roginsky12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Πολλα υποσχομενη φαινεται...πρεμιερα σε 3 μερες 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δεν είναι κακό! Είμαι ακόμη στο δεύτερο επεισόδιο αλλά έχει μεγάλο ενδιαφέρον!
HALF EVIL Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Την τελείωσα χθες. Είναι καλή; Και ναι και όχι Είναι μέτρια; Και ναι και όχι. Με κράτησε; Ναι. Θα ήθελα να μην ήταν τόσο φλου και ιδιαίτερα με ενόχλησε η άνευρη ηθοποιία του πρωταγωνιστή και κάποιες κραυγαλέες σεναριακές ευκολίες. Η αρχική ιδέα ήταν όντως πρωτότυπη αλλά μου έμεινε η αίσθηση ότι δεν την εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε. Για να μην λέτε ότι μου ξινίζουν μόνο τα κορεατικά. 2
john1987 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τελείωσα το πρωτο επεισοδιο. Εμενα με ψιλοκρατησε, δηλαδή με.εβαλε στο κλίμα. Ο πρωταγωνιστής λιγο αοσμος μου φανηκε αλλά γενικά το στήσιμο καλο.
panther_512 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 OK, το τελείωσα και εγώ. Ενδιαφέρουσα σειρά, με κράτησε καθ' όλη τη διάρκειά της. Στο τέλος τα πράγματα ξεφεύγουν κάπως, με σκοπό να δώσουν βάση για επιπλέον σεζόνς. Ευελπιστώ να καταφέρουν να δέσουν την όλη ιστορία ικανοποιητικά.
manolis940 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Έβλεπα το πρώτο επεισόδιο για 30 λεπτά περρίπου λίγο μετά το σημείο που γίνεται η πρώτη συνέντευξη, ένα τηλέφωνο με διέκοψε και δεν είχα όρεξη να το συνεχίσω. Δεν είναι ότι ήταν τελείως βαρετή η σειρά, αλλά ήταν μέτρια τόσο στην επιλογή των ηθοποιών ειδικά του πρωταγωνιστή , στο στήσιμο των χαρακτήρων και σε πολλούς άλλους τομείς. Ίσως φταίει που βλέπω αρκετά πολλές μέτριες σειρές ειδικά στο netflix(βλ. Τιτάνες) και πλέον ψάχνω το επόμενο Arcane(μάταια). Κάποια στιγμή όταν δεν έχω κάτι καλύτερο να δω ίσως να γυρίσω.
john1987 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Εγώ είμαι στο 5ο επεισόδιο και μέχρι στιγμής τη βρίσκω τίμια. Ίσως έκανε επιτυχία γιατί ως είδος το βλέπουμε σπάνια σε σειρές πλέον. Θα με έψηνε πάντως και μια σειρά με συνωμοσίες κλπα και χωρίς paranormal στοιχεία (X-Files λείπει). 1
damian1974 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Την ολοκληρωσα χθες. Άσχημη δεν την λες!! Πραγματικά όμως άοσμη,άχρωμη άγευστη. Το μόνο που σε ωθεί να την συνεχίσεις είναι η απορία για το που θα το πάνε. Καμια σύνδεση με οποιονδήποτε πρωταγωνιστή, τεράστια σεναριακα κενά, αργοί ρυθμοί που δεν προσδίδουν τίποτα στην ατμόσφαιρα.... Επιλέξτε κάτι άλλο! 1
john1987 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Εγω ειμαι στο 6ο επεισόδιο και διαφωνώ - έχει αρκετά καλή ατμόσφαιρα η σειρά αλλά τη χαλάει η μέτρια ερμηνεία του πρωταγωνιστή.
panther_512 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Για εμένα το ΟΑ ήταν καλύτερο. Κρίμα που το σταματήσανε. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Ξεκίνησε δυνατά αλλά με απογοήτευσε όπως συνέχισε και ειδικά όπως τελείωσε τη season. Επίσης στον τομέα των visual fx, σε συγκεκριμένα 2-3 πράγματα (στα οποία όμως η σειρά δίνει βάρος) τα πάει πολύ άσχημα -- πιθανόν λόγω μικρού budget. Αρχικά πάντως μου άρεσαν οι σκηνές που αφιέρωναν για να δείξουν το restoration όσο σύντομες κι αν ήταν. Θα ήθελα να έκαναν κάτι παραπάνω με αυτό γιατί κάπου πέρασε στο background. Και δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από αυτό που αποδείχθηκε ότι συνέβη και ισχύει για τη μυθολογία της σειράς. Btw, η σειρά βασίζεται (ή έχει ως εμπνευση) το podcast Archive 81 (που μετράει 3 seasons). Δεν το έχω ακούσει μέχρι τέλους, αλλά είναι ένα κλικ πιο ενδιαφέρον, κατά τη γνώμη μου, από τη σειρά, αν εξαιρέσεις κάποιες ερασιτεχνικές ερμηνείες. Σε παρόμοια φάση είναι και το Limetown (από Facebook) με Jessica Biel. Μία (1) season η τηλεοπτική σειρά με 10 επεισόδια. Sci-fi και πιο προσγειωμένη με μερικά effed-up σκηνικά. Νομίζω είναι cancelled, και το podcast έχει μια καλή season και μια όχι και τόσο (και από όσο ξέρω είναι σε hiatus επ'αόριστο). Η σειρά τελειώνει λιιίγο μετέωρα αλλά όχι και άσχημα δεδομένης της πλοκής της. 3
panther_512 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, totalius είπε Το Horror γιατι υπαρχει στο τίτλο ; Εντάξει, εσύ είσαι σκληρός και δεν φοβάσαι. Έχει όμως κόσμο που θα φοβόταν. Η 4χρονη κόρη μου θα χεζόταν κυριολεκτικά πάνω της σε κάποιες σκηνές.
Musclemar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Κάτι μου θύμισε.. Spoiler otherworld = the upside down (stranger things)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα