Thermomangr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα... αν και πραγματικά απορώ πως το λέω ακόμα αυτό... Το πρώτο πρόβλημα λαμβάνει χώρα τον Νοέμβριο που μας πέρασε και όταν ξαφνικά σκάνε 2 απανωτές χρεώσεις με μύνημα στο κινητό μου για το Discord... όπου ο μικρός είχε περάσει κάποια στιγμή το paypal για να κάνει μια αγορά... Παίρνω μέτρα επιτόπου καθώς δεν είχε πραγματοποιήσει ο μικρός την αγορά και ώντας χρεωστική η κάρτα, το ποσό είχε ήδη κάνει φτερά. πιο συγκεκριμένα στις 14/11/2021 και ώρα 21:29 δύο χρεώσεις 9,09 ευρώ η μία και 18,19 ευρώ η δεύτερη. Μιλάω με paypal αναφέρω ότι είναι μη εξουσιοδοτημένη κίνηση και μου κάνουν ΑΜΕΣΑ σχεδόν refund, στο ενδιάμεσο όμως έχω παγώσει την κάρτα για περίπου 48 ώρες για διαδικτυακές συναλλαγές μέχρι να το μαζέψουμε όλο αυτό και να δούμε τι και πως. Τα λεφτά δεν γύρισαν ποτέ παρότι φαίνεται από το paypal μέσα να έχει γίνει refund. Επικοινωνία με την alpha με τηλέφωνο την πρώτη φορά βρίσκουν την χρέωση αλλά δεν βρίσκουν ΠΟΤΕ την επιστροφή, θα το δούμε και θα σας καλέσουμε λένε... ΠΟΤΕ... Ξανακαλώ μερικές μέρες αργότερα και μου λένε ότι δεν βλέπουν καμία συναλλαγή σχετική και ότι έχει ακυρωθεί η συναλλαγή. Τα λεφτά δεν έχουν γίνει ποτέ επιστροφή!!! Υπάρχει κάποιος που να την έχει φάει ξανά έτσι; τι προτείνετε? σκέφτομαι να κινήσω διαδικασίες σχετικά με την προστασία καταναλώτή... αλλά δεν ξέρω αν έχει αρμοδιότητα σχετικά και πόσο μπορεί να επέμβει στο θέμα. Περίπτωση δεύτερη.. Εχθές το βράδυ πάω να καταθέσω ένα ποσό της τάξης των 705 ευρώ και πιο συγκεκριμένα 10x50 10x20 και 1x5 σε ATM της ίδιας τράπεζας. Τοποθετώ τα χρήματα στο ΑΤΜ και περιμένω να κάνει την καταμέτρηση. Αργεί και μου λέει πάρτε τα χρήματα σας πίσω (χωρίς να κάνει την καταμέτρηση) μπερδεύτηκαν τα χαρτονομίσματα μεταξύ τους και τα έκανε ένα κουβάρι όλα και μου πετάει ΜΟΝΟ ένα πενηντάρικο έξω το οποίο και παίρνω... μέσα στο μηχάνημα έχουν μείνει 9 πενηντάρικα 10 εικοσάρικα και 1 5ευρω.... παίρνω τηλέφωνο το κατάστημα σήμερα το πρωί και μου λένε ότι δεν έχει βρεθεί όλο το ποσό και ότι έχουν βρει 8 πενηντάρικα 10 εικοσάρικα και 1 5ευρω... και ότι θα ξανακοιτάξουν το μηχάνημα... Παρόλα αυτά όπως και είναι φυσικό εγώ τα χρειάζομαι τα λεφτά και εκείνοι μου είπαν ότι μπορεί να πάρει και μέχρι 2 μέρες αυτός ο επανέλεγχος... Επίσης και εφόσον το μηχάνημα δεν έχει κάνει την καταμέτρηση του ρευστού, τι πιθανότητες έχει να έκανε φτερά το ένα πενηντάρικο; επίσης σκέφτομαι να κινήσω διαδικασίες επίσημες και μέσω της προστασίας καταναλωτή ώστε να δούμε τι και πως.... αλλά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!!! Τελικά υπάρχει τρόπος να είσαι σίγουρος ότι τα λεφτά που δίνεις θα μπούνε στο μηχάνημα και δεν θα τα χάσεις;;
hp8 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Thermomangr είπε Εχθές το βράδυ πάω να καταθέσω ένα ποσό της τάξης των 705 ευρώ και πιο συγκεκριμένα 10x50 10x20 και 1x5 σε ATM της ίδιας τράπεζας. Τελικά υπάρχει τρόπος να είσαι σίγουρος ότι τα λεφτά που δίνεις θα μπούνε στο μηχάνημα και δεν θα τα χάσεις;; 21 χαρτονομισματα μαζί δεν λέει Υπάρχει και η επολογη προσθήκη Βάζεις 5-6 προσθήκη 5-6 και πάει λέγοντας
esertas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Επίσης 5ευρα δεν δέχονται τα μηχανήματα. Από 10 και πάνω. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, esertas είπε Επίσης 5ευρα δεν δέχονται τα μηχανήματα. Από 10 και πάνω. Mια χαρα δεχονται 5ευρα , ξερω τουλαχιστον 5-6 μηχανηματα θεσσαλονικη που εχω κανει αρκετες φορες καταθεση που ειχε μεσα και 5ευρω(για atm εξω απο τραπεζα μιλαω παντα) 28 λεπτά πριν, hp8 είπε 21 χαρτονομισματα μαζί δεν λέει Υπάρχει και η επολογη προσθήκη Βάζεις 5-6 προσθήκη 5-6 και πάει λέγοντας που το βασιζεις αυτο ? 1 φορα τη βδομαδα κανω καταθεσεις με 40-45 χατρονομισματα (δεχεται μεχρι 50 χαρτονομισματα τη φορα) 1
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα χαρτονομίσματα που εισάγονται στα ατμ φωτογραφίζονται ενα ενα, δεν υπάρχει ουτε μια πιθανότητα το μηχανημα να σε κλεψει, αν πας στην τραπεζα θα βρεις ακρη. Τωρα για το ππ, αν τα χρήματα λεει το ππ οτι εγιναν refund, τοτε τα χρήματα θα επιστρεψουν στην πηγη τους οτι και να γινει, αν εχει καταργηθεί ή μπλοκαριστεί η καρτα σου επόμενο ειναι να μην τα δεις. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από NikosKallithea
csontheline Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δες αν στο PP έχουν μείνει ως διαθέσιμα μέσα στον λογαριασμό σου. Για την τράπεζα, πάντα να τα βάζεις λίγα-λίγα (όπως αναφέρθηκε 5-6 την φορά ή όλα τα ίδια μαζί). Ότι μπήκε στο μηχάνημα, έμεινε εκεί, δεν υπάρχει περίπτωση να το έβγαλε μετά ή να μην το κράτησε. Έβγαλε πρόβλημα, έκλεισε το μηχάνημα μέχρι φυσικού ελέγχου. Προσωπικά, σε τράπεζα εκτός Ελλάδος, έβαλα 6Χ50€, μου κράτησε το 1 ως ύποπτο και μου πήρε 1 εβδομάδα και 6 τηλέφωνα μέχρι να πιστωθεί, οπότε θέλει επιμονή.
lector Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Ολα αυτα τα threads ειναι για να τα βλεπουν οι φανατικοι οπαδοι του πλαστικου χρηματος και πολεμιοι των μετρητων. Οι οποιοι συνηθως απλα εχουν σταθει τυχεροι και δεν εχουν βρεθει ερμαια τετοιων καταστασεων. 3 1
Aurumnus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, lector είπε Ολα αυτα τα threads ειναι για να τα βλεπουν οι φανατικοι οπαδοι του πλαστικου χρηματος και πολεμιοι των μετρητων. Οι οποιοι συνηθως απλα εχουν σταθει τυχεροι και δεν εχουν βρεθει ερμαια τετοιων καταστασεων.
SabotazNic Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, lector είπε Ολα αυτα τα threads ειναι για να τα βλεπουν οι φανατικοι οπαδοι του πλαστικου χρηματος και πολεμιοι των μετρητων. Οι οποιοι συνηθως απλα εχουν σταθει τυχεροι και δεν εχουν βρεθει ερμαια τετοιων καταστασεων. Δεν ειμαστε τυχεροι. Απλα δεν βαζουμε αριθμους καρτων/paypal σε οποιοδηποτε site/mail ή δεν τα δινουμε σε μικρα παιδια. Εγω θα πω οτι ο μικρος κατα 99.99% αγορασε κατι. Μην ξεχναμε οτι ειχαν ξεκινησει οι προσφορες ηδη . Επισης, αν ειχες ψαξει λιγο περι αμφισβητησης, θα επαιρνες τα χρηματα σου πισω αυτην την περιοδο 2
Thermomangr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Στις 10/1/2022 στις 5:34 ΜΜ, esertas είπε Επίσης 5ευρα δεν δέχονται τα μηχανήματα. Από 10 και πάνω. Δεν ισχύει Στις 10/1/2022 στις 6:28 ΜΜ, NikosKallithea είπε Τα χαρτονομίσματα που εισάγονται στα ατμ φωτογραφίζονται ενα ενα, δεν υπάρχει ουτε μια πιθανότητα το μηχανημα να σε κλεψει, αν πας στην τραπεζα θα βρεις ακρη. Τωρα για το ππ, αν τα χρήματα λεει το ππ οτι εγιναν refund, τοτε τα χρήματα θα επιστρεψουν στην πηγη τους οτι και να γινει, αν εχει καταργηθεί ή μπλοκαριστεί η καρτα σου επόμενο ειναι να μην τα δεις. το θέμα είναι ότι με το ππ η τράπεζα λέει δεν βλέπω τίποτα δεν έγινε ποτέ η χρέωση!!! (έχει γίνει ακύρωση)... ενώ πλέον δεν φαίνεται καμία συναλλαγή και δεν έχει γίνει ποτέ η πίστωση. 14 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν ειμαστε τυχεροι. Απλα δεν βαζουμε αριθμους καρτων/paypal σε οποιοδηποτε site/mail ή δεν τα δινουμε σε μικρα παιδια. Εγω θα πω οτι ο μικρος κατα 99.99% αγορασε κατι. Μην ξεχναμε οτι ειχαν ξεκινησει οι προσφορες ηδη . Επισης, αν ειχες ψαξει λιγο περι αμφισβητησης, θα επαιρνες τα χρηματα σου πισω αυτην την περιοδο ο μικρός δεν είχε αγοράσει τίποτα... ήταν ξεκάθαρα σκαμ... είχαν αρπάξει κωδικούς απο διάφορα account και μπαίνανε και κάνανε δώρα σε διάφορους σέρβερ... οπότε δεν τίθετε τέτοιο θέμα... συν ότι ο μικρός την ώρα της αγοράς ήταν μαζί μας και χωρίς πρόσβαση σε νετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα