Retromaniac Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, rus είπε Συνεχιζεις ενα θεμα που εξαντληθηκε, απλα για να το συνεχισεις. Που ακριβως θες να καταληξεις? η wiki της οποιας το αρθρο επιμελως επικαλεισαι θα ελεγα οτι περισσοτερο συμφωνει με εμενα. Η αποψη μου δε χρειαζεται στηριξη απο λινκς γιατι ειναι αυταποδεικτη. Eιναι δυνατον οι εταιριες που εκμεταλλευονταν αυτα τα παιχνιδια να εκαναν επιζημιες ή περιττες κινησεις? Το wikipedia λέει ότι το έβαζαν για να προσθέτουν χρώμα (το οποίο το έχω αναφέρει εξαρχής) και όχι για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που είπες. Πως ακριβώς συμφωνεί περισσότερο με σένα; Και ποιος είπε ότι αυτό ήταν περιττό; Ήταν απαραίτητο για την εποχή. Απλά όχι για την προστασία από την ακτινοβολία. Άρα ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυταπόδειχτη η αποψή σου.
rus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Το wikipedia λέει ότι το έβαζαν για να προσθέτουν χρώμα (το οποίο το έχω αναφέρει εξαρχής) και όχι για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που είπες. Πως ακριβώς συμφωνεί περισσότερο με σένα; Και ποιος είπε ότι αυτό ήταν περιττό; Ήταν απαραίτητο για την εποχή. Απλά όχι για την προστασία από την ακτινοβολία. Άρα ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυταπόδειχτη η αποψή σου. Καλο ειναι να μη στρεβλωνεις συνεχεια αυτα που εχω γραψει, το "ηλεκτρομαγνητικη" το λες συνεχεια εσυ, εγω δε χρησιμοποιησα αυτο το επιθετο. Και η λαμψη που βγαζει η παλια crt οβαλ οθονη μια ενοχλητικη ακτινοβολια ειναι, γιαυτο χρησιμοποιουνται τα φιλτρα, για να την εξαλειψουν. Ωστε τελικα λες οτι η προσθηκη γινοταν για να μπει χρωμα? που, σε ασπρομαυρη οθονη? Ειναι αυταποδεικτη η χρηση του φιλτρου και η θεληση της εταιριας να κανει ελκυστικο το προιον της. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από rus
Retromaniac Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, rus είπε Καλο ειναι να μη στρεβλωνεις συνεχεια αυτα που εχω γραψει, το "ηλεκτρομαγνητικη" το λες συνεχεια εσυ, εγω δε χρησιμοποιησα αυτο το επιθετο. Και η λαμψη που βγαζει η παλια crt οβαλ οθονη μια ενοχλητικη ακτινοβολια ειναι, γιαυτο χρησιμοποιουνται τα φιλτρα, για να την εξαλειψουν. Ωστε τελικα λες οτι η προσθηκη γινοταν για να μπει χρωμα? που, σε ασπρομαυρη οθονη? Ειναι αυταποδεικτη η χρηση του φιλτρου και η θεληση της εταιριας να κανει ελκυστικο το προιον της. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από Retromaniac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα