NoiSy MaN Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Το σκέφτομαι και εγώ γιατί για να πάω σε 1440p monitor στο pc θέλω τα ίδια λεφτά πάνω κάτω και η κάρτα δεν θα την παλεύει και πολύ. Αν το πάρω θα το βάλω σε 4Κ TV 43'' και θα κάθομαι στα 3-4 μέτρα. Απλά βλέπω ότι τα περισσότερα games τα κάνει render σε 1080p. Θα φαίνεται καλά σε 4Κ τηλεόραση ή θα είναι εμφανής η θολούρα; Στα 3-4 μέτρα από 43 ίντσες κλαιν μαιν σε τι τα κάνει render 2
malias4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Επειδη το ειχα μεχρι να βρω series x σε 55" 4κ samsung qled το μηχανημα σπερνει αν παιζεις optimised παιχνιδια! Αν παιζεις για παραδειγμα παλιο παιχνιδι βγαζει αναλυση one s αλλα στα καινουρια δεν βλεπεις διαφορα με το series x εν δεν το ξερεις . Και με ενα εξωτερικο δισκο με ενα 50€ κατεβαζεις εκει τα παλια παιχνιδια κ εχεις τον εσωτερικο για τα καινουρια η απλα να μεταφερεις κτλ Το πιο vfm μηχανημα με μια συνδρομη game pass εισαι αρχηγος 3
jimakos234 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, xaralas είπε Ιδια φαση ημουν και εγω, ειχα βαρεθει το pc gaming, με το series s ξανανιωσα. Καθομαι καναπε, το ανοιγω και σε 20 δευτερα ειμαι μεσα στο παιχνιδι εκει ακριβως που το αφησα την προηγουμενη φορα, μεγαλη ευκολια. Αν δεις τις ταχυτητες των ssd που εχουν οι νεες κονσολες πολυ δυσκολα θα πας σε κατι παλιοτερο. Καλα το σκεφτεσαι, το gamepass ειναι φοβερο, θα χαζεψεις απο τις επιλογες που θα εχεις! 5 ώρες πριν, beez είπε οτι ειπε ο φιλος απο πανω. δεν θα καθεται ειναι πολυ ευκολο. μπαινεις gamepass, διαλεγεις παιχνιδι, κατεβαίνει, παίζεις και εχει και το resume. αναλογα και τι παιζεις, μονο για το warzone π.χ. αξιζει. τα χριστούγεννα κατεβασα το control ετσι για να το δω και αποδειχθηκε τρελη παιχνιδάρα. δες την λιστα τον παιχνιδιων. Τελικα με καταφερετε με αυτο το extra push Παραπανω, πηγα και το χτυπησα μεσω γνωστου μου απο μεγαλη αλυσιδα, και μου βγηκε τελικη 252, μονο 2ο χειρηστηριο δεν ειχε διαθεσιμο το καταστημα, οποτε απλα ψαχνω τωρα να βρω ενα, και βλεπω και τους οδηγους για τα game pass. Ενα ευχαριστω επισης στον TS. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, malias4 είπε Επειδη το ειχα μεχρι να βρω series x σε 55" 4κ samsung qled το μηχανημα σπερνει αν παιζεις optimised παιχνιδια! Αν παιζεις για παραδειγμα παλιο παιχνιδι βγαζει αναλυση one s αλλα στα καινουρια δεν βλεπεις διαφορα με το series x εν δεν το ξερεις . Και με ενα εξωτερικο δισκο με ενα 50€ κατεβαζεις εκει τα παλια παιχνιδια κ εχεις τον εσωτερικο για τα καινουρια η απλα να μεταφερεις κτλ Το πιο vfm μηχανημα με μια συνδρομη game pass εισαι αρχηγος ναι με game pass. Για τον δίσκο δεν με απασχολεί. Ένα game τη φορά παίζω έτσι και αλλιώς.
malias4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, ioannis__ είπε ναι με game pass. Για τον δίσκο δεν με απασχολεί. Ένα game τη φορά παίζω έτσι και αλλιώς. Τοτε χτυπα το αφοβα ! Αλλα κ με το δισκο μην σε αγχωνει πολυ, τα παιχνιδια καταλαμβανουν μικροτερο χωρο απο οτι στο series x γιατι κατεβαζει την 2κ μορφη του κ μετα την κανει upscale η κονσοκα σε 4κ ! Βρες κ το νημα για φτηνο game pass ultimate κ εισαι αρχηγος Βαλε στο youtube πχ το fh5 σε series s 4κ κ δες , θα παθεις πλακα !
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, malias4 είπε Βαλε στο youtube πχ το fh5 σε series s 4κ κ δες , θα παθεις πλακα ! ναι τα έχω δει γι' αυτό λέω. Και το gears 5 μαμεί.
NickTG Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, matrixxx said: Εντελως τυχαια βρηκα το προηγουμενο οπως και το επομενο. Στο οποιο μαλιστα υπαρχει με το ζορι μια διαφορα 1-2 fps μεταξυ τους. Cyberpunk 2077. Και τα 2 βιντεο ειναι 2-3 μηνων, το δικο σου ειναι ενος ετους, δεν ξερω αν εχει αυτο καποια σχεση. Αν και βλεπω οτι πρεπει να εχουν σε πολλες περιπτωσεις κοφτη, γιατι δεν γινεται να ειναι κολλημενα στα 30 fps χωρις να ανεβαινει ή να κατεβαινει ουτε μισο fps. Anyway, αν εχεις καποια πηγη στην οποια να εχει λιστα με συγκριτικα fps σε καμια 20-50αρια παιχνιδια καλο θα ηταν να την δουμε. Αν επιλεκτικα σε ενα βλεπουμε διαφορα μεγαλη πχ εξαιτιας ενος κοφτη στα 30 το ενα ή στα 60 στο αλλο, δεν σημαινει οτι αυτο ειναι ο κανονας οταν σε αλλα φαινεται το αντιθετο. Ακόμα και στο Cyberpunk η διαφορά είναι μεγαλύτερη από την απλή διαφορά στα frames. Εκτός του ότι δεν πέφτει σε unplayable επίπεδα στο Series S, τρέχει σε μεγαλύτερη ανάλυση ενώ έχει και περισσότερο κόσμο να κυκλοφορεί. Προφανώς για να φανεί η διαφορά στη δύναμη πρέπει να ασχοληθεί και ο εκάστοτε developer για αυτό και το Gears 5 είναι ένα καλό παράδειγμα. Αντίστοιχα στο Forza Horizon 5 το Series S έχει διπλό framerate και περισσότερες λεπτομέρειες. To Flight Simulator δεν παίζει καν στα προηγούμενα Xbox όπως δεν θα παίζουν και άλλα που θα έρθουν σιγά σιγά. 2
privateer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σταματηστε να προτεινετε το one X εναντι του Series S. Μην παιρνετε στο λαιμο σας αδικα ενα σωρο κοσμο. 🤣 Καιρος ειναι να πεθανουν οι jaguar και οι μηχανικοι δισκοι. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από privateer 5
demmian Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 @ioannis__ δεν υπαρχει θολουρα.. ειδικα στα 3-4 μετρα ουτε καν! μην το σκεφτεσαι καθολου. ημουν αντικονσολακιας, μεχρι που δοκιμασα gamepass κ το S. 2
malias4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Ναι ρε τι θολουρα θυμαμαι ειχα ακομα το s και μολις ειχα αγορασει το x κ επαιζα τοτε outriders ! Μιλαμε δεν καταλαβαινα διαφορα στα 60fps κ τις δυο κονσολες ειχα συνδεμενες στην τβ ! Ειναι απιστευτο μηχανημα το s και το upscale που κανει τρομερο ! 2
@pnea1973 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Εγώ το έχω καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου. Οποιος θέλει next Gen καιβδεδομενου των ελλείψεων στα ps 5 και series X το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 43 λεπτά πριν, privateer είπε Σταματηστε να προτεινετε το one X εναντι του Series S. Μην παιρνετε στο λαιμο σας αδικα ενα σωρο κοσμο. 🤣 Καιρος ειναι να πεθανουν οι jaguar και οι μηχανικοι δισκοι. Που το ειδες αυτο; Μιλησε κανεις για το one x? Κανεναν δεν ειδα. Εγω αυτο που βλεπω στο τοπικ ειναι καποιοι να λενε οτι ειναι προσφορα και ευκαιρια στα 279 και αλλοι να λενε οτι δεν ειναι τιμη αξια λογου. Και πως ειναι υπερτιμημενο και ακριβο αφου προκειται για μηχανημα με συγκεκριμενους περιορισμους απεναντι ακομα και στο παλιο one s το οποιο ειχε φτασει με 2 κοντρολερς στα 160ευρω. Το one S ηταν και PS4 killer με το οτι ειχε 4K BD player αφου απευθυνοταν και σε αλλο κοινο, οχι μονο σε στεγνους gamers. Αλλα φαινεται οτι τελικα η sony "παρεσυρε" δυστυχως την microsoft σε αυτον τον δρομο - αποδειξη το digital one και τωρα το series s. Με σκοπο βεβαια το κερδος αφου τους σπρωχνει σε ακριβοτερο μηχανημα για να εχουν και το παραπανω. Εκει ηταν ανικητο και μοναδικο στην ιστορια μηχανημα το one S ως VFM πολυεργαλειο, περασμενα μεγαλεια για τους καταναλωτες.
VagTz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Εγώ πάντως όσο έχω διαβάσει το νημα δεν έχω δει κανέναν να λέει έχω η είχα το series s και δεν είμαι ευχαριστημένος 😛 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, VagTz είπε Εγώ πάντως όσο έχω διαβάσει το νημα δεν έχω δει κανέναν να λέει έχω η είχα το series s και δεν είμαι ευχαριστημένος 😛 Χαχαχα, αυτο θα ηταν παρανοια. Πρωτα να πληρωνεις και μετα να μετανιωνεις; Ξερεις τι αγοραζεις. Σε αλλους κανει σε αλλους οχι. Τα ειπαμε, αλλα μαλλον δεν διαβαζουν προσεκτικα ολοι, ο καθενας διαβαζει αυτο που εχει ηδη στο μυαλο του. 1
xaralas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, ioannis__ είπε Το σκέφτομαι και εγώ γιατί για να πάω σε 1440p monitor στο pc θέλω τα ίδια λεφτά πάνω κάτω και η κάρτα δεν θα την παλεύει και πολύ. Αν το πάρω θα το βάλω σε 4Κ TV 43'' και θα κάθομαι στα 3-4 μέτρα. Απλά βλέπω ότι τα περισσότερα games τα κάνει render σε 1080p. Θα φαίνεται καλά σε 4Κ τηλεόραση ή θα είναι εμφανής η θολούρα; Καμία θολούρα δεν θα δεις, εγώ σε 58αρα 4k HDR το έχω και κάνει upscale σε 4κ. Μέχρι στιγμής φυσάει το μικρό, τώρα για το μέλλον θα δούμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα