stavrosv1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, bioentre είπε Στα επέστρεψαν τα χρήματα ή όχι ακόμα? Του το στειλαν θα το εχει εν τελει την ωρα που πρέπει. Μαλλον θελαν λιγο τριξιμο. Εγω τωρα ψαχνω απο document να το παρω διοτι αιστορμ ποτε ξανα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bioentre Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Στις 12/1/2022 στις 8:53 ΜΜ, stavrosv1 είπε Του το στειλαν θα το εχει εν τελει την ωρα που πρέπει. Μαλλον θελαν λιγο τριξιμο. Εγω τωρα ψαχνω απο document να το παρω διοτι αιστορμ ποτε ξανα Όντως το παρέλαβε; Αν θες βασικό configuration πάρε από αμαζον Πολωνίας που έχει αγγλικό πληκτρολόγιο. Αν θες bto στην Θεσσαλονίκη μπορείς να ρωτήσεις στο qubestore. Είχα πάρει από εκεί iPhone και το εμφάνιζε κανονικά στο σύστημα check coverage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosv1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 15 ώρες πριν, bioentre είπε Όντως το παρέλαβε; Αν θες βασικό configuration πάρε από αμαζον Πολωνίας που έχει αγγλικό πληκτρολόγιο. Αν θες bto στην Θεσσαλονίκη μπορείς να ρωτήσεις στο qubestore. Είχα πάρει από εκεί iPhone και το εμφάνιζε κανονικά στο σύστημα check coverage. Ναι το παρελαβε. Γελαω γιατι αυτος το παρηγγειλε ενα μηνα μετα κ εγω ακομα τπτ βασικο μοντελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, παραγγελία εγώ τέλη Νοέμβρη από media markt πάτρας για το βασικό 14άρι μοντέλο με 32gb όμως ram. Με ενημέρωσε εξ' αρχής το παλικάρι που με εξυπηρέτησε ότι εκτιμώμενος χρόνος αναμονής ήταν 1-2 μήνες (ενώ το 2017 που είχα πάρει το προηγούμενο μου μηχάνημα πάλι bto ήταν μαξ μήνας). Το έφεραν στις 7 εβδομάδες περίπου χωρίς να τους ενοχλήσω ενδιάμεσα. Στα συν ότι επειδή ήθελα την έξτρα εγγύηση για σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς κλπ πήρα δώρο και το magic mouse. Το μηχάνημα είναι εξαιρετικό και έχω πάθει πλάκα κυρίως με τη μπαταρία (γιατί η χρήση που κάνω δεν έχει καμία σχέση τη δική σας από ότι διαβάζω που ασχολείστε με προγραμματισμούς, multimedia κλπ). Καλή υπομονή εύχομαι σε όλους και δυστυχώς μέχρι να στρώσει η κατάσταση με τα τσιπάκια έτσι θα πηγαίνουμε. Ακόμα δεν έχει στρώσει η διαθεσιμότητα στους 24άρηδες iMac που κυκλοφορούν κοντά χρόνο από ότι μου είπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα