Προς το περιεχόμενο

Βλάβη από τεχνικό της COSMOTE στη δική μου γραμμή Wind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα δυο τεχνικοί της COSMOTE σκάλισαν τον πίνακα της πολυκατοικίας μου με αποτέλεσμα η δική μου Wind γραμμή να μην έχει τηλέφωνο και to internet από τα 100Mbps να πέσει στα 52Μbps. Τώρα τι πρέπει να κάνω; Με την COSMOTE τηλεφωνικά δεν βγαίνει άκρη!

Επεξ/σία από spectaculator
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λύσεις έχεις.

α) το αναφέρεις στη Wind και αναμονή ΟΟΟΟταν πάρουν το αίτημά τους στη Cosmote 

β) πληρώνεις δικό σου τεχνικό να έρθει να φτιάξει τα καλώδια στο κατανεμητή της πολυκατοικίας για να διορθωθεί η μλκια τους άμεσα.

Γ σενάριο δεν υπάρχει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, greekfragma είπε

2 λύσεις έχεις.

α) το αναφέρεις στη Wind και αναμονή ΟΟΟΟταν πάρουν το αίτημά τους στη Cosmote 

β) πληρώνεις δικό σου τεχνικό να έρθει να φτιάξει τα καλώδια στο κατανεμητή της πολυκατοικίας για να διορθωθεί η μλκια τους άμεσα.

Γ σενάριο δεν υπάρχει.

Πόσο πάει το μαλλί για το σενάριο Β; Τι τεχνικό πρέπει να βρω; Η πλάκα είναι πως τώρα έχω 50 Mbps download αλλά το upload παρέμεινε 11Mbps! :)

Επεξ/σία από spectaculator

1 hour ago, spectaculator said:

Σήμερα δυο τεχνικοί της COSMOTE σκάλισαν τον πίνακα της πολυκατοικίας μου με αποτέλεσμα η δική μου Wind γραμμή να μην έχει τηλέφωνο και to internet από τα 100Mbps να πέσει στα 52Μbps. Τώρα τι πρέπει να κάνω; Με την COSMOTE τηλεφωνικά δεν βγαίνει άκρη!

Κάποιος κακοήθης θα έλεγε να πειράξεις τα καλώδια που υποτίθεται έφτιαξε η κοσμοτέ για να ξαναέρθουν και να τους πετύχεις να τους πεις να προσέχουν  και να φτιάξουν και το δικό σου που κατα λάθος χάλασαν.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Πόσο πάει το μαλλί για το σενάριο Β; Τι τεχνικό πρέπει να βρω; Η πλάκα είναι πως τώρα έχω 50 Mbps download αλλά το upload παρέμεινε 11Mbps! :)

Συνήθως μόνο επίσκεψη χρέωση. 20-30ευρω παίρνουν οι περισσότεροι ηλεκτρολόγοι. Απλά να τονίσεις ότι θες άνθρωπο να σου κουμπώσει καθαρά καλώδια τηλεφωνίας ώστε να έχει αυτό το εργαλείο 

https://www.ergaleiogatos.gr/shop/ergaleio-kopis-piesis-gia-eisagogis-kalodion-tilefonias-silverline-427572-180mm/?gclid=CjwKCAiAz--OBhBIEiwAG1rIOsbqcnZqPW__7li-oS6e73TUNVZ4thYIbkow3MudvHHLSuz_1EjSYhoCVHIQAvD_BwE

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 1

Πολλες φορες τοποθέτηση μιας ακομα γραμμης vdsl επανω στα ιδια καλώδια του χαλκου, αλληλεπιδρούν και καποια γραμμη έχει πτώση στην ταχυτητα και αλλα περιεργα.

• Like 1

6 ώρες πριν, spectaculator είπε

Μιλάς με τον πάροχο σου και αν χρειαστεί ενημερώνουν αυτοί τον ΟΤΕ.

• Like 1

12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Πολλες φορες τοποθέτηση μιας ακομα γραμμης vdsl επανω στα ιδια καλώδια του χαλκου, αλληλεπιδρούν και καποια γραμμη έχει πτώση στην ταχυτητα και αλλα περιεργα.

Τόσο πολύ όμως και κόψιμο τηλεφώνου;

8 ώρες πριν, hln3 είπε

Μιλάς με τον πάροχο σου και αν χρειαστεί ενημερώνουν αυτοί τον ΟΤΕ.

Τελικά αυτό έκανα. Τουλάχιστον μου έδωσαν στο κινητό απεριόριστο χρόνο ομιλίας και GB μέχρι το τέλος του μήνα. Όχι τίποτ' άλλο, δουλεύω κι απ' το σπίτι και μου έκατσε στην ποιο ακατάλληλη στιγμή!

Σήμερα το πρωί ήρθε τεχνικός της Wind και τώρα είναι όλα τζετ! Μαθημένος στα ελληνικά τσαλίμια των εταιρειών εδώ, ομολογώ εντυπωσιάστηκα! Μπράβο τους! Μακάρι να ήταν όλα έτσι!

Όλα καλά, όλα ανθηρά! Σε διαφορετική θα έπρεπε να πάω γραφείο και το αμάξι έχει πάει για σερβις...

• Like 2

4 ώρες πριν, spectaculator είπε

Σήμερα το πρωί ήρθε τεχνικός της Wind και τώρα είναι όλα τζετ! Μαθημένος στα ελληνικά τσαλίμια των εταιρειών εδώ, ομολογώ εντυπωσιάστηκα! Μπράβο τους! Μακάρι να ήταν όλα έτσι!

Όλα καλά, όλα ανθηρά! Σε διαφορετική θα έπρεπε να πάω γραφείο και το αμάξι έχει πάει για σερβις...

Αφου ολα καλα με την επέμβαση, προφανώς ειχες μεινει με ενα πόλο, ειχαν καψει δηλαδη το ενα σύρμα απο το ζευγάρι σου, αυτο συμβαίνει καποιες φορες τραβοντας τα καλωδια μπορει να κοπει καποιο ή να φύγει απο την ρεγκλέτα.

• Thanks 1

23 hours ago, NikosKallithea said:

crosstalk 50 mbit κατω δεν παιζει.

• Like 1

2 ώρες πριν, poulinos είπε

crosstalk 50 mbit κατω δεν παιζει.

Αυτό ούτε εγώ το ήξερα και μου το έμαθε ένας τυπάκος στην εταιρία που δούλευα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...