Nik1239 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε https://www.skroutz.gr/s/23777984/Asrock-B550M-Pro4-Motherboard-Micro-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html https://www.skroutz.gr/s/30374900/AMD-Ryzen-5-5600G-3-9GHz-Επεξεργαστής-6-Πυρήνων-για-Socket-AM4-σε-Κουτί-με-Ψύκτρα.html?from=best_sellers_tag https://www.skroutz.gr/s/16602097/Adata-XPG-SX8200-Pro-SSD-512GB-M-2-NVMe-ASX8200PNP-512GT-C.html https://www.skroutz.gr/s/11871386/Toshiba-P300-1TB-HDD-Σκληρός-Δίσκος-3-5-SATA-III-7200rpm-με-64MB-Cache-για-Desktop-HDWD110UZSVA.html https://www.skroutz.gr/s/22159324/Crucial-Ballistix-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3600MHz-για-Desktop-BL2K8G36C16U4R.html ή https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-Ripjaws-V-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3200MHz-για-Desktop-F4-3200C16D-16GVKB.html https://www.skroutz.gr/s/25736789/CoolerMaster-V650-Gold-V2-650W-Full-Modular-80-Plus-Gold.html https://www.skroutz.gr/s/30072339/Aerocool-CS-107-v2-Mini-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-και-RGB-Φωτισμό-Μαύρο.html Για 60fps low pubg είναι μια χαρά Ο φίλος θέλει 165
triplex1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Nik1239 είπε Για 60fps low pubg είναι μια χαρά Ο φίλος θέλει 165 να βαλει το χερι στην τσεπη αμα θελει 3
Doris0 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Μόνο με μεταχειρισμένο custom build ειδικά για εσένα θα έχεις 165Hz ακατέβατα σε pubg και μόνο σε ultra low ρυθμίσεις που είναι και ο μόνος σωστός τρόπος να παίξεις το παιχίδι competive. Lol θα έχεις 165 ακατέβατα με πιο πολλές ρυθμίσεις. Σε καινούργιο το ξεχνάς, streaming αν σκεφτόσουνα σε αυτό το budget το ξεχνάς, τα μεταχειρισμένα που υπάρχουν στις αγγελίες εδώ δεν κάνουνε, αυτό που σκέφτηκες το έχουν σκεφτεί άλλοι πριν από σένα και τα έχουν ριμάξει όλα. Αν σε καλύπτουν οι παραπάνω προϋποθέσεις πες του φίλου σου να κοιτάξει να βρει μια μεταχειρισμένη amd RX580 καλή υλοποίηση στα ~400 ευρώ. Την έκδοση με τα 4GB vram θες, όχι 8gb. Θες i7 2ης γενιάς, οπωσδήποτε καλό τροφοδοτικό 550w και κουτί με καλό airflow. Βγαίνει στα 850 ευρώ. Καλα δεν με απασχολει αν θα ειναι ακατεβατα τα fps στο pubg ετσι κι αλλιως για χαβαλε ειναι.Τα μεταχειρισμενα οταν λες εδω δε κανουνε γιατι;Και που κανουν δλδ; Οσο αναφορα την οθονη ετσι κι αλλιως δεν εχω αγορασει ακομη και απ οτι καταλαβα στα 144Hz θα παω,αλλα δεν εχω καταλαβει δεν θα πιανει ποτε τοσα fps(σε βιντεο πχ) ή μονο στα παιχνιδια;
Nik1239 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, Doris0 είπε Καλα δεν με απασχολει αν θα ειναι ακατεβατα τα fps στο pubg ετσι κι αλλιως για χαβαλε ειναι.Τα μεταχειρισμενα οταν λες εδω δε κανουνε γιατι;Και που κανουν δλδ; Οσο αναφορα την οθονη ετσι κι αλλιως δεν εχω αγορασει ακομη και απ οτι καταλαβα στα 144Hz θα παω,αλλα δεν εχω καταλαβει δεν θα πιανει ποτε τοσα fps(σε βιντεο πχ) ή μονο στα παιχνιδια; Κοίτα με μια κάρτα τύπου 1650/1050ti θα έχεις ακατεβατα 100 σίγουρα αλλά έχουν γύρω στα 300€ Αν θες την γνώμη μου κοίτα σε 75hz οθόνη αφού λες ότι είναι για χαβαλε και κάποιο built με έναν 5600g δεν νομίζω πως χρειάζονται τα παραπάνω έξοδα αν δεν έχεις σκοπό να παίζεις απαιτητικά. Αλλιώς μια φθηνή 144hz οθόνη για γενική χρήση και στα παιχνίδια ότι πιάσεις Ξεκαθάρισε μας λίγο αν θες να εξαντληθεί το budget ή όχι 1
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, Doris0 είπε Καλα δεν με απασχολει αν θα ειναι ακατεβατα τα fps στο pubg ετσι κι αλλιως για χαβαλε ειναι Το για χαβαλέ δεκτόν. Θα καταλάβεις όπως μετά από κάποιο καιρό ότι από το να παίζουν τα παιχνίδια ακατάστατα ανάμεσα 80-144 fps είναι πολύ καλύτερα να έχεις τελείως σταθερά fps είτε αυτά είναι 75, είτε είναι 60, είτε είναι ακόμα λιγότερα. Αυτό που σου προτείνουν οι υπόλοιποι, το να πάρεις ένα καινούργιο μηχάνημα με ενσωματωμένα προσωρινά, είναι πολύ καλύτερο σαν επένδυση για το μέλλον και πιο σοφή αν δεν έχεις κατασταλλάξει στα παιχνίδια που παίζεις και στο πόσο θες να αφοσιωθείς σε αυτά. Αλλά θα πρέπει να συνοδευτεί και από δεύτερη επένδυση αργότερα. Μου ακούστηκαν αυτά που γράφεις σαν να χρειάζεσαι μια άμεση λύση για συγκριμμένα παιχνίδια στα 120-165fps και σου πρότεινα μία που όμως θα απαιτούσε ανασυνδυασμό μεταχειρισμένων. Θέλει μεγαλύτερη εμπειρία από επιλογή καινούργιων. 19 λεπτά πριν, Doris0 είπε Τα μεταχειρισμενα οταν λες εδω δε κανουνε γιατι;Και που κανουν δλδ; Οσο αναφορα την οθονη ετσι κι αλλιως δεν εχω αγορασει ακομη και απ οτι καταλαβα στα 144Hz θα παω, Αφού δεν έχεις ήδη την οθόνη για δες αυτή την αγγελία: https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1875991-πλήρης-gaming-pc-rx580-8gb-aoc-144hz/ Νομίζω αξίζει και να ταξιδέψεις για να το δεις, αν ο πωλητής προσφέρει επίδειξη χειμωνιάτικα εν μέσω πανδημίας. 41 λεπτά πριν, Doris0 είπε αλλα δεν εχω καταλαβει δεν θα πιανει ποτε τοσα fps(σε βιντεο πχ) ή μονο στα παιχνιδια; Θα βλέπεις παντού, εκτός κάποιον εξαιρέσεων, 144fps αν τα ρυθμίσεις σωστά, αλλά οι ταινίες δεν έχουν τόσα πολλά καρέ το δευτερόλεπτο. Θα τις βλέπεις πιο ξεκούραστα, αλλά όχι καλύτερα ή πιο ομαλές.
nickol-us Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 CoolerMaster-MWE-V2-550W-Full-Wired-80-Plus-Bronzε asrock-b560m-steel-legend i5-11400f viper-steel-16gb-ddr4-3600mhz samsung-980-ssd-500gb-m.2-nvme Μέχρι εδώ ~450 + κουτί ανάλογα τι θες να πληρώσεις + κάρτα οτι μείνει (άνετα χωράς μια 1650) Εναλλακτικά με τον 5600g AMD-Ryzen-5-5600G και ανάλογα πόσο καλή μητρική θες ή πόσο σε ενδιαφέρει πιθανή μελλοντική αναβάθμιση MSI-MPG-B550-Gaming-Plus (115) MSI-B450-Tomahawk-Max-II (72) 2
Nik1239 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, Doris0 είπε Καλα δεν με απασχολει αν θα ειναι ακατεβατα τα fps στο pubg ετσι κι αλλιως για χαβαλε ειναι.Τα μεταχειρισμενα οταν λες εδω δε κανουνε γιατι;Και που κανουν δλδ; Οσο αναφορα την οθονη ετσι κι αλλιως δεν εχω αγορασει ακομη και απ οτι καταλαβα στα 144Hz θα παω,αλλα δεν εχω καταλαβει δεν θα πιανει ποτε τοσα fps(σε βιντεο πχ) ή μονο στα παιχνιδια; Αν σε ενδιαφέρει μεταχειρισμένο έχω σετακι με κουτί με ryzen 5 3400g 16 ram 500ssd b450m ds3h mobo psu έχει ένα innovator πάνω αλλά αν θες το αλλάζω με επώνυμο + οθόνη 1080p 75hz ένα 450αρι όλα μαζί με εγγύηση στα πάντα (και ηχεία αν θες) επιδόσεις σχεδόν ίδιες με ένα 5600g σύστημα.
Doris0 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε Το για χαβαλέ δεκτόν. Θα καταλάβεις όπως μετά από κάποιο καιρό ότι από το να παίζουν τα παιχνίδια ακατάστατα ανάμεσα 80-144 fps είναι πολύ καλύτερα να έχεις τελείως σταθερά fps είτε αυτά είναι 75, είτε είναι 60, είτε είναι ακόμα λιγότερα. Αυτό που σου προτείνουν οι υπόλοιποι, το να πάρεις ένα καινούργιο μηχάνημα με ενσωματωμένα προσωρινά, είναι πολύ καλύτερο σαν επένδυση για το μέλλον και πιο σοφή αν δεν έχεις κατασταλλάξει στα παιχνίδια που παίζεις και στο πόσο θες να αφοσιωθείς σε αυτά. Αλλά θα πρέπει να συνοδευτεί και από δεύτερη επένδυση αργότερα. Μου ακούστηκαν αυτά που γράφεις σαν να χρειάζεσαι μια άμεση λύση για συγκριμμένα παιχνίδια στα 120-165fps και σου πρότεινα μία που όμως θα απαιτούσε ανασυνδυασμό μεταχειρισμένων. Θέλει μεγαλύτερη εμπειρία από επιλογή καινούργιων. Αφού δεν έχεις ήδη την οθόνη για δες αυτή την αγγελία: https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1875991-πλήρης-gaming-pc-rx580-8gb-aoc-144hz/ Νομίζω αξίζει και να ταξιδέψεις για να το δεις, αν ο πωλητής προσφέρει επίδειξη χειμωνιάτικα εν μέσω πανδημίας. Θα βλέπεις παντού, εκτός κάποιον εξαιρέσεων, 144fps αν τα ρυθμίσεις σωστά, αλλά οι ταινίες δεν έχουν τόσα πολλά καρέ το δευτερόλεπτο. Θα τις βλέπεις πιο ξεκούραστα, αλλά όχι καλύτερα ή πιο ομαλές. Ησουν πολυ κατατοπιστικος ευχαριστω,οχι εχω κατασταλλαξει στα παιχνιδια που παιζω,1 ειναι βασικα το λολακι αντε και λιγο pubg στο οποτε.Για αυτο θα ηθελα να γινει τωρα οπως ειπες μια γρηγορη λυση.Η αγγελια που μου εστειλεις ειναι ενδιαφερον πολυ,αλλα δεν ειμαι σε θεση,δεν εχω τις γνωσεις εννοω να ‘τεσταρω’ ενα μεταχειρισμο πισι για να δω αν οντως ειναι οκει αυτα που πουλαει.Αλλα σαν λυση αν βρω καποιον που μπορει να το κανει για μενα σιγουρα θα προτιμησω μεταχειρισμενο χαχα 11 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Αν σε ενδιαφέρει μεταχειρισμένο έχω σετακι με κουτί με ryzen 5 3400g 16 ram 500ssd b450m ds3h mobo psu έχει ένα innovator πάνω αλλά αν θες το αλλάζω με επώνυμο + οθόνη 1080p 75hz ένα 450αρι όλα μαζί με εγγύηση στα πάντα (και ηχεία αν θες) επιδόσεις σχεδόν ίδιες με ένα 5600g σύστημα. Δεν μου γεμισε το ματι,αλλα ευχαριστω παντως για την προσφορα! 24 λεπτά πριν, nickol-us είπε CoolerMaster-MWE-V2-550W-Full-Wired-80-Plus-Bronzε asrock-b560m-steel-legend i5-11400f viper-steel-16gb-ddr4-3600mhz samsung-980-ssd-500gb-m.2-nvme Μέχρι εδώ ~450 + κουτί ανάλογα τι θες να πληρώσεις + κάρτα οτι μείνει (άνετα χωράς μια 1650) Εναλλακτικά με τον 5600g AMD-Ryzen-5-5600G και ανάλογα πόσο καλή μητρική θες ή πόσο σε ενδιαφέρει πιθανή μελλοντική αναβάθμιση MSI-MPG-B550-Gaming-Plus (115) MSI-B450-Tomahawk-Max-II (72) Ευχαριστω για την προταση.Για το πανω σετακι με τον ιντελ,αξιζει να βαλω κανενα 50αρι παραπανω για ισως λιγο καλυτερο επεξεργαστη ή οχι;
Nik1239 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Doris0 είπε Ησουν πολυ κατατοπιστικος ευχαριστω,οχι εχω κατασταλλαξει στα παιχνιδια που παιζω,1 ειναι βασικα το λολακι αντε και λιγο pubg στο οποτε.Για αυτο θα ηθελα να γινει τωρα οπως ειπες μια γρηγορη λυση.Η αγγελια που μου εστειλεις ειναι ενδιαφερον πολυ,αλλα δεν ειμαι σε θεση,δεν εχω τις γνωσεις εννοω να ‘τεσταρω’ ενα μεταχειρισμο πισι για να δω αν οντως ειναι οκει αυτα που πουλαει.Αλλα σαν λυση αν βρω καποιον που μπορει να το κανει για μενα σιγουρα θα προτιμησω μεταχειρισμενο χαχα Δεν μου γεμισε το ματι,αλλα ευχαριστω παντως για την προσφορα! Αν θες στο αφήνω και 400€
Doris0 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε Αν θες στο αφήνω και 400€ Αν εχεις στο νου σου κανενα καλυτερο σετ ισως ναι
nickol-us Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, Doris0 είπε Ησουν πολυ κατατοπιστικος ευχαριστω,οχι εχω κατασταλλαξει στα παιχνιδια που παιζω,1 ειναι βασικα το λολακι αντε και λιγο pubg στο οποτε.Για αυτο θα ηθελα να γινει τωρα οπως ειπες μια γρηγορη λυση.Η αγγελια που μου εστειλεις ειναι ενδιαφερον πολυ,αλλα δεν ειμαι σε θεση,δεν εχω τις γνωσεις εννοω να ‘τεσταρω’ ενα μεταχειρισμο πισι για να δω αν οντως ειναι οκει αυτα που πουλαει.Αλλα σαν λυση αν βρω καποιον που μπορει να το κανει για μενα σιγουρα θα προτιμησω μεταχειρισμενο χαχα Δεν μου γεμισε το ματι,αλλα ευχαριστω παντως για την προσφορα! Ευχαριστω για την προταση.Για το πανω σετακι με τον ιντελ,αξιζει να βαλω κανενα 50αρι παραπανω για ισως λιγο καλυτερο επεξεργαστη ή οχι; Τι να σου πω ανάλογα πως θα το δεις. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής μπορεί να σηκώσει αρκετά μεγαλύτερες κάρτες. Με αυτή την κάρτα κι αυτός "άχρηστος" θα κάθεται. Πιο πολύ νόημα θα είχε να έπαιρνες πιο καλή κάρτα αλλά έτσι που είναι η αγορά δεν...
Doris0 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, nickol-us είπε Τι να σου πω ανάλογα πως θα το δεις. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής μπορεί να σηκώσει αρκετά μεγαλύτερες κάρτες. Με αυτή την κάρτα κι αυτός "άχρηστος" θα κάθεται. Πιο πολύ νόημα θα είχε να έπαιρνες πιο καλή κάρτα αλλά έτσι που είναι η αγορά δεν... 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Αν σε ενδιαφέρει μεταχειρισμένο έχω σετακι με κουτί με ryzen 5 3400g 16 ram 500ssd b450m ds3h mobo psu έχει ένα innovator πάνω αλλά αν θες το αλλάζω με επώνυμο + οθόνη 1080p 75hz ένα 450αρι όλα μαζί με εγγύηση στα πάντα (και ηχεία αν θες) επιδόσεις σχεδόν ίδιες με ένα 5600g σύστημα. Αχα μαλιστα καταλαβα Η 1650 δεν ειναι μια κομπλε καρτα;Καλυτερη ειναι μια 1050 ti πχ; Ή τελος παντων series 60,70,80?
nickol-us Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Doris0 είπε Αχα μαλιστα καταλαβα Η 1650 δεν ειναι μια κομπλε καρτα;Καλυτερη ειναι μια 1050 ti πχ; Ή τελος παντων series 60,70,80? H 1650 είναι καλύτερα αλλά και πιο σύγχρονη από 1050 ti. Οι "κομπλέ'" κάρτες, κοστίζουν όσο περίπου το συνολικό σου budget. Το θέμα είναι τι θες. Για αυτά που χρειάζεσαι αλλά και τις απαιτήσεις που έχεις οι 2 προτάσεις που σου έκανα είναι αυτές που θεωρώ πιο αξιόλογες με τα σημερινά δεδομένα τιμών. Διαλέγεις δρόμο και παίρνεις. Επίσης μπορείς να περιμένεις να ακούσεις και εναλλακτικές ή να αρχίσεις να ψάχνεσαι λίγο από skroutz/forums κτλ να δεις τι παίζεi με το hardware
Doris0 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε H 1650 είναι καλύτερα αλλά και πιο σύγχρονη από 1050 ti. Οι "κομπλέ'" κάρτες, κοστίζουν όσο περίπου το συνολικό σου budget. Το θέμα είναι τι θες. Για αυτά που χρειάζεσαι αλλά και τις απαιτήσεις που έχεις οι 2 προτάσεις που σου έκανα είναι αυτές που θεωρώ πιο αξιόλογες με τα σημερινά δεδομένα τιμών. Διαλέγεις δρόμο και παίρνεις. Επίσης μπορείς να περιμένεις να ακούσεις και εναλλακτικές ή να αρχίσεις να ψάχνεσαι λίγο από skroutz/forums κτλ να δεις τι παίζεi με το hardware Ναι ναι εχω αρχισει ηδη να ψαχνομαι για αυτο αλλωστε εκανα και την αναρτηση σημερα εδω,διαβαζω και κριτικες καμποσες.Νομιζω πως θα παω στην επιλογη με τη 1650.Αν στο μελλον φτιαξουν τα πραγματα μπορω να την αναβαθμισω ετσι δεν ειναι;Ή πρεπει να αλλαξω και μητρικη;
Sakis_Geo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Άμα βάλεις ένα τίμιο τροφοδοτικό από τώρα δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις τπτ αλο Απλά θα έχεις χάσει πολλα λεφτά στην αναβάθμιση γιατί θα δώσεις πολύ φτηνά μια 1650 άμα οι τιμές ξαναγίνουν νορμάλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα