Προς το περιεχόμενο

Ανάγνωση μηνυμάτων Viber Apple Watch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα δεν μπορώ να διαβάσω τα μηνύματα στο Viber από το Apple Watch 

εμφανίζεται η ειδοποίηση, πατάω πάνω στο μνμ αλλά δεν ανοίγει 

Apple Watch 6

Δημοσ.

Νομίζω δεν πατάς στο σωστο σημείο του μηνύματος για να ανοίξει.

Μηπως γνωρίζει κανεις πως γίνεται να ακούσεις η ηχητικό  μήνυμα στο what’s app από το apple watch 7;

Δημοσ.

Τίποτα δεν κάνει λάθος. Απλά αφαίρεσαν την εφαρμογή από το Apple Watch όποτε δεν μπορείς να ανοίξεις τα μηνύματα από το ρολόι. 

Δημοσ.

Ναι η εφαρμογή δεν υπάρχει εδώ και καιρό...λύθηκε τελικά το θέμα με την ενεργοποίηση κάποιων γνωστοποιήσεων και τα βλέπω κανονικά τα μηνύματα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gs4vvds είπε

εχω και εγω το ιδιο θεμα.. ποιες γνωστοποιησεις ενεργοποιησες?

22E2C3BF-433B-40E4-B9E2-7C91A589C21A.png

D086A861-82E1-4A3F-9DA3-54EDF6E6FB85.png

3F6FAF17-81D6-48D3-AD53-D14AC875FA0A.png

Εδώ είναι οι ρυθμίσεις που έχω κάνει...ελπίζω να βοηθήσουν...επίσης στις γνωστοποιήσεις  του ρολογιού έχω ενεργοποιημένα τα πρώτα 2, ένδειξη γνωστοποιήσεων και πάντα επισκόπηση...συγγνώμη για τις μεγάλες φωτό που ανέβασα...δεν γνωρίζω πως να βάλω μικρότερες και αν έγραφα όλες τις ρυθμίσεις θα γινόταν μπέρδεμα.... 

Επεξ/σία από hiphone2020
Δημοσ.
Στις 19/1/2022 στις 8:29 ΠΜ, AggelosTz είπε

Τίποτα δεν κάνει λάθος. Απλά αφαίρεσαν την εφαρμογή από το Apple Watch όποτε δεν μπορείς να ανοίξεις τα μηνύματα από το ρολόι. 

Δεν παει ετσι

Δημοσ.
19 ώρες πριν, basilis5 είπε

Δεν παει ετσι

Μπορεί να δει το μήνυμα αν ενεργοποιήσει την προεπισκόπηση από την εφαρμογή στο κινητό. Αλλά δεν μπορεί να απαντήσει στο μήνυμα από το Apple Watch ούτε να το ανοίξει…Άρα η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται πλέον στο Apple Watch. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, hiphone2020 είπε

22E2C3BF-433B-40E4-B9E2-7C91A589C21A.png

D086A861-82E1-4A3F-9DA3-54EDF6E6FB85.png

3F6FAF17-81D6-48D3-AD53-D14AC875FA0A.png

Εδώ είναι οι ρυθμίσεις που έχω κάνει...ελπίζω να βοηθήσουν...επίσης στις γνωστοποιήσεις  του ρολογιού έχω ενεργοποιημένα τα πρώτα 2, ένδειξη γνωστοποιήσεων και πάντα επισκόπηση...συγγνώμη για τις μεγάλες φωτό που ανέβασα...δεν γνωρίζω πως να βάλω μικρότερες και αν έγραφα όλες τις ρυθμίσεις θα γινόταν μπέρδεμα.... 

Οχι καλα εκανες, ειναι καλυτερα να φιανονται ολες οι επιλογες στην οθονη..Δουλεψε και σε μενα.. Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/1/2022 στις 7:33 ΠΜ, AggelosTz είπε

Μπορεί να δει το μήνυμα αν ενεργοποιήσει την προεπισκόπηση από την εφαρμογή στο κινητό. Αλλά δεν μπορεί να απαντήσει στο μήνυμα από το Apple Watch ούτε να το ανοίξει…Άρα η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται πλέον στο Apple Watch. 

Να διαβασει ζητησε ο φιλος
επισης, εφοσον η ειδοποιηση βρισκεται ακομα στο notification center του ρολογιου μπορεις κανονικα να κανεις reply. αν διαβασεις ομως το μηνυμα απο το ρολοι και φυγεις, μετα δεν μπορεις καν να το ξαναδεις.

Επεξ/σία από basilis5
  • Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μήπως ξέρετε κάποια εναλλακτική εφαρμογή που να μπορεί να δουλεύει κανονικά; 

δηλαδη να μπαίνεις σε όλα τα μηνύματα να απαντάς κτλ κτλ

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...