Προς το περιεχόμενο

Σκρουτζ κάρτα γραφικών rtx 3060 12 gb εξαφανίστηκε με κάποιο τροπο

razorblade334

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα στο φόρουμ.Πληρώνω 800 ευρώ για μια rtx 3060 13 gb.μεσω σκρουτζ η 9ληρωμη.υο κατάστημα φάντασμα δέχεται την παραγγελία μου υην ετοιμάζει,λέει πως θα την δώσει στον κουριερ στις 10 00 πμ και ξαφνικά την ακυρώνει. Και μένω μ έναν άδειο λογαριασμό!!!και 800 ευρώ να περιμένω πότε θα τα πάρω και πόσα θα είναι.τουλαχιστον να μου έδιναν υην επιλογή να ψωνίσω με μια διαφορά από άλλο κατάστημα....δεν πρόκειται να ψωνίσω ποτέ ξανά μέσω σκρουτζ..

Επεξ/σία από razorblade334
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε προφανώς θα μιλήσεις με το skroutz, και θα τα πάρεις πίσω τα χρήματα σου. Επίσης προφανώς, θα ρίξεις άκυρο στο κατάστημα και δεν θα ξαναψωνίσεις. Όπως επίσης και προφανώς, δεν θα ξαναδώσεις προκαταβολικά τέτοια ποσά σε τέτοια περίοδο για τέτοιο προιόν :)

• Like 2

Καλημέρα! 

Ποιο ήταν το κατάστημα "φάντασμα"; 

Εφόσον παράγγειλες μέσω Σκρουτζ η επιστροφή χρημάτων πρέπει να έχει ηδη δρομολογηθεί. 

Προσωπικά εχω λάβει άψογη εξυπηρέτηση μέσω σκρουτζ. 

Μεχρι και ακύρωση παραγγελίας με το κουριερ έξω απο την πορτα μου έκανα και το refund εγινε την επόμενη μέρα.

Με 1 click στο cancel. No questions asked. 

5 λεπτά πριν, ooaris είπε

Προσωπικά εχω λάβει άψογη εξυπηρέτηση μέσω σκρουτζ. 

Ισχύει. Και εγώ το ίδιο. Και από το καλάθι και από τη μεταφορική τους. 
 Ts μην ανησυχείς, απ΄τη στιγμή που είναι μέσω σκρουτζ δεν πρόκειται να χάσεις τα λεφτά σου. Ισα-ισα, μπορεί να σου δώσει και κανένα "δωράκι" το Σκρουτζ.
Κράτα μας ενήμερους αν θέλεις πάντως...

Καλό είναι πριν κάνουμε οποιαδήποτε αγορά μέσω Σκρουτζ να ελέγχουμε τις κριτικές του καταστήματος που μας ενδιαφέρει
να ψωνίσουμε διότι υπάρχουν χιλιάδες απατεώνες εκεί έξω που εκμεταλλεύονται τις ελλείψεις και όχι μόνο.

Κι επίσης θα ήτανε ιδανικό (αν δεν υπάρχει ήδη) να φτιάξουμε ένα thread στο φόρουμ με καταστήματα σε blacklist
ούτως ώστε να υπάρχει ενημέρωση και να μην την πατήσουν περισσότερα άτομα.

• Like 3

Εννοεις οτι ψωνισες μεσα απ το site του σκρουτζ ή οτι η παραγγελια την ανελαβε να την διεκπεραιωσει το σκρουτζ?

Οταν αναλαμβανει την διαδικασια το σκρουτζ η τιμη ειναι με πρασινο ταμπελακι.

Σε αυτη την περιπτωση δεν προκειται να χασεις τα λεφτα σου.

Παντως στο σκρουτζ εχει ξεφυγει εντελως η κατασταση. Υπαρχουν παρα πολλα scam καταστηματα.

Αφου την πατησα με το 2bshop που βαρεσε πιστολι (ευτυχως πηρα τα λεφτα μου πισω) εψαχνα να αγορασω εναν πυργο για pc.

Bρηκα λοιπον εναν ο οποιος υπηρχε σε 3 καταστηματα. Μπαινω στο πρωτο αντικαταβολη δεν δεχοντουσαν- παραλαβη απ το καταστημα δεν γινοτανε, μπαινω στο δευτερο το ιδιο....μπαινω στο τριτο καταστημα το ιδιο ακριβως.

Ο πυργος ηταν 50-60 ευρω ακριβοτερος απ το εξωτερικο. Καταλαβα οτι κατι βρωμαει και οτι τα 3 αυτα καταστηματα μαλλον εχουν τον ιδιο ιδιοκτητη.

Σημερα που μπηκα να δω ετσι απο περιεργεια δεν υπαρχει διαθεσιμος σε κανενα απ τα 3 καταστηματα. Προσοχη παιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...