Προς το περιεχόμενο

Microsoft Xbox One S 1TB & 2x Xbox Wireless White & Black Controller (220 euro, MediaMarkt)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

50 ευρω πανω απο οσο το ειχαμε παρει σε προσφορα πριν 2-3 χρονια που ηταν και στα ντουζενια του!!! Τι αλλο να πει κανεις για τα χαλια της εποχης...

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο 11/2019 είχε βγει προσφορά, 160€ με 2 χειριστήρια!!! Σήμερα θα έπρεπε να το πουλάνε, 120€ για να έχει ουσία σαν προσφορά.

Χίλιες φορές καλύτερα το Series S.

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11-2019 (ή 2018;  θα το δω στα μειλς μου)

Ναι, 11-2018 ηταν!

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

11-2019

Σε πρόλαβα και το άλλαξα 😛 Είναι να τα νέα μέτρα σύγκρισης. Προ και μετά Covid.

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και τελείωσε η προσφορά, να πω την ταπεινή μου γνώμη μιας και το έχω (όπως και το Ps5/Ps4/Ps3 κτλ κτλ), είναι μια αξιοπρεπέστατη κονσόλα που συνεχίζει να δέχεται μεγάλες αναβαθμίσεις από την microsoft (η τελευταία ήταν τις προάλλες να φανταστείτε), είναι σταθερότατο, ανοίγει άμεσα, παίζει τα πάντα (ακόμα και cyberpunk που λέει ο λόγος/ 1.31 patch! Δείτε εδώ πόσο νεράκι παίζει το Forza Horizon 5 )!

Μην ξεχνάτε επίσης και το 4k bluray support και γενικά όλα τα προγράμματα που μπορείτε να περάσετε στην κονσόλα (μέχρι και Kodi πχ), με λίγα λόγια μιλάμε για μια καλή ευκαιρία στα λεφτά αυτά μαζί με δεύτερο χειριστήριο. Του πετάς ένα game pass και αντίο ζωή...

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...