manos04 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μου δώσανε ένα Huawei που έμεινε αφόρτιστο κάμποσο διάστημα.Ακριβώς δεν ξέρω. Με αποτέλεσμα η μπαταρία του να τα έχει παίξει. Αυτή την στιγμή δεν ανοίγει καθόλου και δεν φορτίζει. Αν το πάω να το ανοίξουν και να του βάλουν μια καινούρια μπαταρία,θα λειτουργεί, ή το γεγονός που έμεινε αφόρτιστο καιρό δημιουργεί κι άλλα προβλήματα στο κινητό; Ευχαριστώ πολύ.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 πόση ώρα το άφησες στον φορτιστή; Μπαταρίες που έχουν μείνει καιρό αφόρτιστες, μπορεί να χρειαστούν πάνω απο μισή ώρα στον φορτιστή για να πάρουν. 99,99% κάποιο άλλο πρόβλημα δεν θα υπάρχει, άλλωστε θα στο πουν φαντάζομαι και στην αντιπροσωπεία.
chios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πόση ώρα το άφησες στον φορτιστή; @Xristaras12 μες στο μυαλό μου είσαι Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από chios
manos04 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Πάνω από μισάωρο το άφησα σίγουρα. Να το αφήσω λέτε παραπάνω μήπως πάρει μπρος;
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 μπορεί αν έχει καθίσει 1-2 χρόνια στο συρτάρι πλήρως αφόρτιστο να έχει ψοφήσει πλήρως η μπαταρία η και να έχει φουσκώσει οπότε και να μην μπορεί να φορτίσει γενικότερα. Εαν κατα το διάστημα αυτό η συσκευή έχει φυλαχθεί σε καλό χώρο (οχι υγρασίες κλπ κλπ) πιθανότατα θα λειτουργεί κανονικά με αλλαγή μπαταρίας.
karnezis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 η διαδικασια ειναι (αν ειναι ζωντανη η μπαταρια και δεν ειναι για πέταμα) το βαζεις στον φορτιστη και ασ το 15-20 λεπτα...............αν δεν ζωντανεψει βγαλτο απ τον φορτιστη και ξαναβαλτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα