poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 On 11/01/2022 at 22:17, HateMe said: Αυτό ούτε εγώ το ήξερα και μου το έμαθε ένας τυπάκος στην εταιρία που δούλευα. για να εχεις απωλεια 50 mbit απο Crosstalk τοτε πρεπει καποιος να εχει κανει το παρακατω λαθος. εχουμε δυο ζευγαρια. για το παραδειγμα αναφερω το ζευγαρι ενα που εχει τα καλωδια 1 και 2 και το ζευγαρι 2 που εχει τα καλωδια 3 και 4. το crosstalk αναμεσα στα ζευγαρια 1,2 και στα καλωδια 1,2 προς 3,4 δεν γινεται να σε ριξει 50 Mbit. ΑΝ ΟΜΩΣ καποιος μπερδεψει τα ζευγαρια και το πρωτο ζευγαρι αντι να παιξει με τα καλωδια 1 ,2 παιξει με το 1,3 ή το 1,4 τοτε η ταχυτητα θα πεσει διοτι χανεται η συστροφη. τα καλωδια 1,2 εχουν συστροφη .το ιδιο και τα 3,4 (twisted στα αγγλικα). οποτε οπως ειπαμε αν καποιος δωσει 1,3 ή 1,4 η ταχυτητα sync θα μειωθει καμποσο. Αν μετα δωσει και υπηρεσια στο δευτερο ζευγαρι το οποιο ομως αντι για 3,4 ειναι 2,3 ή 2,4 τοτε θα γινει το σκισιμο του αιωνα.και οι 2 γραμμες θα πιασουν πατο. αν πριν με το πρωτο λαθος ησουν χαλια με το δευτερο λαθος θα εισαι χαλια επι 10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 13 ώρες πριν, poulinos είπε για να εχεις απωλεια 50 mbit απο Crosstalk τοτε πρεπει καποιος να εχει κανει το παρακατω λαθος. εχουμε δυο ζευγαρια. για το παραδειγμα αναφερω το ζευγαρι ενα που εχει τα καλωδια 1 και 2 και το ζευγαρι 2 που εχει τα καλωδια 3 και 4. το crosstalk αναμεσα στα ζευγαρια 1,2 και στα καλωδια 1,2 προς 3,4 δεν γινεται να σε ριξει 50 Mbit. ΑΝ ΟΜΩΣ καποιος μπερδεψει τα ζευγαρια και το πρωτο ζευγαρι αντι να παιξει με τα καλωδια 1 ,2 παιξει με το 1,3 ή το 1,4 τοτε η ταχυτητα θα πεσει διοτι χανεται η συστροφη. τα καλωδια 1,2 εχουν συστροφη .το ιδιο και τα 3,4 (twisted στα αγγλικα). οποτε οπως ειπαμε αν καποιος δωσει 1,3 ή 1,4 η ταχυτητα sync θα μειωθει καμποσο. Αν μετα δωσει και υπηρεσια στο δευτερο ζευγαρι το οποιο ομως αντι για 3,4 ειναι 2,3 ή 2,4 τοτε θα γινει το σκισιμο του αιωνα.και οι 2 γραμμες θα πιασουν πατο. αν πριν με το πρωτο λαθος ησουν χαλια με το δευτερο λαθος θα εισαι χαλια επι 10. Κατάλαβα.. Και η μαλακία είναι πως το κάνουν συνέχεια αυτό το λάθος και μπερδεύουν τα ζευγάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 On 07/02/2022 at 04:54, HateMe said: Κατάλαβα.. Και η μαλακία είναι πως το κάνουν συνέχεια αυτό το λάθος και μπερδεύουν τα ζευγάρια. δυο φορες το εχω πετυχει.την μια μου εδωσαν σε συνδυαστικο διαφορετικο καλωδιο απο διαφορετικα ζευγη και μου ριξε το adsl 4-5 mbit Κατω και το αλλο ειχε γινει στο ζευκτικο αν θυμαμαι καλα μεσα στο αστικο κεντρο.πρεπει να ηταν λαθος απο κατω και μετα να τα ειχαν γυρισει λαθος και πανω ωστε να υπαρχει μια αντιστοιχια του λαθους.κοινως να παιζουν τα ορια αλλα να παιζουν χαλια.δεν ξερω τι εγινε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα