Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/24662008/Microsoft-Xbox-Series-S.html

παιζει σε πολλά μαγαζια πλεον στα 279 (mediamarkt, πλαισιο)  , το πλαισιο το εχει ως sales 30 ευρώ κατω, πριν ενα μηνα το ειχα παρει 309 για τα χριστούγεννα. πολύ τιμια κονσολα τελευταίας γενιάς και με το gamepass με αλλα 80 ευρώ έχεις μια πολύ μεγάλη συλλογή για τα επόμενα τρία χρόνια.

Επεξ/σία από beez
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που βρήκες gamepass 80€; 

To φτηνότερο που είχα βρει  ήταν 30κατι το χρόνο , (εκτός EU πάντα). 

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ipal είπε

Που βρήκες gamepass 80€; 

συνδρομή απο τους γείτονες με 26 ευρώ περίπου το χρονο. τωρα τα βλέπω έχουν ανέβει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ipal είπε

Που βρήκες gamepass 80€; 

100€ περιπου την 3ετια, από Βραζιλία. Αλλιώς με το μήνα, 468€ τα 3 έτη 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 5
  • Thanks 2
  • Moderators
Δημοσ.

Να θυμισουμε οτι το S ειναι χωρις οπτικο μεσο. Οτι εχει μισο TB ssd. Το digital only one s ειχε φτασει 120-150μαξ σε προσφορες αν θυμαμαι καλα οσο υπηρχε. (165 πηρα το πληρες S 1TB με 2 controllers σε προσφορα που κρατησε 1-2 βδομαδες, περασμενα μεγαλεια, πανε οι καλες εποχες!)

To λεω επειδη ψηνομουν οταν πρωτοβγηκε, αλλα θα ηταν μεγαλη υποβαθμιση στα δυο παραπανω θεματα απο το παλιο one s που εχω. Οποτε περιμενω μονο το X οταν πεσει και θα εχει και επιστροφη τουλαχιστον 20%. 😛  Πολυ προσφατα ειπα να κανω την κινηση απελπισιας και να το χτυπησω το series s στα 247 που εβγαινε σε γνωστο μαγαζι, αλλα αντισταθηκα (ευκολα!).

Για οποιον δεν εχει κανεναν τιτλο βεβαια σε disk και επισης δεν θελει να εγκαταστησει αρκετα παιχνιδια, ειναι μια επιλογη αναγκης με την οποια θα μπορει να παιξει καλα.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 minutes ago, matrixxx said:

Να θυμισουμε οτι το S ειναι χωρις οπτικο μεσο. Οτι εχει μισο TB ssd. Το digital only one s ειχε φτασει 120-150μαξ σε προσφορες αν θυμαμαι καλα οσο υπηρχε. (165 πηρα το πληρες S 1TB με 2 controllers σε προσφορα που κρατησε 1-2 βδομαδες, περασμενα μεγαλεια, πανε οι καλες εποχες!)

To λεω επειδη ψηνομουν οταν πρωτοβγηκε, αλλα θα ηταν μεγαλη υποβαθμιση στα δυο παραπανω θεματα απο το παλιο one s που εχω. Οποτε περιμενω μονο το X οταν πεσει και θα εχει και επιστροφη τουλαχιστον 20%. 😛  Πολυ προσφατα ειπα να κανω την κινηση απελπισιας και να το χτυπησω το series s στα 247 που εβγαινε σε γνωστο μαγαζι, αλλα αντισταθηκα (ευκολα!).

Για οποιον δεν εχει κανεναν τιτλο βεβαια σε disk και επισης δεν θελει να εγκαταστησει αρκετα παιχνιδια, ειναι μια επιλογη αναγκης με την οποια θα μπορει να παιξει καλα.

Δε θα πεσει. Μετα το 24 και αν. Η κατασταση στα τσιπς ειναι τραγικη.

Ειναι ικανοτατο στα 1080π. Οποιος θελει να παιζει χαλαρα η για κανενα παιδι ειναι οτι πρεπει.

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Πιστεύω ότι αν μέχρι το καλοκαίρι το δούμε στα 250-200€ θα είναι τρελή ευκαιρία 

Ποιος αγοράζει games σε disc πλέον; Ή game pass , αγορά μέσω κάρτας ή από κλειδαδικα τύπου eneba cdkey που έχουν games για xbox. Άσε που είναι και φθηνότερες οι εκδόσεις online. 

Ζαχαρωνω και εγώ ένα αλλά θα περιμένω το καλοκαίρι μπας και βγει καμία καλύτερη προσφορά 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Nik1239 said:

Ποιος αγοράζει games σε disc πλέον; Ή game pass , αγορά μέσω κάρτας ή από κλειδαδικα τύπου eneba cdkey που έχουν games για xbox. Άσε που είναι και φθηνότερες οι εκδόσεις online. 

Ζαχαρωνω και εγώ ένα αλλά θα περιμένω το καλοκαίρι μπας και βγει καμία καλύτερη προσφορά 

0% πιθανότητα. Με επιστημονικά κριτήριά δηλ. Αφου ειναι 7νμ και πουλιούνται πριν καν βγουν απο το εργοστάσιο.

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

247 πριν λιγες μερες. Μην αρχισετε ερωτησεις πού ειχε τοσο, δεν θα πω. 😛

Εγω παλι mp44 ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα παιξει μια δυο φορες απο τωρα μεχρι τον Σεπτεμβρη στην τιμη που λεει ο νικ.  250 ευκολα, 200 πιο δυσκολα βεβαια. Εμμεσα το πιθανοτερο επισης.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, NickTG είπε

Στα 150 με 2TB SSD και 3 χρόνια gamepass ίσως να το σκεφτώ.

Κάτι τετοια έλεγα και εγώ για τη προσφορά του one s που ανέφερε ο matrix,  επειδή είχε παίξει στα 99€ Γερμανία.

Τελικά το πήρα 120 μεταχειρισμένο (χωρίς εγγύηση) και είπα και ευχαριστώ... 

Επεξ/σία από ipal
  • Like 2
Δημοσ.

Στην τιμή που λέει ο Matrix το πήρα και εγώ με επιστροφή απο γνωστό κατάστημα. Απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει αν προστεθεί στο πακέτο και το Xbox Pass.
Ο Δίσκος είναι 364GB, τα υπόλοιπα ειναι δεσμευμένα απο το σύστημα. Ο χώρος ειναι αρκετός για να βάλεις και να παίζεις καμία 10αριά παιχνίδια. Είχα εναν εξωτερικό δίσκο USB 3 τον έβαλα πάνω τον αναγνώρισε αμέσως και μπορώ να παίζω παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα εκεί. 
Η κονσόλα αυτή είναι διαμάντι για τις τωρινές εποχές που ζούμε, παρόλα αυτά δεν θεωρώ προσφορά την τιμή στα 280 αφου πριν λιγες εβδομάδες την πήρα στα 250.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, matrixxx είπε

Υποβάθμιση δεν θα το έλεγα.Αναβαθμιση είναι και σίγουρα μεγάλη,από θέμα γραφικά, μελλοντική υποστήριξη κτλ.Ποιος θα ασχοληθεί να κάνει καινούργια παιχνίδια port στο one S?Εδώ δεν τα βγάζουν για το One X.Σαν κονσολα το Series S δεν συγκρίνεται με το One S ούτε για πλάκα,μην λέμε ότι θελουμε.Αυτο με τον χώρο που λέτε δεν το καταλαβαίνω.Ποιος παίζει ταυτόχρονα 10 παιχνίδια πχ?Πως γίνεται να μην φτάνουν σε κάποιον τα 364gb ενώ τα 800gb να είναι υπεραρκετά?Με 80€ παίρνεις 4-5TB εξωτερικό και βάζεις 100 παιχνίδια,εκεί είναι το πρόβλημα?Στα 275€ που είναι τώρα,είναι κλέψιμο το Series S.

Αυτο που δεν ήξερα και δεν το πίστευα,είναι ότι όντως τα δισκάκια είναι πιο φθηνά από ότι να πάρεις το παιχνίδι από το store.Βεβαια όσο υπάρχουν eneba,cdkeys κτλ όλα καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...