Charge Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας.Εχω βρει το συγκεκριμένο build από γνωστό σάιτ και θέλω αν γίνεται να μου πείτε την γνώμη σας..Το pc προορίζεται για σερφαρισμα στο ίντερνετ και όσο γίνεται για gaming. Επεξεργαστής: Intel Core i3-10105 3.7 GHz Μνήμη RAM: Kingston HyperX Beast 8GB (1x8GB) 3200MHz Μητρική: MSI B560M Pro-E Τροφοδοτικό: Corsair CV450 80+Bronze Μ.2 NVME SSD: Adata Swordfish 250GB Κουτί: Cougar MX330-G Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά?500 ευρώ Θα προτιμούσα να είναι από 1 μαγαζί όλα τα κομμάτια ώστε να γίνει και συναρμολόγηση. Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από Charge
nickol-us Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε ποιά λεφτά; Δεν αναφέρεις ούτε κατάστημα αλλά και ούτε πόσο θα σου κοστίσει. Γενικά ο i3 είναι μια χαρά επεξεργαστής για αυτά που θες και σε καλή τιμή. Την μητρική πόσο την βρίσκεις; Αν κοστίζει πάνω από 80, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην προτιμήσεις μια οικονομική H410. Σε ενδιαφέρει το upgrade path; Έχει νόημα σε τόσο χαμηλό budget; Η μνήμη είναι εντελώς περιττή για αυτό τον επεξεργαστή, εκτός αν την βρίσκεις στην ίδια τιμή με όλες τις άλλες 8αρες Τροφοδοτικό οκ ανάλογα τις τιμές που βρίσκεις Για τον adata τα συναισθήματα ανάμεικτα. Δεν είχα καλή εμπειρία από adata (μιλάω για πολύ παλιά σε εξωτερικό μηχανικό 2,5") όμως και τώρα που διαβάζω κάνει μαϊμουδιές με τους controller κτλ. Δεν ξέρω τι διαθεσιμότητες δίνει το μαγαζί που βρήκες τα προϊόντα, όμως θα κοιτούσα άλλες εναλλακτικές. Για το κουτί πάλι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Έχει φτάσει να ζητάει περίπου 60 ευρώ, δίνει μόνο ένα φανάκι, οι χώροι του είναι οκ αλλά αν θυμάμαι δεν δίνει καλό χώρο για cpu cooler. Για τον i3 δεν είναι κακό, ίσως υπάρχει κανά aerocool να καλύψει τις ανάγκες σου, πιο φαντεζί και ίσως πιο οικονομικό(δεν σημαίνει απαραίτητα και πιο ποιοτικό, μην παρεξηγηθώ) Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από nickol-us
Charge Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Τα λεφτά είναι μέχρι 500 ευρώ..Είχα ξεχάσει να το αναφέρω και το πρόσθεσα πιο μετά,για αυτό και μπορεί να μην φαίνεται.. Το συγκεκριμένο build είναι από το pcsteps shop..Δεν μπορώ να δω πόσο κάνει κάθε κομμάτι ξεχωριστά γιατί μου το έχει σαν ετοιμο build...
nickol-us Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Όχι με τίποτα... Κάτσε να "σκάσει" ο adtakhs να σου δώσει combo με τον 5600g. Καμία σχέση με αυτό που κοιτάς, θα παίζει και παιχνίδια αν θες. Μπορείς να φτιάξεις μηχάνημα και με 400, αρκετά καλύτερο από που κοιτάς σε Intel. Αν διαθέτεις μέχρι 500 ο 5600g συμφέρει.
Charge Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Οκ ευχαριστώ πολύ.Ευτυχως.που ρώτησα γιατί ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω.
Charge Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Περιμένω με ανυπομονησία τον adtakhs η έναν αντίστοιχο adtakhs να μου ανοίξει τα μάτια 😂 Πάντως λίγο που έψαξα(επειδή δεν γνωρίζω και πολλά)ο 5600g πρέπει να είναι μονόδρομος .Και αρκετά καλύτερος από τον i3-10105 που έχει το build που ανέβασα..Και γενικά από την αρχή μου έκανε εντύπωση που έβαλε έναν τόσο φθηνό επεξεργαστή
nickol-us Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Εδώ μια παλαιότερη πρόταση του. Δεν γνωρίζω ποιό κατάστημα έχει διαλέξει. Συνήθως προτείνει quickshop, όπως ισχυρίζεται το κατάστημα κάνει και συναρμολόγηση. Δεν έχω εμπειρία από το μαγαζί, θα σου δώσω όμως μια σύνθεση αν θες να το ψάξεις (και ας με συγχωρέσει, δεν μιλώ εκ μέρους του) Δυστυχώς πολλά προϊόντα έχουν διαθεσιμότητα 15 εργάσιμων ημερών και αυτό ενέχει είτε ρίσκο είτε καθυστέρηση. Όπως είπα δεν γνωρίζω το κατάστημα. Αν έχεις αυστηρό όριο 500 ευρώ, υπάρχει εναλλακτική μητρική για να ρίξεις το κόστος. Αντίστοιχα σε Intel, eshop με καλές σχετικά διαθεσιμότητες, εφάμιλλος επεξεργαστής με υποδεέστερα γραφικά από του 5600g (ίσως βγαίνει κι από αλλού σε καλύτερη τιμή, αν στα ίδια χρήματα βγαίνει ο 5600g είναι προτιμότερος) Δεν δείχνει τόσο καλό deal μπρόστα στον 5600g, ανάλογα βέβαια και τι σου αρέσει. Αν στο quickshop αλλάξεις 5600g/b450m με 11400/pro vdh έχεις κέρδος 40 ευρώ. Όπως και να έχει μιλάμε για πολύ καλύτερα value από τον i3 που κοιτούσες. Ανέμενε κι άλλες, ίσως καλύτερες προτάσεις. Ίσως δώσει πρόταση και ο adtakhs 1
Nik1239 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 20 ώρες πριν, Charge είπε Τα λεφτά είναι μέχρι 500 ευρώ..Είχα ξεχάσει να το αναφέρω και το πρόσθεσα πιο μετά,για αυτό και μπορεί να μην φαίνεται.. Το συγκεκριμένο build είναι από το pcsteps shop..Δεν μπορώ να δω πόσο κάνει κάθε κομμάτι ξεχωριστά γιατί μου το έχει σαν ετοιμο build... Μην το κοιτάς το pc steps shop , ωραίοι στα βιντεάκια τους αλλά προωθούν τα built τους που έχουν καλά εξαρτήματα αλλά σε λάθος τιμή για να βγάλουν το κέρδος , έχω σταματήσει να τους παρακολουθώ τελευταία
ICE-T Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 δεν είναι κακό να βγάζει ένα μικρό κέρδος κάποιος από τα build του που είναι για πώληση,δεν το παρακολουθώ το κανάλι αλλά μην θέλετε κόστος να το πάρετε, οποίος δεν θέλει να πληρώσει το φτιάχνει μόνος του τα έχουμε ξαναπεί. 3 1
triplex1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, ICE-T είπε δεν είναι κακό να βγάζει ένα μικρό κέρδος κάποιος από τα build του που είναι για πώληση,δεν το παρακολουθώ το κανάλι αλλά μην θέλετε κόστος να το πάρετε, οποίος δεν θέλει να πληρώσει το φτιάχνει μόνος του τα έχουμε ξαναπεί. Ετσι ακριβως γιατι οι περισσοτεροι εχουν 2 αριστερα χερια , ουτε κατσαβιδι δεν μπορουν να κρατησουν και κει βοηθεια θελουν , καπου ειχα διαβασει καποιος για να περασει μια ψυκτρα ελεγε οτι δυσκολευτηκε παρα πολυ και προετρεπε οποιος την παρει καλα θα ειναι να εχει 2ο ατομο να τον βοηθησει , αν το βρω θα σς το δειξω
ICE-T Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ετσι ακριβως γιατι οι περισσοτεροι εχουν 2 αριστερα χερια , ουτε κατσαβιδι δεν μπορουν να κρατησουν και κει βοηθεια θελουν , καπου ειχα διαβασει καποιος για να περασει μια ψυκτρα ελεγε οτι δυσκολευτηκε παρα πολυ και προετρεπε οποιος την παρει καλα θα ειναι να εχει 2ο ατομο να τον βοηθησει , αν το βρω θα σς το δειξω κακώς έπρεπε να χρησιμοποιήσει το τρίτο χέρι για κόντρα η να ζητήσει την βοήθεια του κοινού 😂 57 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ετσι ακριβως γιατι οι περισσοτεροι εχουν 2 αριστερα χερια , ουτε κατσαβιδι δεν μπορουν να κρατησουν και κει βοηθεια θελουν , καπου ειχα διαβασει καποιος για να περασει μια ψυκτρα ελεγε οτι δυσκολευτηκε παρα πολυ και προετρεπε οποιος την παρει καλα θα ειναι να εχει 2ο ατομο να τον βοηθησει , αν το βρω θα σς το δειξω εγώ αριστερόχειρας είμαι αλλά χρησιμοποιώ και τα 2 και γράφω και με τα 2 χέρια 😂,θα πάω στην Πανια στα ταλέντα Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από ICE-T
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε αν το βρω θα σς το δειξω Το πιστεύω, δεν μου κάνει εντύπωση. Κι ο φίλος μου που τελειώνει ηλεκτρονικός, τοποθετώντας μόνος του τα κουλεράκια έχει χαλάσει μέχρι στιγμής τρία PC.
Charge Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Σίγουρα πρέπει να βγάζουν και ένα ποσό από όλο αυτό που κάνουν..Αλλά εδώ στο φόρουμ έχω βρει ήδη 2 build που είναι ανώτερο από αυτό που προτείνουν.. Τι να πουν δηλαδή τα παιδιά εδώ.Θα έπρεπε σε κάθε σχόλιο να βάζουν και τον αριθμό τράπεζας. Άσε που πιστεύω ότι από τις διαφημίσεις και τα clicks παίρνουν ήδη ένα καλό πόσο
ICE-T Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Charge είπε Σίγουρα πρέπει να βγάζουν και ένα ποσό από όλο αυτό που κάνουν..Αλλά εδώ στο φόρουμ έχω βρει ήδη 2 build που είναι ανώτερο από αυτό που προτείνουν.. Τι να πουν δηλαδή τα παιδιά εδώ.Θα έπρεπε σε κάθε σχόλιο να βάζουν και τον αριθμό τράπεζας. Άσε που πιστεύω ότι από τις διαφημίσεις και τα clicks παίρνουν ήδη ένα καλό πόσο για να βγάλεις 100 ευρώ στο YouTube θες πολλές χιλιάδες views,οι 10000 προβολές για 1 καφέ και μια πάστα είναι το κέρδος και αν,άσε που παρακαλάνε για ένα review product και αναγκαστικά αφήνουν θετικά σχόλια,τόσο σε υπόληψη μας έχουν(ένας be quiet RGB fan πρέπει να πέρασε από 3,4 ελληνικά κανάλια,και έξωτερικο πέρασε και δεν ακούμπησε ξεχάστηκε με την μια 😂) Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από ICE-T 1
Charge Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Τελικά αποτι φαίνεται θα πάω για το build που έχει μέσα το i5-11400. Αυτό με τον 5600g μου είπαν ότι θα κάνει κάνα μήνα να έρθει και δεν ξέρω αν μπορώ να περιμένω τόσο. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα