Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρώτο πραγματικό smartphone δεν ήταν το iPhone ήταν το Tytn II της HTC κι ας ήθελε πενάκι για να δουλέψει η οθόνη. Αλλά αυτό ήταν που συγκέντρωσε πρώτο όλα τα χαρακτηριστικά που σήμερα θεωρούμε ότι κάνουν ένα smartphone. Επίσης το Ν95!!!! Τι κόσμημα αυτή η συσκευή! Την λάτρεψα πραγματικά και το μετάνιωσα όταν την πούλησα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ToroLoco είπε

Το 2007 ο Θείος Steve ήταν πολύ μπροστά και 15 χρόνια μετά αυτοί που ανέλαβαν την εταιρία ακόμα δεν έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν κάτι πρωτοποριακό. 

Αυτος που ανελαβε την εταιρια την εκανε 1 τρις! εαν ήξερες την ιστορια θα γνώριζες τον λογο που ο Steve διαλεξε το συγκεκριμένο στέλεχος!!!

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, magictoboggan είπε

LG Prada; Εγώ γιατί θυμάμαι ότι ήταν το neonode;

proxy-image.gif

Άλλο λες εσύ!

https://en.wikipedia.org/wiki/LG_Prada

41 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Αυτος που ανελαβε την εταιρια την εκανε 1 τρις! εαν ήξερες την ιστορια θα γνώριζες τον λογο που ο Steve διαλεξε το συγκεκριμένο στέλεχος!!!

Σωστός, και πλέον πλέον η εταιρία είναι 3 τρις!

Αυτό που λένε βέβαια όλοι είναι ότι ο Jobs έδωσε το όραμα, ώστε να ξεκινήσει η μετέπειτα εξέλιξη. Η πραγματικότητα είναι ότι όλα τα προϊόντα της Apple, έστω μέχρι ένα σημείο πριν, ήταν πρωτοποριακά. Όταν λέμε πρωτοποριακά δεν εννοούμε μόνο σαν ανακάλυψη (ΔΕΝ ανακάλυψαν τον τροχό), αλλά στο πόσο ΑΠΛΑ λειτουργούσαν όλα, και ήταν όμορφα, χάρη στους designers που είχαν. 

Και άλλοι είχαν φτιάξει πιο πριν tablets, mp3 players κλπ, αλλά κανείς δεν το έκανε τόσο πρακτικό και τόσο όμορφο όσο η Apple. Το πρώτο μου mp3 player ήταν τόσο άσχημο που σχεδόν το έκρυβα απ'τα μάτια μου. Δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν τόσες φωτογραφίες στο internet με προϊόντα της Apple απλά τοποθετημένα σε ένα γραφείο ή ένα τραπεζάκι. Πόσες φορές δεν έχετε δει φωτογραφία πχ το Macbook με δίπλα του ένα iPhone και ένα iPad? Εκτός αν εσείς έχετε δει πολλές φωτογραφίες με Xiaomi και Huawei κλπ. 

Όσο και να εξελίσσεται η εταιρία, ποτέ κανείς δεν θα ξεχάσει ότι όλα ξεκίνησαν απ'τον Jobs, και συγκεκριμένα από την επάνοδό του, μετά την εξορία. 

7 ώρες πριν, Aias είπε

Σε τεχνολογικό forum δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει ένα τέτοιο άρθρο. Ξέρεις πολύ καλά πως ΟΤΙ και να κοιτάξεις γύρω σου, μπορώ να σου δείξω ένα αντίστοιχο άρθρο. Απ'τα παπούτσια που φοράς, μέχρι τον καφέ που πίνεις. 

Οπότε ναι, ΕΥΤΥΧΩΣ που είχαμε τα iPhone και κάναμε το τεράστιο αυτό τεχνολογικό βήμα σε τόσες άλλες εκδοχές του, άσχετες από την Apple. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, anax111 είπε

Το πρώτο πραγματικό smartphone δεν ήταν το iPhone ήταν το Tytn II της HTC κι ας ήθελε πενάκι για να δουλέψει η οθόνη. Αλλά αυτό ήταν που συγκέντρωσε πρώτο όλα τα χαρακτηριστικά που σήμερα θεωρούμε ότι κάνουν ένα smartphone. Επίσης το Ν95!!!! Τι κόσμημα αυτή η συσκευή! Την λάτρεψα πραγματικά και το μετάνιωσα όταν την πούλησα.

Πωωωω τι μου θύμισες με την HTC. HD2 πριν πάω σε iPhone,αυτό ήταν κινητό ότι λειτουργικό ήθελες έβαζες πάνω τα είχα δοκιμάσει όλα μεχρι και android χαχαχα

Επεξ/σία από ares225
Δημοσ.

Ολα καλα και ωραια με την τεχνολογια αλλα το οτι ολες αυτες οι εταιριες μεσα σε λιγα χρονια ανεβασαν τον πλουτο τους τοσο πολυ μονο καλο δεν ειναι και φαινεται και στην παγκοσμια οικονομια που εχει βουλιαξει. Οι πλουσιοι πλουσιοτεροι οι φτωχοι φτωχοτεροι μιας και μαζευουν ολο το χρημααυτες οι μεγαλες εταιριες και δεν μενει τιποτα για τις μικροτερες. 

Ας μην μιλησω για τα παιδικα χρονια της καθε γενιας. Ευτυχως ειμαι στη γενια του 90 και προλαβα και αλανες και παιχνιδι εξω ολη μερα σημερα τα παιδια ειναι αποστειρωμενα μην γρατζουνισουν το χερακι εμεις τοτε γυρνουσαμε με αιματα στα ποδια. Ολη αυτη η νεα η γενια που εμαθε μονο σε αυτο ειναι μια γενια που απλα δεν θα ζησει ποτε τιποτα απο οσα ζησαμε εμεις. Και οι παλιοτεροι ακομα περισσοτερα ειδικα οι χρυσες εποχες του 80. 

• Like 1
Δημοσ.
49 minutes ago, Arkin said:

Ολη αυτη η νεα η γενια που εμαθε μονο σε αυτο ειναι μια γενια που απλα δεν θα ζησει ποτε τιποτα απο οσα ζησαμε εμεις.

Ρωτήσατε αυτή τη γενιά και σας είπε ότι θα ήθελε? 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, NickTG said:

Ε είναι της μοδός να βάζουμε μια δόση νοσταλγίας στην καταγγελία του σημερινού τρόπου ζωής, του καπιταλισμού, της τεχνολογίας, της κακιάς μας της μοίρας. 😛 

• Like 5
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NickTG είπε

Θεωρεις λογικο παιδακια 8-12 χρονων να ειναι ολη ωρα με το κινητο? Δεν εχω δει ενα παιδι να κανει ποδηλατο να παιζει ποδοσφαιρο εξω να παιζουν κρυφτο το βραδυ κατι τελος παντων. Απο 8 χρονων με τα κινητα μην πω απο τα 3-4 που τα δινουν οι γονεις για να τα κανουν να φανε να ηρεμησουν κτλ. Τα βρισκεις σωστα ολα αυτα σε συγκριση με τοτε? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Θεωρεις λογικο παιδακια 8-12 χρονων να ειναι ολη ωρα με το κινητο? Δεν εχω δει ενα παιδι να κανει ποδηλατο να παιζει ποδοσφαιρο εξω να παιζουν κρυφτο το βραδυ κατι τελος παντων. Απο 8 χρονων με τα κινητα μην πω απο τα 3-4 που τα δινουν οι γονεις για να τα κανουν να φανε να ηρεμησουν κτλ. Τα βρισκεις σωστα ολα αυτα σε συγκριση με τοτε? 

Να σου θυμίσω ότι ούτε και για μας λέγανε ότι ήταν φυσιολογικό να ήμαστε όλη μέρα στις αλάνες και να παίζουμε κρυφτό ως αργά το βράδυ…

γενικότερα μην πέφτουμε στην παγίδα της ωραιοποίησης…

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Να σου θυμίσω ότι ούτε και για μας λέγανε ότι ήταν φυσιολογικό να ήμαστε όλη μέρα στις αλάνες και να παίζουμε κρυφτό ως αργά το βράδυ…

γενικότερα μην πέφτουμε στην παγίδα της ωραιοποίησης…

Μια χαρα φυσιολογικα ηταν μιλαμε για παιδια απο 7-8 μεχρι 12-13. Τα σημερινα παιδια τι θα θυμουνται οταν μεγαλωσουν? Γιατι εγω θυμαμαι αρκετα και ολα ηταν ωραια και θυμαμαι η ακομα πιο μεγαλοι απο μενα ηξερα ακομα περισσοτερο πως να χαιρονται και να παιζουν και να κανουν δημιουργικα πραγματα. Εχω να δω παιδι με ποδηλατο χρονια καπου ρε παιδι μου να παιζουν ποδοσφαιρο κατι. Με ενα κινητο στο χερι μηδεν ασκηση μηδεν κοινωνικοτητα με αλλα παιδια. Καποτε η καθε γειτονια εσφυζε απο ζωη τωρα εχει ερημωσει ο τοπος. Τωρα δεν ξερω αν ειναι νοσταλγια ωραιοποιηση πες το οπως θελεις αλλα τα παιδικα χρονια του καθενος ειναι σημαντικα στη μετεπειτα διαμορφωση του ανθρωπου. Το να εισαι απλα ρομποτακι σχολειο σπιτι διαβασμα κινητο σε λουπα δεν το θεωρω φυσιολογικο. Αποψη μου βεβαια εχω αδικο δεν εχω αυτη ειναι. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μια χαρα φυσιολογικα ηταν μιλαμε για παιδια απο 7-8 μεχρι 12-13. Τα σημερινα παιδια τι θα θυμουνται οταν μεγαλωσουν? Γιατι εγω θυμαμαι αρκετα και ολα ηταν ωραια και θυμαμαι η ακομα πιο μεγαλοι απο μενα ηξερα ακομα περισσοτερο πως να χαιρονται και να παιζουν και να κανουν δημιουργικα πραγματα. Εχω να δω παιδι με ποδηλατο χρονια καπου ρε παιδι μου να παιζουν ποδοσφαιρο κατι. Με ενα κινητο στο χερι μηδεν ασκηση μηδεν κοινωνικοτητα με αλλα παιδια. Καποτε η καθε γειτονια εσφυζε απο ζωη τωρα εχει ερημωσει ο τοπος. Τωρα δεν ξερω αν ειναι νοσταλγια ωραιοποιηση πες το οπως θελεις αλλα τα παιδικα χρονια του καθενος ειναι σημαντικα στη μετεπειτα διαμορφωση του ανθρωπου. Το να εισαι απλα ρομποτακι σχολειο σπιτι διαβασμα κινητο σε λουπα δεν το θεωρω φυσιολογικο. Αποψη μου βεβαια εχω αδικο δεν εχω αυτη ειναι. 

Και αυτά τα παιδιά τα ίδια θα λένε για τα εγγόνια τους… 

Δημοσ.
51 minutes ago, Arkin said:

Εγώ πάλι μια χαρά.λεπω συνεχώς παιδιά έξω και με ποδήλατα και να παίζουν. 

Γενικά ειδικά καλοκαίρια δεν θυμάμαι να περνάω από περιοχές που να είναι κατάλληλες για τέτοια πράγματα και να μην πετυχαίνω παιδιά. 

Κατά τα άλλα το λογικό είναι να κάνουν αυτό που τους άρεσει και όχι αυτό που θεωρούν οι άλλοι ότι θα έπρεπε να κάνουν. 

Όποτε διαβάζω μηνύματα ειδικά σε Facebook από άτομα της ηλικίας μου του τύπου "εμείς τότε..." το μόνο που σκέφτομαι είναι μπουνιά ανάμεσα στα μάτια. But that's just me. 

• Like 3
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σημασία δεν έχει αν ήταν καλύτερα τότε η τώρα. Σημασία έχει ότι η κάθε γενιά πια, είναι πιο καμμένη από την προηγούμενη.

Όλα αυτά βέβαια είναι μια άλλη συζήτηση για άλλο topic.

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, AtiX είπε

Και αυτά τα παιδιά τα ίδια θα λένε για τα εγγόνια τους… 

Δυσκολα γιατι τα σημερινα παιδια ειναι ηδη αρκετα καμμενα αν και παντα υπαρχουν τα χειροτερα. Γενικα δεν ειναι ολες οι εποχες ιδιες. Οι γενιες 70-80-90 ειναι οι χρυσες εποχες σε πολλα πραγματα. Θες τραγουδια θες διασκεδαση θες αθωοτητα[εδω εννοω την παιδικη αθωοτητα τα σημερινα παιδια απο τα 12 καθονται και ερωτοτροπουν ενω ακομα δεν βγηκαν απο το αυγο]. Υπηρχε μια ποιοτητα τοτε ισως με καταλαβαινεις αλλα δεν ξερω και τη ηλικια εχεις γιατι σιγουρα η καθε ηλικια αντιμετωπιζει διαφορετικα καποια πραγματα.

48 λεπτά πριν, NickTG είπε

Εγώ πάλι μια χαρά.λεπω συνεχώς παιδιά έξω και με ποδήλατα και να παίζουν. 

Γενικά ειδικά καλοκαίρια δεν θυμάμαι να περνάω από περιοχές που να είναι κατάλληλες για τέτοια πράγματα και να μην πετυχαίνω παιδιά. 

Κατά τα άλλα το λογικό είναι να κάνουν αυτό που τους άρεσει και όχι αυτό που θεωρούν οι άλλοι ότι θα έπρεπε να κάνουν. 

Όποτε διαβάζω μηνύματα ειδικά σε Facebook από άτομα της ηλικίας μου του τύπου "εμείς τότε..." το μόνο που σκέφτομαι είναι μπουνιά ανάμεσα στα μάτια. But that's just me. 

Χαιρομαι που βλεπεις εγω εδω που εχουμε οσα παιδια ειμασταν και το 2000 δεν βλεπω. Δεν υπαρχει πρεπει σε αυτη την περιπτωση. Μιλαμε για παιδια το παιδι πρεπει να παιξει πρεπει πρεπει να χαρει την αθωοτητα του μια φορα εισαι παιδι. Και δεν ειναι το "εμεις τοτε" οπως εγραψες ειναι η πραγματικοτητα που ζουμε σημερα. Φετος ηρθαν 5 παιδια για καλαντα βλεπεις τα αλλα ντρεπονται φοβουνται βαριουνται νομιζουν οτι μεγαλωσαν ακομα και 10 να ειναι και δεν ερχονται. Τοτε γυρνουσαμε καμια 50αρια παιδια εδω που ειμαι. Ερωτηση. Θεωρεις λογικο να βλεπεις σε καφετεριες παρεα 5-6 ατομων και ο καθενας να κοιταει το κινητο του? Πινουν καφε χωρις να ανταλλαζουν μια κουβεντα μιας και βλεπουν ποστ στο τικ τοκ στο instagram στο facebook κτλ. Θεωρεις οτι ειναι αυτο που θα επρεπε να κανουν? Ειναι αυτο ενα μελλον που θελουμε? Σοβαρη συζητηση να κανουμε δεν υπαρχει καμια κοντρα πουθενα απλα να δω και μια διαφορετικη αποψη που μπορει να εχετε.

• Like 2
Δημοσ.
12 hours ago, Aias said:

πραγματι εκατ κινεζοι αντι να δουλευουν για ενα μπολ ρυζι στα χωραφια τρεχουν κατα χιλιαδες και παρακαλανε να δουλεψουν σε αυτα τα εργοστασια. ισως γιατι με τα 100 γουαν καταφερνουν και ζουν ολοκληρες οικογενειες πισω στο χωριο

επισης χαρη σε εταιριες σαν την φοξ η κινα σημερα εχει τους περισσοτερους εκατομυριουχους αλλα και εχει βελτιωσει τρομαχτικα το κατωτατο επιπεδο των κινεζων

πραγματι ευτυχως που ειχαν τα αιφον

1 hour ago, Arkin said:

σημαντικο το σχολιο σου αλλα μην ξεχναμε πως χαρη στα  κινητα και τις νεες τεχνολογιες τα τριχρονα και πενταχρονα σημερα εχουν το διπλασιο IQ απο αυτο που ειχαμε εμεις τοτε

φτασαμε 20 χρονω για να χρησιμοποιησουμε PC και οι γιαγιαδες μας μας λεγανε οτι δουλευουμε στη νασα

σημερα το τριχρονο χειριζεται το ιπαδ καλυτερα απο μενα 

και μετα βιας περπαταει

πως νομιζεις οτι γινεται η προοδος? αν το μεσο IQ αυξηθει δεν ειναι καλο αυτο για την ανθρωποτητα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...