alcibaridis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Γνωρίζει κανείς κάποιο δωρεάν πρόγραμμα για διαχείρηση συνδρομών;
kinhthra Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, alcibaridis είπε Γνωρίζει κανείς κάποιο δωρεάν πρόγραμμα για διαχείρηση συνδρομών; συνδρομών σε τέτοια περίπτωση είναι μεγάλη λέξη. είναι σαν να ρωτήσεις πώς πάμε στην Ομόνοια ενώ δεν ξέρουμε που βρίσκεσαι. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από kinhthra
micos000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μάλλον θέλει ο φίλος να του υπενθυμίζει πότε λήγει η κάθε συνδρομή για να την πληρώνει. Πάντως αν είναι για κάτι τέτοιο, εγώ χρησιμοποιώ το to do στο κινητό που είναι πολύ βολικό. Βάζω εργασίες και υπενθυμίσεις που μπορούν να επαναλαμβάνονται ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια και μπορώ να τις κατηγοριοποιήσω. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από micos000 2
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, micos000 είπε Μάλλον θέλει ο φίλος να του υπενθυμίζει πότε λήγει η κάθε συνδρομή για να την πληρώνει. Πάντως αν είναι για κάτι τέτοιο, εγώ χρησιμοποιώ το to do στο κινητό που είναι πολύ βολικό. Βάζω εργασίες και υπενθυμίσεις που μπορούν να επαναλαμβάνονται ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια και μπορώ να τις κατηγοριοποιήσω. Και το ημερολογιο της google το κανει αυτο και μαλιστα σου στελνει και emails 1
coolnetgr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Στο android έχω το Subby. Δεν έχω χάσει ποτέ ειδοποίηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα