Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρουμε αν steam-άρει και αναπαράγει 4k υλικό (εκτός από τα games που υποστηρίζει native 1440p);

Για media player με dolby atmos και δυνατότητα gaming αξίζει δηλαδή;

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι το πάρετε από εξωτερικό αγοραστε και έξτρα controller, αν υπάρχει περίπτωση να χρειαστειτε δευτερο σύντομα, γιατί Ελλάδα είναι σε έλλειψη.  Δε ξέρω πως και γιατί αλλά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/1/2022 στις 1:49 ΜΜ, matrixxx είπε

Μιλησα για τα 2 αυτα θεματα. 100% ειναι υποβαθμιση, δεν χωραει αμφιβολια. 

1 Δεν θα μπορω να παιξω τα παιχνιδια που εχω σε δισκακια, εκτος αν αρχισω να πληρωνω 30αρια και 50αρια για το καθενα.

2 Αντι για 900+ ελευθερο χωρο που εχει το παλιο σαν καινουργιο, θα ειχα με το νεο 300κατι.

3. Κατι που δεν το ειπα ηδη, με το παλιο παιζω και 4Κ UHD BD αλλα και απλα BD , με το series S ουτε αυτο θα μπορουσα να κανω, αρα υποβαθμιση σε 3 τομεις.

Τα θετικα υπαρχουν εννοειται, αλλα για καποιους τα παραπανω ειναι deal breaker. Για αλλους οχι οπως ειπα και πριν.

επέτρεψε μου αγαπητέ τα εξής points, 

1. Δεν παίζει game 30ρι κ 50ρι για συνδρομητές gamepass ultimate. 

Ακόμα κ οι αγορές είναι σε προσφορές πχ Watchdogs Legion 10€,

Sekiro Game of the Year Edition 11€ κλπ. 

Τα games του 360 είτε σου δίνει πάρα πολλά στο gamepass, είτε τα αγοράζεις οοοοοσα δεν έχεις παίξει με 3-4€.

Απορώ πόσα δισκάκια ακόμα θα κουβαλάμε αλήθεια και για πόσο καιρό με αυτό το επιχείρημα ενώ η εποχή γίνεται digital all around σε όλες τις εταιρίες. 

In my humble opinion, (ετσι εκανα κ εγω) δίνεις τα παλιά δισκάκια αφού τα περισσότερα είναι ήδη στο gamepass κ τσιμπάς ενα πόσο για την αγορά του νέου Series. 

2. 385GB ελεύθερος χώρος στην αρχή είναι κάμποσους για αρκετά games, πόσα άραγε παίζει ταυτόχρονα ο μέσος gamer? 

Με εξωτερικό απογειώνεται το σύστημα πολύ οικονομικά. Κ αφού το θέμα είναι τα... 900+ της παλιάς κονσόλας να πω ότι σκληρούς των 500GΒ για να πας τα 385 στα 885 βρίσκεις δωρεάν αν θες εύκολα. 

3. Συλλογή με δισκάκια BlueRay εννοείς; Πόσοι έχουμε ακόμα στην εποχή του digital? 

Κλείνοντας να πω κ εγω ότι ναι:

Είναι η προσφορά πολύ δυνατή... μα πολύ δυνατή κ αξίζει. Στα 200 μόνο σε μτχ, από κούτα δύσκολα σύντομα να το δούμε το Series S εκτιμώ. 

10 ώρες πριν, VagTz είπε

Εγώ πάντως όσο έχω διαβάσει το νημα δεν έχω δει κανέναν να λέει έχω η είχα το series s και δεν είμαι ευχαριστημένος 😛

Για ξαναδιάβασε το νήμα αγαπητέ. Αυταποδεικτο είναι το ότι όλοι είναι ευχαριστημενοι. +1 από όσους έχουν πιάσει στα χέρια τους το μικρό θαύμα. Τα υπόλοιπα είναι flaming ανευ λόγου. 

Επεξ/σία από rodosf1
  • Like 3
Δημοσ.
19 ώρες πριν, beez είπε

Έτσι βγάζει όσα παίζουν στα Χ/S γενικά

Πχ αυτό το παίζω ήδη στο one:
https://www.xbox.com/el-gr/games/store/embr/9P9XS9D0LBPV

Εγώ ψάχνω να δω ποια παίζουν μόνο στα Χ/S και δεν υπάρχουν στο one
πχ https://www.xbox.com/el-gr/games/store/microsoft-flight-simulator-standard-game-of-the-year-edition/9MTJ74MKQM46

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, rodosf1 είπε

1. Δεν παίζει game 30ρι κ 50ρι για συνδρομητές gamepass ultimate. 

Ακόμα κ οι αγορές είναι σε προσφορές πχ Watchdogs Legion 10€,

Μακαρι να μπορεις να μου βρεις το μοναδικο παιχνιδι σχεδον που παιζω αυτη την εποχη και εφυγε απο το game pass με κανενα δεκαρικακι. Δωσε μου λινκ στο δεκαρικο και οχι στα 30 θα σου ειμαι υποχρεος.

efootball pes 2021

3 ώρες πριν, rodosf1 είπε

Για ξαναδιάβασε το νήμα αγαπητέ. Αυταποδεικτο είναι το ότι όλοι είναι ευχαριστημενοι. +1 από όσους έχουν πιάσει στα χέρια τους το μικρό θαύμα. Τα υπόλοιπα είναι flaming ανευ λόγου. 

Το μονο flaming που εντοπιζω αυτη τη στιγμη που διαβασα το κειμενο σου μεχρι τελους, στο θεμα μετα απο 5 σελιδες, ειναι ο τροπος και το υφος που απαντας με το μοναδικο σου σχολιο σε μελη - αν σε ενδιαφερει αυτη ειναι η εικονα που εχω απο ολο το τοπικ μιας και το εθιξες και υπονοησες διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Το μονο flaming που εντοπιζω αυτη τη στιγμη που διαβασα το κειμενο σου μεχρι τελους, στο θεμα μετα απο 5 σελιδες, ειναι ο τροπος και το υφος που απαντας με το μοναδικο σου σχολιο σε μελη - αν σε ενδιαφερει αυτη ειναι η εικονα που εχω απο ολο το τοπικ μιας και το εθιξες και υπονοησες διαφορα.

Διαφωνώ με την "επίπληξη" σ εμένα αγαπητέ moderator, άλλωστε στο σχόλιο που απάντησα (όχι το δικό σου) ένας χρήστης αναιρεί αρκετούς από πάνω που γράφουν την εμπειρία τους. 

Το ύφος μου είναι μόνο φιλικό κ σε επίπεδο συζήτησης οπουδήποτε κ αν συζητώ, δεν έχω καμία σύμβαση με κανένα ούτε συμφέρον, λέω την άποψη μου. 

Σε υπονοούμενα τέλος δεν προχώρησα, ευθέως είπα την διαφωνία μου κ απάντησα με επιχειρήματα και γνώση του ζητήματος in person (όχι... "άκουσα, δεν άκουσα"). 

Φιλικά πάντα κ χωρίς διάθεση διαξιφισμού. 

on topic τωρα, ότι digital game μα... οτι game έχω αγοράσει (πάνω από 150 τίτλους δεν τα έχω πάρει πάνω από 14€ και σίγουρα δεν ειμαι ο μόνος, ουτε ο έξυπνος, eneba, xbdeals κ ξερό ψωμάκι).

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως διαβασες αναποδα αυτο που εγραψε και απλα τον παρεξηγησες; Εγω αλλιως το διαβαζω, δεν ειπε κατι αρνητικο ο ανθρωπος.

Ναι βρες μου ομως αν θες το συγκριμενο που το ψαχνω πραγματικα και δεν το βρισκω, γιατι πριν 10 μερες το ειχε 29.90 με gamepass μεσα στην κονσολα, τωρα δεν το εχει καθολου και απο γκριζα εχει 20 σε επιφοβα γκριζα και  απο 30 ευρω. Καλες οι θεωριες αλλα η πραξη μας καιει τωρα. ;) 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Μηπως διαβασες αναποδα αυτο που εγραψε και απλα τον παρεξηγησες; Εγω αλλιως το διαβαζω, δεν ειπε κατι αρνητικο ο ανθρωπος.

true story... insomnia γαρ... μου ξέφυγε το... "δεν" στην πρωινή ανάγνωση. 🙄

I apologize 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ναι βρες μου ομως αν θες το συγκριμενο που το ψαχνω πραγματικα και δεν το βρισκω, γιατι πριν 10 μερες το ειχε 29.90 με gamepass μεσα στην κονσολα, τωρα δεν το εχει καθολου και απο γκριζα εχει 20 σε επιφοβα γκριζα και  απο 30 ευρω. Καλες οι θεωριες αλλα η πραξη μας καιει τωρα. ;) 

Spoiler

Στο δεκαρικο με αγορα λογαριασμου στον παρακατω συνδεσμο, εναλλακτικα μεσω αγγελιας.

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-pes-2021-season-update-xbox-one-compare-prices/

Προφανως και θα προτιμουσα εστω και μεταχειρισμενο, με λιγη υπομονη θεωρω θα το βρεις στην τιμη που το αναζητας.

• Moderators
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kostiger είπε
Spoiler

Στο δεκαρικο με αγορα λογαριασμου στον παρακατω συνδεσμο, εναλλακτικα μεσω αγγελιας.

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-pes-2021-season-update-xbox-one-compare-prices/

Προφανως και θα προτιμουσα εστω και μεταχειρισμενο, με λιγη υπομονη θεωρω θα το βρεις στην τιμη που το αναζητας.

Spoiler

Με λογαριασμο (με ολα τα προβληματα που ισως βρεις - με account τυπο εχεις μεγαλο ρισκο) παιζει συνεχως συχνα στο ταλιρο. Εγω ομως θελω το παιχνιδι και οχι account, γιατι εκτος των αλλων εχω φτασει το χιλιαρικο στο myclub και εχω παρει το budge.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, matrixxx είπε
Spoiler

Με λογαριασμο (με ολα τα προβληματα που ισως βρεις και με τετοιου τυπου ρισκο) παιζει συνεχως στο ταλιρο. Εγω ομως θελω το παιχνιδι και οχι account, γιατι εκτος των αλλων εχω φτασει το χιλιαρικο στο myclub και εχω παρει το budge.

Spoiler

Απολυτα κατανοητο και αναμενομενο. Αγγελια ζητησης εδω λοιπον, εναλλακτικα το βλεπω μονο του αλλά και σε πακετακια και στο FB συχνα πυκνα..

Σε καταστηματα οπως σωστα προανεφερες απλα δεν..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε
Spoiler

Μακαρι να μπορεις να μου βρεις το μοναδικο παιχνιδι σχεδον που παιζω αυτη την εποχη και εφυγε απο το game pass με κανενα δεκαρικακι. Δωσε μου λινκ στο δεκαρικο και οχι στα 30 θα σου ειμαι υποχρεος.

efootball pes 2021

Spoiler

Για One ή X/S;

Δημοσ.
Στις 14/1/2022 στις 7:16 ΠΜ, rodosf1 είπε

385GB ελεύθερος χώρος στην αρχή είναι κάμποσους για αρκετά games, πόσα άραγε παίζει ταυτόχρονα ο μέσος gamer? 

Το COD Cold War είναι 130gb, το Flight Simulator επίσης. Ορίστε γέμισε ο δίσκος. Και που βρίσκεις δίσκους δωρεάν; Επίσης δεν έχει νόημα να βάλεις δίσκο 500αρι , θα γεμίσει σε 1 μήνα (η σε μια βδομάδα αν ο άλλος είναι ανυπόμονος) και θα  τα κατεβάζεις ξανα μετά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...