MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, nik0laus είπε Γι αυτό σου λέω, μη προσπαθεις να βγάλεις Μ.Ω.Τ 80 χλμ/ω στη παλια εθνική Κορινθου Πατρών Το έχω κάνει ουυυ, με ένα yaris του 2009, μια και δύο; Με καύσωνες και με κρύα. Και εγώ χάρηκα, να είσαι καλά! (Τα πρώτα έτη ήμασταν στο κτίριο Γκίνη στην Πατησίων, οπότε λίγο πολύ καταλαβαίνεις σε ποιά σχολή ήμουν)
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Νταξι καλά... Ότι να ναι Αγανακτώ! Ότι θέμα ανοίγει καταλήγει αλλού... Τραβάτε στο τσατ αν είναι
MauroPaltoudias Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έμαθες όμως, νέα πράγματα. Ανακάλυψες νέους ορίζοντες. 😀 Και να μην ξεχνάς το καθήκον με το οποίο έχεις επιφορτιστεί εν αγνοία σου : να ακολουθήσεις τη διαδρομή από ΝΕΟ και μετά από ΠΕΟ και να ενημερώσεις για τις καταναλώσεις στις περιοχές ενδιαφέροντος. Good luck Jim Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2022 από MauroPaltoudias
MauroPaltoudias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Στις 15/1/2022 στις 10:00 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε Δε ξέρω πόσο συχνά συμβαίνουν ατυχήματα στην Αθηνών-Πατρών που να κλείσει η εθνική, πάντως στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης δε μου έχει τύχει ποτέ τα τελευταία 5 χρόνια. Εντάξει μπορεί να πέσει και κομήτης και να ανοίξει τρύπα η ΝΕΟ οπότε να σε πάει η τροχαία απο τον παλίο. Υπαρκτό σενάριο... Σε θυμήθηκα σήμερα να ξες : https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/925745_adianoites-eikones-odigoi-paratoyn-t-aytokinita-toys-kai-pidane-ston Διπλωσαν λέει, νταλίκες στο ύψος του Γέρακα. Το διανοεισαι; 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα