Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα δεν μπορώ να διαβάσω τα μηνύματα στο Viber από το Apple Watch εμφανίζεται η ειδοποίηση, πατάω πάνω στο μνμ αλλά δεν ανοίγει Apple Watch 6
AIRTSIOY Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Νομίζω δεν πατάς στο σωστο σημείο του μηνύματος για να ανοίξει. Μηπως γνωρίζει κανεις πως γίνεται να ακούσεις η ηχητικό μήνυμα στο what’s app από το apple watch 7;
AggelosTz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Τίποτα δεν κάνει λάθος. Απλά αφαίρεσαν την εφαρμογή από το Apple Watch όποτε δεν μπορείς να ανοίξεις τα μηνύματα από το ρολόι.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Ναι η εφαρμογή δεν υπάρχει εδώ και καιρό...λύθηκε τελικά το θέμα με την ενεργοποίηση κάποιων γνωστοποιήσεων και τα βλέπω κανονικά τα μηνύματα...
gs4vvds Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 εχω και εγω το ιδιο θεμα.. ποιες γνωστοποιησεις ενεργοποιησες?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gs4vvds είπε εχω και εγω το ιδιο θεμα.. ποιες γνωστοποιησεις ενεργοποιησες? Εδώ είναι οι ρυθμίσεις που έχω κάνει...ελπίζω να βοηθήσουν...επίσης στις γνωστοποιήσεις του ρολογιού έχω ενεργοποιημένα τα πρώτα 2, ένδειξη γνωστοποιήσεων και πάντα επισκόπηση...συγγνώμη για τις μεγάλες φωτό που ανέβασα...δεν γνωρίζω πως να βάλω μικρότερες και αν έγραφα όλες τις ρυθμίσεις θα γινόταν μπέρδεμα.... Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από hiphone2020
basilis5 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Στις 19/1/2022 στις 8:29 ΠΜ, AggelosTz είπε Τίποτα δεν κάνει λάθος. Απλά αφαίρεσαν την εφαρμογή από το Apple Watch όποτε δεν μπορείς να ανοίξεις τα μηνύματα από το ρολόι. Δεν παει ετσι
AggelosTz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 19 ώρες πριν, basilis5 είπε Δεν παει ετσι Μπορεί να δει το μήνυμα αν ενεργοποιήσει την προεπισκόπηση από την εφαρμογή στο κινητό. Αλλά δεν μπορεί να απαντήσει στο μήνυμα από το Apple Watch ούτε να το ανοίξει…Άρα η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται πλέον στο Apple Watch.
gs4vvds Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 22 ώρες πριν, hiphone2020 είπε Εδώ είναι οι ρυθμίσεις που έχω κάνει...ελπίζω να βοηθήσουν...επίσης στις γνωστοποιήσεις του ρολογιού έχω ενεργοποιημένα τα πρώτα 2, ένδειξη γνωστοποιήσεων και πάντα επισκόπηση...συγγνώμη για τις μεγάλες φωτό που ανέβασα...δεν γνωρίζω πως να βάλω μικρότερες και αν έγραφα όλες τις ρυθμίσεις θα γινόταν μπέρδεμα.... Οχι καλα εκανες, ειναι καλυτερα να φιανονται ολες οι επιλογες στην οθονη..Δουλεψε και σε μενα.. Ευχαριστω πολυ!
basilis5 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 21/1/2022 στις 7:33 ΠΜ, AggelosTz είπε Μπορεί να δει το μήνυμα αν ενεργοποιήσει την προεπισκόπηση από την εφαρμογή στο κινητό. Αλλά δεν μπορεί να απαντήσει στο μήνυμα από το Apple Watch ούτε να το ανοίξει…Άρα η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται πλέον στο Apple Watch. Να διαβασει ζητησε ο φιλος επισης, εφοσον η ειδοποιηση βρισκεται ακομα στο notification center του ρολογιου μπορεις κανονικα να κανεις reply. αν διαβασεις ομως το μηνυμα απο το ρολοι και φυγεις, μετα δεν μπορεις καν να το ξαναδεις. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από basilis5 1
idnik Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά μήπως ξέρετε κάποια εναλλακτική εφαρμογή που να μπορεί να δουλεύει κανονικά; δηλαδη να μπαίνεις σε όλα τα μηνύματα να απαντάς κτλ κτλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα