Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Dudadidos είπε

Ανοησίας συνεχεια... η google εδω και κανα 2 χρονια πληρωνει χωρις λογο τους προγραμματιστες της, κανοντας χαζομαριτσες στο android χωρις κανενα χρηστικο λογο. Ο μονος εμφανης λογος που διαφαινεται ειναι να μπει ακομη πιο μεσα στη ζωη του καθενος, δημιουργωντας ηλιθιες αναγκες, και μετα δεν θα μπορεις να ξεκλειδωσεις ουτε το αμαξι σου γιατι φυσικα δεν σε αφηνει το google επειδη δεν εκανες τη βαξίνα  ( λέω εγω τωρα....)

Οι βαξίνες και η επιστήμη σου έφτασαν το προσδόκιμο στα 80. Με αιθέρια έλαια, προσευχές και ουνάγκι, θα ήσασταν παρέα με τα ραδίκια από τα 30 σας. 

Επεξ/σία από vabill
  • Like 5
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.

καθετί νέο ευπρόσδεκτο. Σύνδεση με PC υπάρχει ήδη σε Windows 10/11 τουλάχιστον για samsung που ξέρω.

Τώρα όσον αφορά περί αντιγραφής της apple μην ξεχνάτε ότι και η apple κάνει το ίδιο πχ widgets στο iOS. 

Δεν το λέω για να αρχίσετε το flame war. Απλά από ότι βλέπω κάποιοι ψάχνουν τρόπο να γίνει "πόλεμος" για το οτιδήποτε.

Η κάθε εταιρία παρουσιάζει την πρόταση της. Εμείς διαλέγουμε σωστά ή λάθος αυτή που νομίζουμε ότι είναι καλύτερη για εμάς. Δεν είναι όλα για όλους.

πχ έχω συγγενής που θέλουν κινητό με πλήκτρα ή δεν δίνουν πάνω από 150€.

Αυτή την στιγμή έχω Windows PC, iPad & Samsung Android. Στην κάθε κατηγορία θεώρησα καλύτερη επιλογή αυτό που πήρα. Αν στο μέλλον μου αρέσει περισσότερο ή κάνει την δουλειά μου κάτι άλλο θα αλλάξω.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγω να δεθώ με ένα οικοσύστημα κι ας χάνω κάποια πλεονεκτήματα ενδεχομένως. 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, NickTG είπε

Δεν θυμάμαι πάντως τόσα χρόνια εδώ να κράζει κάποιος την Apple για τη συνεργασία μεταξύ των συσκευών της. Ίσα ίσα. 

Ναι, ναι, όντως κανείς δεν μιλά για την Apple και το πως προσπαθεί να κλειδώσει (σαν κακιά μάγισσα) τους πελάτες στο οικοσύστημά της :) με χρήσιμα features!

Δημοσ.
1 hour ago, SeaLion said:

Ναι, ναι, όντως κανείς δεν μιλά για την Apple και το πως προσπαθεί να κλειδώσει (σαν κακιά μάγισσα) τους πελάτες στο οικοσύστημά της :) με χρήσιμα features!

Εγώ πάλι το μόνο που έχω διαβάσει είναι για πράγματα που θα μπορούσαν να δουλεύουν και με άλλες συσκευές αλλά τα έχει κλειδώσει. 

Λογικά θα υπάρχει και κάνας γραφικός που θεωρεί ότι δεν είναι καλό να δουλεύουν μεταξύ τους. Είναι στο ίδιο επίπεδο γραφικότητας με όσους πιστεύουν ότι όλοι οι επαγγελματίες αγοράζουν Mac. 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, floba είπε

Οταν ολοι θελουν να γινουν αυτο που κοροιδευουν...

14 ώρες πριν, miltos_id είπε

Τι ,δεν κράζουμε την apple τώρα ; 

15 ώρες πριν, alex.georgaras είπε

...κατα τα αλλα καποιοι κραζουν παντα την Apple. Τελικα ειναι μπροστα σε πολλα 😁

Πραγματικά κανένας δεν κράζει την Apple για το οικοσύστημα της (την κράζουν για άλλα πραγματα) . Δεν έχω δει κανέναν να είναι σε φάση "πωωωωω συγχρονίζουν τα μνμ του κινητού με το pc " η "πωωωωω συγχρονίζει τα tabs απο τον Safari , σα δε ντρέπεται λίγο αυτή η Apple, όλα ανάποδα τα κάνει". 

Δηλαδή κάπου έλεος. 

On topic, οτιδήποτε καινούριο, ευπρόσδεκτο. Μακάρι να δουλέψει σωστά. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dudadidos είπε

Ανοησίας συνεχεια... η google εδω και κανα 2 χρονια πληρωνει χωρις λογο τους προγραμματιστες της, κανοντας χαζομαριτσες στο android χωρις κανενα χρηστικο λογο. Ο μονος εμφανης λογος που διαφαινεται ειναι να μπει ακομη πιο μεσα στη ζωη του καθενος, δημιουργωντας ηλιθιες αναγκες, και μετα δεν θα μπορεις να ξεκλειδωσεις ουτε το αμαξι σου γιατι φυσικα δεν σε αφηνει το google επειδη δεν εκανες τη βαξίνα  ( λέω εγω τωρα....)

κουράσατε ρε ψέκια κουράσατε.

• Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, NickTG είπε

Εγώ πάλι το μόνο που έχω διαβάσει είναι για πράγματα που θα μπορούσαν να δουλεύουν και με άλλες συσκευές αλλά τα έχει κλειδώσει. 

Λογικά θα υπάρχει και κάνας γραφικός που θεωρεί ότι δεν είναι καλό να δουλεύουν μεταξύ τους. Είναι στο ίδιο επίπεδο γραφικότητας με όσους πιστεύουν ότι όλοι οι επαγγελματίες αγοράζουν Mac. 

Κάτσε, κατηγορείς την Apple γιατί δεν λειτουργεί ως κυρίαρχος και δεν θέτει πρότυπα και standards στην αγορά? 

Δημοσ.
30 minutes ago, AtiX said:

Κάτσε, κατηγορείς την Apple γιατί δεν λειτουργεί ως κυρίαρχος και δεν θέτει πρότυπα και standards στην αγορά? 

????? 

Κάτι διαβάζουμε σίγουρα διαφορετικά. 

Πάντως όχι. Δεν κατηγορώ την Apple για τίποτα. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NickTG είπε

????? 

Κάτι διαβάζουμε σίγουρα διαφορετικά. 

Πάντως όχι. Δεν κατηγορώ την Apple για τίποτα. 

Δεν διαβάζουμε τίποτα διαφορετικά… αναφέρεις ότι κλειδώνει χαρακτηριστικά και δυνατότητες μόνο για τις δικές της συσκευές…

Αλήθεια γιατί να ασχοληθεί με μια πλατφόρμα που εκτός από τον κατακερματισμό της σε 3-4 εκδόσεις android δεν υπάρχει ούτε καν standard api για βασικές λειτουργίες και η κάθε εταιρία κάνει ότι γουστάρει? Το πιο απλό πράγμα να θέλεις να κανείς πχ cast σε smart tv και από μοντέλο σε μοντέλο και από μάρκα σε μάρκα έχει διαφορετικό τρόπο…

Δημοσ.
49 minutes ago, AtiX said:

Δεν διαβάζουμε τίποτα διαφορετικά… αναφέρεις ότι κλειδώνει χαρακτηριστικά και δυνατότητες μόνο για τις δικές της συσκευές…

Αλήθεια γιατί να ασχοληθεί με μια πλατφόρμα που εκτός από τον κατακερματισμό της σε 3-4 εκδόσεις android δεν υπάρχει ούτε καν standard api για βασικές λειτουργίες και η κάθε εταιρία κάνει ότι γουστάρει? Το πιο απλό πράγμα να θέλεις να κανείς πχ cast σε smart tv και από μοντέλο σε μοντέλο και από μάρκα σε μάρκα έχει διαφορετικό τρόπο…

Δεν είπα πουθενά να ασχοληθεί με οτιδήποτε. 

Αδιάφορο προσωπικά και αν θα το κάνει. 

Ανέφερα απλά τι έχω διαβάσει ως παράπονο εδώ μέσα. 

Δημοσ.

Πολλές απο τις λειτουργίες που λέει το άρθρο πως θα έρθουν,είναι ήδη υπαρκτές σε samsung συσκευές εδώ και χρόνια.

Δημοσ.

Τσάμπα το μνμ που έγραψα.

Άλλο ένα θέμα που έγινε fans X vs fans Y.

Όσοι δεν είστε fans, θέλετε να τονίςετε ότι απόψεις και από τα 2 στρατόπεδα είναι αβάσιμες, μην κουράζεστε τσάμπα δεν πρόκειται να βγει κάτι. Εγώ τουλάχιστον το έχω πλέον πάρει απόφαση είναι μάταιο….

Δημοσ.

Κάποιος να εμπνευστεί από την Apple και να δώσει βάρος και στο design, industrial και graphic, δεν φαίνεται ούτε σε αυτή τη δεκαετία να συμβαίνει. Είχαμε (και έχουμε) τη microsoft 40 χρόνια να μας τρυπάει τις κόρες των ματιών μας και εδώ και 15 (και άλλα 10 σίγουρα) μας τις αποτελειώνει η Google. Μια Sony προσπάθησε με το android, μάταια. Ποια είναι η δικαιολογία? Δε μας ενδιαφέρει το design? Είμαστε απαθείς στο αισθητικό κομμάτι? (οκ, design είναι πολλά περισσότερα αλλά επικεντρώνομαι στο αισθητικό) Το βλέπουμε σαν παντεσπάνι?
Beauty will save the world! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...