά χρήματα σε σχέση με την 2496 αξίζουν. Έχει 2 balanced in, 2 balanced out, midi in, midi out, s/pdif in & out και έχει και extra ξεχωριστό balanced out για monitoring. Γεια σου φίλε, γράφω σε σενα γιατι φανταζομαι οτι έχεις κ συ αυτη την κάρτα. Εγώ προ ημερών την πήρα καi έχω πρόβλημα με τα προγράμματα οδήγησης. Την βλέπει αλλά δεν μπορω να διαχειριστώ τον ήχο από τον Η/Υ,ουτε υπάρχει εικονίδιο στην περιοχή συστήματος κάτω δεξια-ήχο έχω πάντως-και δεν δουλεύει η ηχογράφηση.Έχω απηυδήσει, είχα πάρει μια berhinger fca202 σε firewire και έκανε το ίδιο κόλλημα και τώρα πάλι τα ίδια.Δεν βλέπω τις εισόδους τις εξόδους τα midi kai spdif.Έχεις καμια ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.