madboy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα. Εδώ και αρκετά χρόνια είμαι συνδρομητής στην Wind Vdsl 100 Mbps. Να πω ότι είμαι πλήρως ευχαριστημένος με την σύνδεση όλα αυτά τα χρόνια, τόσο από σταθερότητα αλλά και από τις ταχύτητες που πιάνω. Το μόνο κακό που το κάνουν όλες οι εταιρείες είναι ότι δεν σου προσφέρουν κάποια καλύτερη τιμή στην ανανέωση, γιατί σε θεωρούν δεδομένο. Μετά από αρκετά χρόνια που είμαι συνδρομητής στην Wind σκέφτομαι να μεταβώ στην Vodafone πάλι στην ίδια ταχύτητα. Το πακέτο το βρίσκω στα 27.5 ευρώ ενώ τώρα πληρώνω 33 ευρώ. Να σημειώσω ότι η περιοχή έχει Vdsl καμπίνες της Cosmote. Αν υπάρχουν συνδρομητές με 100αρα σύνδεση στην Vodafone θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις τους.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Και εγω θα φυγω 99% απο wind οπου να ναι μετα απο μια πολυ κακη επικοινωνια που εκανε η wind για το θεμα ανανεωσης μαζι μου. Πρωτη φορα ηταν τοσο χαλια, δεν ξερω αν φταιει ο τυπος που πηρε ή η πολιτικη που ακολουθει πλεον η wind, τις προηγουμενες φορες ηταν εξαιρετικη η επικοινωνια τους. Ουτε θυμαμαι ποσα χρονια ειμαι στην wind συνεχομενα, καπου 8; 10; Ξερει κανεις ποτε ακριβως πρεπει να γινει η αιτηση στον νεο παροχο για να μην εχουμε ποινη διακοπης; Ποσες μερες πριν ληξει το συμβολαιο;
hln3 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Και εγω θα φυγω 99% απο wind οπου να ναι μετα απο μια πολυ κακη επικοινωνια που εκανε η wind για το θεμα ανανεωσης μαζι μου. Πρωτη φορα ηταν τοσο χαλια, δεν ξερω αν φταιει ο τυπος που πηρε ή η πολιτικη που ακολουθει πλεον η wind, τις προηγουμενες φορες ηταν εξαιρετικη η επικοινωνια τους. Ουτε θυμαμαι ποσα χρονια ειμαι στην wind συνεχομενα, καπου 8; 10; Ξερει κανεις ποτε ακριβως πρεπει να γινει η αιτηση στον νεο παροχο για να μην εχουμε ποινη διακοπης; Ποσες μερες πριν ληξει το συμβολαιο; Αν κάνεις την αίτηση με σημειώση να εκτελεστεί άμεσα μπορεί και σε μόλις 2-3 μέρες να αλλάξει ο πάροχος, οπότε γενικά συνίσταται να κανεις το αίτημα μόλις λήξει. Συνήθως βέβαια κάνει 2-3 εβδομάδες η αλλαγή αλλά αν είναι όλα ρολόι μπορεί να γινει πολύ γρήγορα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Αν η αλλαγη γινει πχ 5-10 ημερες πριν την ληξη της διετιας, υπαρχει προστιμο; (περιμενω και εγω με τον TS, σχολια-αποψεις απο πελατες vodafone σε 50αρα και 100αρα)
hln3 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, matrixxx είπε Αν η αλλαγη γινει πχ 5-10 ημερες πριν την ληξη της διετιας, υπαρχει προστιμο; (περιμενω και εγω με τον TS, σχολια-αποψεις απο πελατες vodafone σε 50αρα και 100αρα) Ναι χρεώνεται τέλος διακοπής. Ενδέχεται όμως να είναι μικρότερο, ακριβώς επειδή μένουν λίγες ημέρες μόνο, το ακριβές όμως ύψος εξαρτάται από τους όρους της σύμβασης.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 40 λεπτά πριν, hln3 είπε Ναι χρεώνεται τέλος διακοπής. Ενδέχεται όμως να είναι μικρότερο, ακριβώς επειδή μένουν λίγες ημέρες μόνο, το ακριβές όμως ύψος εξαρτάται από τους όρους της σύμβασης. Ευχαριστω. Ουτε ευρω δεν θελω να τους χαρισω, αρα θα το κανω την ημερα που τελειωνει το 24μηνο και οχι πιο πριν.
madboy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Και εγω θα φυγω 99% απο wind οπου να ναι μετα απο μια πολυ κακη επικοινωνια που εκανε η wind για το θεμα ανανεωσης μαζι μου. Πρωτη φορα ηταν τοσο χαλια, δεν ξερω αν φταιει ο τυπος που πηρε ή η πολιτικη που ακολουθει πλεον η wind, τις προηγουμενες φορες ηταν εξαιρετικη η επικοινωνια τους. Ουτε θυμαμαι ποσα χρονια ειμαι στην wind συνεχομενα, καπου 8; 10; Ξερει κανεις ποτε ακριβως πρεπει να γινει η αιτηση στον νεο παροχο για να μην εχουμε ποινη διακοπης; Ποσες μερες πριν ληξει το συμβολαιο; Και εγώ είμαι αρκετά χρόνια στην Wind. Τουλάχιστον 8 και ίσως και παραπάνω. Τα πρώτα χρόνια επειδή η τιμή ήταν χαμηλή δεν το έψαχνα πολύ με τις ανανεώσεις. Την μοναδική φορά που κέρδισα κάτι ήταν να παραμείνω στα ίδια χρήματα και να αναβαθμίσουν την συνδεση απο τα 50 στα 100 Mbps. Ολα τα άλλα χρόνια δεν είχαν κάνει κάποια προσφορά όταν έληγε η διετία.
kostis76 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και εγω πηγα απο Wind VDSL 50 σε Voda 100 (VDSL2 vectoring) εδω και λιγες ημερες. Η αλλαγη εγινε σε 10 περιπου ημερες απο την αιτηση, απο την αρχη η εκπροσωπος με ενημερωσε για τις ταχυτητες που θα πιανω (ελαχιστη, μεγιστη κτλ), τελικα ειμαι σε fast path up/down, στα 6ms ping, 101Mbps down / 10Mbps up (απο το κινητο με speedtest και συνδεση στα 5GHz Wifi) και σταθερη συνδεση ως στιγμη... (10999/109941 kbps up/down στο router) Στην Wind ημουνα 2 περιπου χρονια (αφου εφυγα απο CYTA / Vodafone με 24ρι ADSL) και δεν ειχα παραπονο γενικα, ο μονος λογος που αλλαξα ηταν γιατι ενω στο site προσφεραν στους νεους πελατες 100ρα με 29,90 ευρω, εμενα μου ειπαν οτι (επειδη δεν ειμαι νεος πελατης... ) θα μου κοστιζε 33 ευρω το upgrade απο 50ρα VDSL, οποτε και εκανα την αλλαγη παροχου... Η Voda μου προσφερε επιπλεον 2 παγια δωρο... Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από kostis76 1
kallair Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, matrixxx είπε Αν η αλλαγη γινει πχ 5-10 ημερες πριν την ληξη της διετιας, υπαρχει προστιμο; (περιμενω και εγω με τον TS, σχολια-αποψεις απο πελατες vodafone σε 50αρα και 100αρα) Γινεται συνεννοηση με το τμημα της vodafone και θα κανουν την μεταφορα την μερα ή μερικες μερες μετα απο την ημερομηνια που ληγει το συμβολαιο σου. Για να εισαι 100% σιγουρος, μιλα και με τον εκπροσωπο που εχει αναλαβει την συνδεση σου. edit. επειδη στις συνδεσεις προπληρωνεις και ενα μηνα εχε υποψιν οτι στον τελευταιο λογαριασμο που ειναι εκκαθαριστικος, θα παρεις κ ενα ποσο πισω, αναλογικα με το ποτε θα γινει η μεταβαση στον νεο παροχο. εμενα πχ επρεπε να μου δωσουν 8 ευρώ πισω. Εγω ημουν σε wind adsl και μετεβηκα αρχικα σε 50αρα vdsl vodafone και πλεον 100αρα. μεχρι τωρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την γραμμη. στην 50αρα ειχα παντα μαξ ταχυτητα και στην 100αρα μονο μια μερα ειχα μειωμενη ταχυτητα (καπου 60-70mbit αντι για 95+) Στην περιοχη μου αν εχω δει καλα εχω dslam της wind (το αναφερω χωρις να ξερω αν παιζει ρολο καπου). Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από kallair 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα