AtiX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Waiss είπε Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Δηλαδή το '50, το ΄60 η το '70 είχαν περισσότερα λεφτά; Αν από όλα αυτά εσυ κατάλαβες αυτό, τι να πω…
Waiss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Αν από όλα αυτά εσυ κατάλαβες αυτό, τι να πω… Νομίζω πως το ξεκαθάρισα στο προηγούμενο Post.
AtiX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Waiss είπε Νομίζω πως το ξεκαθάρισα στο προηγούμενο Post. Τότε που εχεις μπερδευτεί?
Waiss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Τότε που εχεις μπερδευτεί? Θα μου εξηγήσεις τώρα τι εννοoύσες πριν με την φτώχεια και την πείνα η θα γράφεις εξυπνάδες απλά για να τις γράφεις; Γιατί δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η πείνα με την αλάνα και την μπάλα.
AtiX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Waiss είπε Θα μου εξηγήσεις τώρα τι εννοoύσες πριν με την φτώχεια και την πείνα η θα γράφεις εξυπνάδες απλά για να τις γράφεις; Γιατί δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η πείνα με την αλάνα και την μπάλα. Ήμουν ξεκάθαρος 25 λεπτά πριν, AtiX είπε Οι περισσότεροι που έγιναν πατεράδες τις δεκαετίες του 80-90 τα παιδικά τους χρόνια περιελάμβαναν μόνο εργασία και πείνα… Σε κάτι τόσο απλό που μπερδεύτηκες δεν καταλαβαίνω…
Waiss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Ήμουν ξεκάθαρος Σε κάτι τόσο απλό που μπερδεύτηκες δεν καταλαβαίνω… Ναι και λοιπόν;
AtiX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Waiss είπε Ναι και λοιπόν; Τι και ρε φίλε μου, οι περισσότεροι από αυτούς, που ήταν παιδιά τις δεκαετίες ως και στα μέσα του 70, δεν είχαν να φάνε και οι περισσότεροι παρατούσανε το σχολείο μπας και βρουνε καμία δουλειά για να μπορέσουν να φάνε, θα σκεφτόντουσαν τις αλάνες, τα παιχνίδια και τα λοιπά? Λίγο σεβασμό σε αυτές τις γενιές δεν βλάπτει…
Waiss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Τι και ρε φίλε μου, οι περισσότεροι από αυτούς, που ήταν παιδιά τις δεκαετίες ως και στα μέσα του 70, δεν είχαν να φάνε και οι περισσότεροι παρατούσανε το σχολείο μπας και βρουνε καμία δουλειά για να μπορέσουν να φάνε, θα σκεφτόντουσαν τις αλάνες, τα παιχνίδια και τα λοιπά? Λίγο σεβασμό σε αυτές τις γενιές δεν βλάπτει… Ότι να 'ναι τελικά. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από Waiss
AtiX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Waiss είπε Ότι να 'ναι τελικά. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Το έχεις καταλάβει ότι μόνος σου δεν κατάλαβες, μόνος σου παρεξήγησες και τελικά μόνος σου αρπάχτηκες???
Waiss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Το έχεις καταλάβει ότι μόνος σου δεν κατάλαβες, μόνος σου παρεξήγησες και τελικά μόνος σου αρπάχτηκες??? Αρχικά δεν ήξερα που ήθελες να καταλήξεις, αλλά είχα μια υποψία. Δυστυχώς την επιβεβαίωσες από την στιγμή που συνέδεσες την αλάνα με την εργασία.
AtiX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Waiss είπε Αρχικά δεν ήξερα που ήθελες να καταλήξεις, αλλά είχα μια υποψία. Δυστυχώς την επιβεβαίωσες από την στιγμή που συνέδεσες την αλάνα με την εργασία. Μπορείς να μου πεις τα παιδιά στις δεκαετίες του 50 - 60 - 70, πόσα από αυτά τελείωσαν έστω το γυμνάσιο? Ποσα αναγκάζονταν να δουλέψουν από τα 12-13 χρόνια τους? Συγκρίνεις αυτά τα παιδικά χρόνια με αυτά των παιδιών των δεκαετιών του 80 ή του 90? Αλήθεια τι ηλικία εχεις?
Waiss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, AtiX είπε Μπορείς να μου πεις τα παιδιά στις δεκαετίες του 50 - 60 - 70, πόσα από αυτά τελείωσαν έστω το γυμνάσιο? Ποσα αναγκάζονταν να δουλέψουν από τα 12-13 χρόνια τους? Συγκρίνεις αυτά τα παιδικά χρόνια με αυτά των παιδιών των δεκαετιών του 80 ή του 90? Αλήθεια τι ηλικία εχεις? Άστο μην το συνεχίζεις. Γίνεσαι κουραστικός.
AtiX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Waiss είπε Άστο μην το συνεχίζεις. Γίνεσαι κουραστικός. Εσύ δεν έχεις πει τίποτα μέχρι στιγμής, πραγματικά ξανά διαβάζω τι έχεις γράψει και πραγματικά δεν έχεις γράψει τίποτα… δεν περιμένω βέβαια να πεις κάτι, απλά είπα να δω μέχρι που θα μπορέσεις να ξεπέσεις μόνο και μόνο για να μην παραδεχθείς ότι κατάλαβες λάθος ότι έγραψα… συνέχισε αρκετοί γελάνε…
dieksodo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, Waiss said: Kι ότι πληροφορία έχεις μάθει από αυτά, την έχεις ξεχάσει την επόμενη ημέρα. Γιατί πολύ απλά έχεις την εύκολη απάντηση έτοιμη στο πιάτο, για εκείνη την μοναδική στιγμή που θα την χρειαστείς. Μαζί με αυτά πάει και η ανορθογραφία κάποιες φορές. Γι' αυτό ο κόσμος σήμερα (τουλάχιστον ο κόσμος με κάποιες βασικές γνώσεις) κάθεται και βλέπει τηλεπαιχνίδια στην τηλεόραση. Για να γελάει με τις ηλίθιες απαντήσεις που δίνουν οι παίχτες στα πιο απλά ερωτήματα. Καποτε μας εκανε μαθημα ο βουλγαρης και με εβλεπε ολη την ωρα να κοιταω το κινητο μου. Αυτο πριν απο 10 χρονια. Σου λεει αυτος πειζει και δεν παρακολουθει. Οταν ομως τον ρωταγα με στοιχεια που ειχα διαβασει μου λεει σε καποια φαση στο κινητο σου το ειδες αυτο; Ειχε μεινει εκπληκτος που γνωσεις που χρειαζοντουσαν περιοδικα βιβλιοθηκες και εγκυκλοπαιδιες ηταν διαθεσιμα επιτοπου την ωρα του μαθηματος. Λογικο να εκπλησσεσαι οταν εχεις μεγαλωσει το ‘50 τα σημερινα παιδια εχουν μεγαλυτερο iq απο τον αινσταιν. 1
Waiss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, dieksodo είπε Καποτε μας εκανε μαθημα ο βουλγαρης και με εβλεπε ολη την ωρα να κοιταω το κινητο μου. Αυτο πριν απο 10 χρονια. Σου λεει αυτος πειζει και δεν παρακολουθει. Οταν ομως τον ρωταγα με στοιχεια που ειχα διαβασει μου λεει σε καποια φαση στο κινητο σου το ειδες αυτο; Ειχε μεινει εκπληκτος που γνωσεις που χρειαζοντουσαν περιοδικα βιβλιοθηκες και εγκυκλοπαιδιες ηταν διαθεσιμα επιτοπου την ωρα του μαθηματος. Λογικο να εκπλησσεσαι οταν εχεις μεγαλωσει το ‘50 τα σημερινα παιδια εχουν μεγαλυτερο iq απο τον αινσταιν. Μάλλον δεν διάβασες σωστά τι έγραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα