tolee Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Γεια χαρα σε ολους και καλη χρονια. Λοιπον εχω την εξης απορια. εχω ενα διαλυμενο netbook sony (χωρις οθονη και πληκτρολογιο) και προσπαθω να το βαλω μπροστα με εξωετρικη οθονη. Οταν το αναβω αναβουν ολα τα λαμπακια, γυρναει ο δισκος κτλ αλλα δεν παιρνω σημα στην εξωερικη οθονη, ενω ειναι αποσυνδεδεμενη η οθονη του λαπτοπ (αφου δεν υπαρχει καθολου) Η απορια μου ειναι η εξης: το οριτζιναλ τροφοδοτικο (το οποιο δεν εχω) ειναι στα 19.5V ενω αυτο που δουλευω εγω ειναι ενα universal και το εχω δοκιμασει και στα 19V και στα 20V (απο θεμα ρευματος/ισχυος ειμαι οκ). Υπαρχει περιπτωση αυτο το 0.5V διαφορα (ειτε πορος τα πανω ειτε προς τα κατω) να μου δημιουργει προβλημα στην εξοδο vga? Καθε βοηθεια δεκτη (ισως να μου εχει διαφυγει να δοκιμασω κατι), ευχαριστω εκ των προτερων
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, tolee είπε εχω ενα διαλυμενο netbook sony Πριν διαλυθεί λειτουργούσε; 1 ώρα πριν, tolee είπε Υπαρχει περιπτωση αυτο το 0.5V διαφορα (ειτε πορος τα πανω ειτε προς τα κατω) να μου δημιουργει προβλημα στην εξοδο vga? Έχω δοκιμάσει σε λάπτοπ που ήθελε 20V και το δούλεψα με 19V και δούλευε κανονικά.
tolee Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 33 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Πριν διαλυθεί λειτουργούσε; Έχω δοκιμάσει σε λάπτοπ που ήθελε 20V και το δούλεψα με 19V και δούλευε κανονικά. ναι, απ οσο θυμαμαι ναι. κι εμενα μου φαινεται ακραιο να μην λειτουργει για 0.5V. απο την αλλη αυτο που φαινεται να μην λειτουργει ειναι η εξοδος vga, ολα τ αλλα φαινεται να λειτουργουν....
sstratos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Εάν ο φορτιστής δίνει τα αμπέρ (πχ 2Α) που χρειάζεται το λάπτοπ , το λαπτοπ θα ανάψει. Κοίτα το αυτοκολητο απο κατω ,εκει που λεει τα volt λεει και τα A Εαν ο φορτιστης δινει τα αμπέρ αλλα το λαπτοπ δεν ανάβει , δοκίμασε να αλλαξεις θεση στη μνήμες (εαν εχει 2 dimm δοκιμασε μονο με το ένα σε διαφορετικα σλοτ) , ή εχει προβλημα η μητρική , ή μπορεί λόγο απουσίας του panel να μην ανάβει λογο οτι δεν περνάει το post.
tolee Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Στις 11/1/2022 στις 8:40 ΜΜ, sstratos είπε Εάν ο φορτιστής δίνει τα αμπέρ (πχ 2Α) που χρειάζεται το λάπτοπ , το λαπτοπ θα ανάψει. Κοίτα το αυτοκολητο απο κατω ,εκει που λεει τα volt λεει και τα A Εαν ο φορτιστης δινει τα αμπέρ αλλα το λαπτοπ δεν ανάβει , δοκίμασε να αλλαξεις θεση στη μνήμες (εαν εχει 2 dimm δοκιμασε μονο με το ένα σε διαφορετικα σλοτ) , ή εχει προβλημα η μητρική , ή μπορεί λόγο απουσίας του panel να μην ανάβει λογο οτι δεν περνάει το post. το λαπτοπ αναβει, φαινεται να λειτουργει, αναβουν τα λαμπακια.... εικονα σε εξωτερικη οθονη δε μου δειχνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Βαλε ενα σκληρό δισκο ή ενα live usb Aν κάνει boot ,αν δεις το λαμπακι του σκλρου να δουλευε και ακούσεις τα chimes όλα καλα,χρειάζεται καποιος συνδυασμός πληκτρων ή καποιος driver Αν τιποτα απο αυτα μαλλον ειναι καπουτ,τα vaio ηταν διαβοητα για αυτο
tolee Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Στις 18/1/2022 στις 9:33 ΠΜ, deltas1972 είπε Βαλε ενα σκληρό δισκο ή ενα live usb Aν κάνει boot ,αν δεις το λαμπακι του σκλρου να δουλευε και ακούσεις τα chimes όλα καλα,χρειάζεται καποιος συνδυασμός πληκτρων ή καποιος driver Αν τιποτα απο αυτα μαλλον ειναι καπουτ,τα vaio ηταν διαβοητα για αυτο με δισκο το αναβω, αναβουν ολα τα λαμπακια, ο δισκος γυρναει, αλλα δεν εχω σημα στην εξωτερικη οθονη. θεωρητικα, (απο τα λιγα που ξερω δλδ) απο τη στιγμη που η οθονη του ειναι αποσυνδεδεμενη, θα επρεπε να δειχνει κατευθειαν σ εξωτερικη οθονη, χωρις συνδιασμο πληκτρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα