triplex1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 11 ώρες πριν, _Teo_99 είπε Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το help και τις ιδέες. Τελικά αγόρασα ένα μεταχειρισμένο (1,5 χρόνου) από ένα παιδί στα 500€ 5 1600 B450 Msi 1660ti 2x8gb 3200 Τα άλλα δεν τα θυμάμαι καλά τώρα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να αλλάξω επεξεργαστή...δλδ θα δω μεγάλη διαφορά?? Η ας το αφήσω με αυτό προς το παρών τζαμπα στο εδωσε , ρωτα τον μηπως εχει ακομη ενα γιατι θελω και γω για εναν φιλο μου
_Teo_99 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε τζαμπα στο εδωσε , ρωτα τον μηπως εχει ακομη ενα γιατι θελω και γω για εναν φιλο μου Άξιζε η όχι? Η κοροϊδεύεις χαχαχα Πιστεύω κάτι καλύτερο δεν θα έβρισκα η να μπορούσα να κάνω Έχετε δίκιο...οπότε δοκιμάζω και βλέπω και μετά θα το ψάξω πιο καλά. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τον κόπο και τις ιδέες σας.
triplex1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, _Teo_99 είπε Άξιζε η όχι? Η κοροϊδεύεις χαχαχα Πιστεύω κάτι καλύτερο δεν θα έβρισκα η να μπορούσα να κάνω Εσυ τι λες να εννοω αδερφε? Καλοπροαιρετα στα λεω ολα , αλλα εχωσες 500 , να πω για την καρτα παει στο διαολο , αλλα για τον επεξεργαστη που πηρες και να παιζεις παιχνιδια και ρωτας τωρα για 3600 την στιγμη που σε λενε η αλλοι για 5600 , ανυπομονω να δω που θα φτασεις το μπατζετ . Το cpu που πηρες ειναι για καποιον να κανει ενα pc φτηνοδουλεια για την καθημερινοτητα του browsing ,video κτλ αντε και που & που κανα ελαφρυ παιχνιδακι χωρις μεγαλες απαιτησεις , εσυ λες σε ενδιαφερει μονο το gaming και γω σε λεω ουτε εγγυηση δεν εχεις , το αν φαινεται καθαρο απ'εξω εχω και γω να σε δωσω ενα που να γυαλιζει και τελος η καρτα σε θεμα τιμης θα παει στα ταρταρα σε λιγες ημερες , να το θυμασαι , ερχονται καινουριες και αυτες θα πηγαινουν για ανακυκλωση. Με το 500ρικο εστηνες κουτσα στραβα ενα καινουριο με 5600g και περιμενες αργοτερα την καταλληλη στιγμη για καποια προσφορα σε καρτα Στα ειπα ολα γιατι με ρωτησες τι εννοω και ποτε δεν ειπα ψεματα σε κανεναν , τα εσκασες ολα τα παιδια που ηθελαν το καλο σου. Καλοριζικο το νεο μηχανημα που πηρες και ξεκινησες θεμα με τον τιτλο ''12600k και ο θεός βοηθός'' δες απο την αρχη μεχρι το τελος πως συνδεονται ολα ουτε με κολλα logo δεν κολλιουνται Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από triplex1 1
3DJIN Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 αλλος ενας ικανοποιημενος πελατης του ινσομνια που ηξερε τι ηθελε...
_Teo_99 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, 3DJIN είπε αλλος ενας ικανοποιημενος πελατης του ινσομνια που ηξερε τι ηθελε... Όταν παίρνεις μεταχειρισμένο δεν έχεις πολλές επιλογές...άλλο καινούργιο άλλο μεταχειρισμένο. 31 λεπτά πριν, triplex1 είπε Εσυ τι λες να εννοω αδερφε? Καλοπροαιρετα στα λεω ολα , αλλα εχωσες 500 , να πω για την καρτα παει στο διαολο , αλλα για τον επεξεργαστη που πηρες και να παιζεις παιχνιδια και ρωτας τωρα για 3600 την στιγμη που σε λενε η αλλοι για 5600 , ανυπομονω να δω που θα φτασεις το μπατζετ . Το cpu που πηρες ειναι για καποιον να κανει ενα pc φτηνοδουλεια για την καθημερινοτητα του browsing ,video κτλ αντε και που & που κανα ελαφρυ παιχνιδακι χωρις μεγαλες απαιτησεις , εσυ λες σε ενδιαφερει μονο το gaming και γω σε λεω ουτε εγγυηση δεν εχεις , το αν φαινεται καθαρο απ'εξω εχω και γω να σε δωσω ενα που να γυαλιζει και τελος η καρτα σε θεμα τιμης θα παει στα ταρταρα σε λιγες ημερες , να το θυμασαι , ερχονται καινουριες και αυτες θα πηγαινουν για ανακυκλωση. Με το 500ρικο εστηνες κουτσα στραβα ενα καινουριο με 5600g και περιμενες αργοτερα την καταλληλη στιγμη για καποια προσφορα σε καρτα Στα ειπα ολα γιατι με ρωτησες τι εννοω και ποτε δεν ειπα ψεματα σε κανεναν , τα εσκασες ολα τα παιδια που ηθελαν το καλο σου. Καλοριζικο το νεο μηχανημα που πηρες και ξεκινησες θεμα με τον τιτλο ''12600k και ο θεός βοηθός'' δες απο την αρχη μεχρι το τελος πως συνδεονται ολα ουτε με κολλα logo δεν κολλιουνται Το ξέρω άλλο ξεκίνησα αλλά βρέθηκε αυτό μεταχειρισμένο έχει ακόμα 1,5-2 χρόνια εγγύηση και το μόνο θέμα μου ήταν ο επεξεργαστής γι'αυτό και ρώτησα και στην τελική το αφήνω έτσι γτ για να παίξω ένα pubg η dota δεν θέλει και κάτι το τρομερό. Σόρρυ αν σου έσπασα τα νεύρα η σε έσκασα εσένα αλλά δεν απαιτώ από κανέναν να απαντήσει αν δεν θέλει η τα θεωρεί χαζά...δεν γνωρίζουμε όλοι. Το ξέρω ότι το είπες καλοπροαίρετα αλλά το να λες "εσκασες τα παιδιά" είναι κάπως και γω τα έβαλα κάτω και θα έστηναν ένα pc γύρο στα 600-700 χωρίς κάρτα γραφικών και σκέφτηκα ας βολευτω με αυτό για τα επόμενα 2 χρόνια (μακάρι) και μετά ας φτιάξω κάτι από την αρχή σωστά να τελειώνω και όχι να περιμένω στα κοντά την 3050 που είναι λίγο καλύτερη από την 1650 σε μια τιμή 350€++ και όταν και αν την βρεις πάλι με αναμονή. Έτσι το σκέφτηκα και ναι έχεις δίκιο για το θέμα που άνοιξα αλλά όπως είπα μεταχειρισμένο το πήρα τελευταία στιγμή.
Herald Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, _Teo_99 είπε Άξιζε η όχι? Η κοροϊδεύεις χαχαχα Πιστεύω κάτι καλύτερο δεν θα έβρισκα η να μπορούσα να κάνω Έχετε δίκιο...οπότε δοκιμάζω και βλέπω και μετά θα το ψάξω πιο καλά. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τον κόπο και τις ιδέες σας. Μια χαρα καραξιζει αν έδωσες 500 για αυτο το build. Μια χαρα παίζει τα περοσσοτερα παιχνιδια σε 1080p, σε κανα Cyberpunk θα τα κακαρωσει το cpu αλλα γενικα μια χαρα ειναι,ειδικα για την τιμή του. Δεν ξερω γιατι στη λεει ο triplex απο πανωμ
_Teo_99 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, Herald είπε Μια χαρα καραξιζει αν έδωσες 500 για αυτο το build. Μια χαρα παίζει τα περοσσοτερα παιχνιδια σε 1080p, σε κανα Cyberpunk θα τα κακαρωσει το cpu αλλα γενικα μια χαρα ειναι,ειδικα για την τιμή του. Δεν ξερω γιατι στη λεει ο triplex απο πανωμ Φίλε εγώ κάτι καλύτερο δεν βρήκα σ αυτά τα χρήματα ξέρω ότι ο επεξεργαστής είναι low αλλά για τα παιχνίδια που ανέφερα (dota pubg) ξέρω ότι είναι αρκετός. Αλλά οκ ο καθένας έχει την γνώμη του λογικό...εμένα με βοήθησαν τα παιδιά (όλοι) να μην πάω σε 12600k που το σκεφτόμουν (πάλι καλά) γτ θα μου έβγαινε ένα πανάκριβο pc και χωρίς gpu, οπότε είδα αυτό ας το έχω 1-2-3 χρονακια όσο βγει και όταν ηρεμήσουν τα πράγματα να μπορώ να παω σε κάτι καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα