Exodia The Forbidden One Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα με τον υπολογιστή των τελευταίο καιρό και νομίζω είναι θέμα hardware. Προσπαθώ να παίζω βίντεο σε 4k στον υπολογιστή μου και λαγκαρει , ενώ η μπάρα κάτω διχνει ότι έχει φορτώσει και είναι και πολύ πιο μπροστά κολλάει ή παίζει με σταματημένο Frame και έχει μόνο ήχο. Τσεκαρα σύνδεση μια χαρά έχω 100 download και 10 upload με 10 ping, έπαιξα βίντεο από το Xbox one x και δεν είχε κανένα κόλλημα. Το pc έχει 8gb ram ddr4 , 256 ssd Samsung , i5 7400 και GPU rx570 4GB. Τι μπορεί να φταίει ?
nickol-us Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Άνοιξε task manager και δες τι βαράει κόκκινα. Μπορεί να το πάθεις ακόμη και από κακό ή κακόβουλο software. Το σύστημα σου πρέπει να παίζει πολύ εύκολα 4k video 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Άνοιξε task manager και δες τι βαράει κόκκινα. Μπορεί να το πάθεις ακόμη και από κακό ή κακόβουλο software. Το σύστημα σου πρέπει να παίζει πολύ εύκολα 4k video Αυτό σκέφτηκα και εγώ ότι κανονικά πρέπει να το έχει χαλαρά. Η cpu ζοριται φτάνει και το 70 τα εκατό, λες να κόλλησα τίποτα και υποτίθεται ότι έχω avast πληρωμένη άδεια και όχι το free.
nickol-us Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όλα πιθανά. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις κολλήσει κάτι. Μπορεί ακόμη και να κάνει conflict το antivirus ή το firewall με των windows. Είχα κρακαρίσματα στον ήχο όταν άνοιγα παλιά καρτέλες στο firefox και 100% usage στον cpu, o λόγος ήταν το zonealarm. Κάνεις ένα καλό scan, δοκιμάζεις να κάνεις για λίγο disable το avast να κόψεις συμπεριφορά, να ελέγξεις ακόμη και τα addons του browser μήπως σου δημιουργούν πρόβλημα. Δυστυχώς είναι χαζό πρόβλημα που μπορεί να έχει άπειρες αιτίες. Υπομονή και ψάξιμο... Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από nickol-us 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, nickol-us είπε Όλα πιθανά. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις κολλήσει κάτι. Μπορεί ακόμη και να κάνει conflict το antivirus ή το firewall με των windows. Είχα κρακαρίσματα στον ήχο όταν άνοιγα παλιά καρτέλες στο firefox και 100% usage στον cpu, o λόγος ήταν το zonealarm. Κάνεις ένα καλό scan, δοκιμάζεις να κάνεις για λίγο disable το avast να κόψεις συμπεριφορά, να ελέγξεις ακόμη και τα addons του browser μήπως σου δημιουργούν πρόβλημα. Δυστυχώς είναι χαζό πρόβλημα που μπορεί να έχει άπειρες αιτίες. Υπομονή και ψάξιμο... τσεκαρα για ιο κομπλε θα τσεκαρω firewall και επεκτασεις
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Λοιπόν τσεκαρα λίγο task manager και είδα ότι το ίντερνετ μια ανεβαίνει στα 40-50 mbs και μετά πέφτει στα σε κάτι kilobytes και μετά πάλι ανεβαίνει και αυτό γίνετε συνέχεια δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό κανονικά απλά μου έκανε εντύπωση και το αναφέρω.
Nik1239 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Λοιπόν τσεκαρα λίγο task manager και είδα ότι το ίντερνετ μια ανεβαίνει στα 40-50 mbs και μετά πέφτει στα σε κάτι kilobytes και μετά πάλι ανεβαίνει και αυτό γίνετε συνέχεια δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό κανονικά απλά μου έκανε εντύπωση και το αναφέρω. Για δοκίμασε να κλείσεις το antivirus ή ακόμα και να το βγάλεις καλά καλά Πάντως δεν είναι λογικό αυτό
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Για δοκίμασε να κλείσεις το antivirus ή ακόμα και να το βγάλεις καλά καλά Πάντως δεν είναι λογικό αυτό Το έβγαλα και τα ίδια
Nik1239 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Το έβγαλα και τα ίδια Φορματ ή κάποια live έκδοση linux δοκίμασες ;
infin1tyGR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 GPU acceleration είναι ενεργό στον browser σου;
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Nik1239 είπε Φορματ ή κάποια live έκδοση linux δοκίμασες ; Φορμάτ όχι ακόμα το αφήνω τελευταία επιλογή , θα κάνω αργότερα ένα live usb να δοκιμάσω. 10 ώρες πριν, infin1tyGR είπε GPU acceleration είναι ενεργό στον browser σου; Ναι κανονικά
CsIns Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα. Το να ανεβοκατεβαίνει η ταχύτητα είναι φυσιολογικό στο βίντεο γιατί σε 4k δεν σε αφήνει να έχεις πάνω από 20 δευτερόλεπτα buffer. Μπορείς να το δεις κάνοντας δεξί κλικ πάνω στο βίντεο και stats for nerds. Εγώ θα δοκίμαζα άλλο browser για πλάκα αλλά και την ενσωματωμένη Intel HD που και αυτή πρέπει να τα σηκώνει κανονικά.
3DJIN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) με τι επεξεργαστη και καρτα γραφικων εισαι? αα ειδα στην τελευταια σειρα.Δεν ειναι αυτο που σκεφτομουν. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από 3DJIN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα