Kostas19988888 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά καλή χρόνια με υγεία! θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση έφτιαξα λογαριασμό σε στοιχηματική εταιρία και μου ζητάει ταυτοποίηση με ταυτότητα λογαριασμό κτλ! Εγώ τώρα το μετάνιωσα καο δεν θέλω να παίζω και δεν θέλω να κάνω ταυτοποίηση θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα μου κάνει κάτι η εταιρία;;; ευχαριστώ πολύ!
Kostas19988888 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι προβλημα δηλαδή; Καλησπέρα,δεν ξέρω απλά επειδή δεν γνωρίζω γενικά με τέτοια θέματα λέω μήπως υπάρξουν κυρώσεις κτλ! Ευχαριατω για την απάντηση σου
kormos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, Kostas19988888 είπε Καλησπέρα παιδιά καλή χρόνια με υγεία! θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση έφτιαξα λογαριασμό σε στοιχηματική εταιρία και μου ζητάει ταυτοποίηση με ταυτότητα λογαριασμό κτλ! Εγώ τώρα το μετάνιωσα καο δεν θέλω να παίζω και δεν θέλω να κάνω ταυτοποίηση θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα μου κάνει κάτι η εταιρία;;; ευχαριστώ πολύ! Αν δεν έχεις κάνει χρήση της υπηρεσίας και δεν έχεις ολοκληρώσει τη διαδικασία λογικά είσαι εντάξει. Αν πχ έκανες κάποιο promo χρήση και εκκρεμεί κάποια πληροφορία από πλευράς σου, ίσως ναι... Μίλα μαζί τους.
Kostas19988888 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, kormos είπε Αν δεν έχεις κάνει χρήση της υπηρεσίας και δεν έχεις ολοκληρώσει τη διαδικασία λογικά είσαι εντάξει. Αν πχ έκανες κάποιο promo χρήση και εκκρεμεί κάποια πληροφορία από πλευράς σου, ίσως ναι... Μίλα μαζί τους. Καλησπέρα δεν έχω κάνει χρήση ούτε έχω παίξει ούτε τίποτα ούτε κατάθεση κτλ! Μόνο την διαδικασία της εγγραφής εκανα απλά δεν έχω κάνει την ταυτοποίηση
kormos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Kostas19988888 είπε Καλησπέρα δεν έχω κάνει χρήση ούτε έχω παίξει ούτε τίποτα ούτε κατάθεση κτλ! Μόνο την διαδικασία της εγγραφής εκανα απλά δεν έχω κάνει την ταυτοποίηση Ε πες ότι δεν ασχολήθηκες ποτέ τότε...
Kostas19988888 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, kormos είπε Ε πες ότι δεν ασχολήθηκες ποτέ τότε... Δηλαδή δεν υπάρχει θέμα..Ευχαριστώ 2 λεπτά πριν, Kostas19988888 είπε Δηλαδή δεν υπάρχει θέμα..Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Kostas19988888 είπε Δηλαδή δεν υπάρχει θέμα..Ευχαριστώ Κανένα απολύτως. Απλά, αν δεν επικαιροποιήσεις τα στοιχεία σου ο λογαριασμός που δημιούργησες μάλλον θα διαγραφεί σε λίγες μέρες.
Kostas19988888 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, micos000 είπε Κανένα απολύτως. Απλά, αν δεν επικαιροποιήσεις τα στοιχεία σου ο λογαριασμός που δημιούργησες μάλλον θα διαγραφεί σε λίγες μέρες. Καλησπέρα σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας! Απλά είχα αγχωθεί μην συμβεί κάτι επειδή δεν Ολοκλήρωσα την ταυτοποίηση επειδή δεν ξέρω από αυτά
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Σε γενικές γραμμές, αν σου ζητηθεί πιστοποίηση στοιχείων για εγγραφή οπουδήποτε και δεν την ολοκληρώσεις, συνήθως ακυρώνεται αυτόματα η εγγραφή. Πέρα από αυτό όμως, τι φοβήθηκες; Μήπως σε κυνηγήσουν οι κουμουρτζίδες γιατί δεν γράφτηκες στην υπηρεσία τους;;; Σε καμία των περιπτώσεων!
infin1tyGR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το πολύ να σε πάρουν ένα τηλέφωνο να σου θυμίσουν να κάνεις ταυτοποίηση. Τίποτα άλλο δεν θα γίνει και να μην την κάνεις. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από infin1tyGR
Kostas19988888 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, micos000 είπε Σε γενικές γραμμές, αν σου ζητηθεί πιστοποίηση στοιχείων για εγγραφή οπουδήποτε και δεν την ολοκληρώσεις, συνήθως ακυρώνεται αυτόματα η εγγραφή. Πέρα από αυτό όμως, τι φοβήθηκες; Μήπως σε κυνηγήσουν οι κουμουρτζίδες γιατί δεν γράφτηκες στην υπηρεσία τους;;; Σε καμία των περιπτώσεων! Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ! Χαχαχ οντως κάτι τέτοιο φοβήθηκα μην με κυνηγήσουν επειδή δεν ολόκληρωσα τα βήματα κτλ 34 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Το πολύ να σε πάρουν ένα τηλέφωνο να σου θυμίσουν να κάνεις ταυτοποίηση. Τίποτα άλλο δεν θα γίνει και να μην την κάνεις. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Όντως αγχώθηκα μήπως είχε συνέπειες επειδή δεν την έκανα την ταυτοποίηση επειδή πραγματικά δεν έχω ιδέα από αυτά υπέθεσα ότι έχει κυρώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα