7nisiotis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.cosmodata.gr/product/342353/hardware-anavathmisi/vasiko-pc-hardware/koutia-i-i/gaming-pc-case-coolermaster-mastercase-h500p-mesh-argb-atx-extended-atx-mini-itx-micro-atx-lefko •• 119€ κατάστημα // 138.85€ με κούριερ Ανταγωνισμός (skroutz) Από 129€ ( 141€ με μεταφορικά ) •σε καταστήματα με +30 ημέρες παράδοση (ύποπτα για ακυράρες) Σε απόθεμα 1-3 ημέρες από egate.gr στα 129€ αλλά με μεταφορικά πάει 144€ / λοιπός ανταγωνισμός από 169€ χωρίς μεταφορικά. Όσοι διαμένουν Αθήνα βγαίνουν περισσότερο κερδισμένοι λόγω παράδοσης από το κατάστημα κλπ Info: https://www.coolermaster.com/catalog/cases/mid-tower/mastercase-h500p-mesh-white-argb/ Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από 7nisiotis 4
nickol-us Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η μεγάλη προσφορά είναι το CoolerMaster Masterbox TD500 Mesh RGB στα 70 ευρώ. Το πρωί είχε και το μαύρο αλλά εξαντλήθηκε. Είναι τιμή που είχε παίξει Black Friday. Τότε όπως και τώρα θεωρώ την τιμή "κλέψιμο" Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από nickol-us
7nisiotis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 52 λεπτά πριν, nickol-us είπε Η μεγάλη προσφορά είναι το CoolerMaster Masterbox TD500 Mesh RGB στα 70 ευρώ. Το πρωί είχε και το μαύρο αλλά εξαντλήθηκε. Είναι τιμή που είχε παίξει Black Friday. Τότε όπως και τώρα θεωρώ την τιμή "κλέψιμο" Εξαντλήθηκε και το λευκό.
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Αυτη η αηδια ειναι που εχει τζαμι στην οροφη αντι για σιτα? Με αποτελεσμα να πνιγονται οι ανεμιστηρες εξαγωγης της οροφης, και να προσπαθουν να βγαλουν τον αερα απο τις πλαινες ανυπαρκτες οπες. Ουτε τσαμπα δε θα το επαιρνα.
vins Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αυτη η αηδια ειναι που εχει τζαμι στην οροφη αντι για σιτα? Με αποτελεσμα να πνιγονται οι ανεμιστηρες εξαγωγης της οροφης, και να προσπαθουν να βγαλουν τον αερα απο τις πλαινες ανυπαρκτες οπες. Ουτε τσαμπα δε θα το επαιρνα. Είσαι υπερβολικός.. Αηδια; Το είχες το κουτι; Γιατί εγώ το είχα με 5800x και 3080 και ήταν από τα καλύτερα κουτιά ειδικά σε ότι αφορά airflow. Το πλεξι πάνω βοηθούσε παααρα πολύ στο θέμα της σκόνης (ναι το δοκίμασα και με diy πλέγμα και φυσούσα κάθε 5 μέρες), χωρίς να ανεβάζει ιδιαίτερα τη θερμοκρασία (αντε να ήμουν +2 βαθμούς με το πλεξι). Να καταλάβεις είμαι με το 500dx και το σκέφτηκα να το ξαναγορασω αλλά δεν έχω χώρο στο γραφείο πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα