Τέρης Α. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, kathytherion είπε δεν μπορώ να πω ότι θα μπορώ να κλείσω ηχεία οθόνη κλπ εξ αποστάσεως Έχετε υπόψιν σας αυτές τις πρίζες; Μπορείτε να ανοιγοκλείνετε τη πρίζα που είναι συνδεδεμένο το PC και τα λοιπά περιφερειακά μέσω του smartphone σας: https://www.skroutz.gr/comparelists/2192?compare=22016715%2C21564863%2C21566720%2C21577976%2C21564887%2C21547467
Kthulhou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 ή αυτό https://www.e-shop.gr/coolseer-wifi-power-strip-st03we-4-socket-4usb-p-PER.581499
kathytherion Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Έχετε υπόψιν σας αυτές τις πρίζες; Μπορείτε να ανοιγοκλείνετε τη πρίζα που είναι συνδεδεμένο το PC και τα λοιπά περιφερειακά μέσω του smartphone σας: https://www.skroutz.gr/comparelists/2192?compare=22016715%2C21564863%2C21566720%2C21577976%2C21564887%2C21547467 Δεν το είχα σκεφτεί για τον υπολογιστή μου ως τωρα! Δεν είναι κακή ιδέα αλλά νιώθω ότι με αυτό τον τρόπο θα είναι σαν να κλείνω την πρίζα.χωεις να έχω πατήσει το κουμπί να κλείσει οθόνη και ηχεία οπότε το φοβάμαι.
vaggos231 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 και γιατι να τα κλεινεις εντωμεταξυ, εγω ανοιχτα τα αφηνω.
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Α) Φθορά των ηλεκτρονικών υποσυστημάτων (πυκνωτές κυρίως) όσο είναι standby, πόσο μάλλον αν γίνει διακοπή ρεύματος. Το μόνο που αφήνω στην πρίζα είναι το ψυγείο, η κουζίνα και το ρούτερ. Β) Κατανάλωση ενέργειας. Στις 14/1/2022 στις 9:57 ΜΜ, kathytherion είπε νιώθω ότι με αυτό τον τρόπο θα είναι σαν να κλείνω την πρίζα.χωεις να έχω πατήσει το κουμπί να κλείσει οθόνη και ηχεία οπότε το φοβάμαι. Εφόσον έχει κλείσει με τερματισμό λειτουργίας ή έχει μπει σε αδρανοποίηση το PC, η οθόνη έχει μπει σε κατάσταση αναμονής (τα ηχεία δεν ξέρω αν έχουν κάποια κατάσταση εκτός από on/ off) δεν υπάρχει απ' όσο γνωρίζω κάποιος κίνδυνος. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α.
vaggos231 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Εφόσον έχει κλείσει με τερματισμό λειτουργίας ή έχει μπει σε αδρανοποίηση το PC, η οθόνη έχει μπει σε κατάσταση αναμονής (τα ηχεία δεν ξέρω αν έχουν κάποια κατάσταση εκτός από on/ off) δεν υπάρχει απ' όσο γνωρίζω κάποιος κίνδυνος. Α) Φθορά των ηλεκτρονικών υποσυστημάτων (πυκνωτές κυρίως) όσο είναι standby, πόσο μάλλον αν γίνει διακοπή ρεύματος. Το μόνο που αφήνω στην πρίζα είναι το ψυγείο, η κουζίνα και το ρούτερ. Β) Κατανάλωση ενέργειας. ξεφευγουμε, αλλα δηλαδη βγαζεις απο πριζα και τηλεοραση και κονσολες ενδεχομενως κ.ο.κ.; τοσα χρονια δεν κλεινω τιποτα, αλλα δεν μου εχει κοστισει καπου (προς το παρον τουλαχιστον :P)
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, vaggos231 είπε δεν μου εχει κοστισει καπου (προς το παρον τουλαχιστον :P) Ούτε εμένα, εκτός από τα ρούτερ που άφησα στις πρίζες το καλοκαίρι με τις φωτιές και από τις αυξομειώσεις τάσης έχασα το AP με το τροφοδοτικό του και το τροφοδοτικό του βασικού ρούτερ. Το είχα υπολογίσει ότι θα γίνει αλλά δεν με πολυένοιαζε μέχρι που στο σετάρισμα του νέου AP τα βρήκα σκούρα. 1
kathytherion Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Κατέληξα σε αυτό τελικα https://www.plaisio.gr/gaming-zone/e-sports-accessories/gaming-pontikia/logitech-pontiki-g502-hero-gaming-ensirmato_2974436 Μια βόλτα έκανα βασικά, το είδα, είχα.δει λάθος ταμπέλα κι τιμής αλλά τελικά ήταν ακριβότερο αλλά Μ ένα ψάξιμο στο Σκρουτζ έβγαινε σχεδόν ίδια τιμή με του Σκρουτζ οπότε δεν το πολυσκεφτηκα και το πήρα! Το έχει κανείς,είναι καλό? On 14/1/2022 at 10:31 ΜΜ, Τέρης Α. said: Εφόσον έχει κλείσει με τερματισμό λειτουργίας ή έχει μπει σε αδρανοποίηση το PC, η οθόνη έχει μπει σε κατάσταση αναμονής (τα ηχεία δεν ξέρω αν έχουν κάποια κατάσταση εκτός από on/ off) δεν υπάρχει απ' όσο γνωρίζω κάποιος κίνδυνος. Α) Φθορά των ηλεκτρονικών υποσυστημάτων (πυκνωτές κυρίως) όσο είναι standby, πόσο μάλλον αν γίνει διακοπή ρεύματος. Το μόνο που αφήνω στην πρίζα είναι το ψυγείο, η κουζίνα και το ρούτερ. Β) Κατανάλωση ενέργειας. Μάλλον ψυχολογικό είναι ότι θέλω να τα κλείνω. Προσωπικά κλείνω τις συσκευές κανονικά από το κουμπί τους και επειδή τις έχω σε πολυπριζα κλείνω και τα πολυπριζα αλλά δεν τα βγάζω από την πρίζα απλά κλείνω διακόπτη. Εννοείται ψυγείο και φούρνο και συσκευές κουζίνας δεν τις κλείνω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα