Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμεις μια χαρα το εχουμε ... αυτοι εχουν χασει την μπαλα...
Εγω ακομα περιμενω... ουτε απαντηση απο τον ΕΟΔΥ ουτε βρηκα κανεναν στο τηλεφωνο....
Το δε πιστοποιητικο ακομα δεν ειναι σε ισχυη απο τις 7-1-22, το ελεγχω με την εφαρμογη τους που κανουμε τους ελεγχους στη δουλεια

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Και ναι και όχι. Τα όσα αναφέρει το άρθρο έχουν αναφερθεί λίγο έως πολύ στο παρόν topic, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστει πώς μπορείς να εκδόσεις πιστοποιητικό νόσησης με rapid (έστω και για περιπτώσεις νόσησης μετά την 1/1 και λήψη αποτελέσματος θετικού rapid).

Σε κανένα σημείο -προς το παρόν??- της πλατφόρμας του gov δεν μπορείς να εκδόσεις πιστοποιητικό νοσησης με rapid, καθώς ακόμη αναγνωρίζει valid αποτελέσματα μόνο από PCR.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kapws είπε

Και ναι και όχι. Τα όσα αναφέρει το άρθρο έχουν αναφερθεί λίγο έως πολύ στο παρόν topic, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστει πώς μπορείς να εκδόσεις πιστοποιητικό νόσησης με rapid (έστω και για περιπτώσεις νόσησης μετά την 1/1 και λήψη αποτελέσματος θετικού rapid).

Σε κανένα σημείο -προς το παρόν??- της πλατφόρμας του gov δεν μπορείς να εκδόσεις πιστοποιητικό νοσησης με rapid, καθώς ακόμη αναγνωρίζει valid αποτελέσματα μόνο από PCR.

μισο.Πιστοποιητικό νοσησης με rapid δεν εκδίδεις.Εφοσον εισαι εμβολιασμενος εχεις ακομα το πιστοποιητικο εμβολιασμου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vasilllis είπε

μισο.Πιστοποιητικό νοσησης με rapid δεν εκδίδεις.Εφοσον εισαι εμβολιασμενος εχεις ακομα το πιστοποιητικο εμβολιασμου.

Τι εννοείς; Αφού αυτό αναγράφεται τόσο στην τελευταία ΚΥΑ, όσο και στο άθρο που παρέθεσες:

β) ειδικώς για τους πλήρως εμβολιασμένους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 2, και κατόπιν θετικού ελέγχου με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού COVID-19 (rapid test). Η ισχύς του πιστοποιητικού νόσησης διαρκεί έως 90 ημέρες μετά από τον κατά τα ανωτέρω μοναδικό ή πρώτο θετικό έλεγχο,

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kapws είπε

Τι εννοείς; Αφού αυτό αναγράφεται τόσο στην τελευταία ΚΥΑ, όσο και στο άθρο που παρέθεσες:

β) ειδικώς για τους πλήρως εμβολιασμένους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 2, και κατόπιν θετικού ελέγχου με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού COVID-19 (rapid test). Η ισχύς του πιστοποιητικού νόσησης διαρκεί έως 90 ημέρες μετά από τον κατά τα ανωτέρω μοναδικό ή πρώτο θετικό έλεγχο,

ναι σωστα.Θυμαμαι είχα δει την συνεντευξη που ελεγε δεν θα εκδιδεται πιστοποιητικο νοσησης στους εμβολιασμενους-θα ισχύει ομως η τριμηνη παράταση.

Λογικά  σε 30 ημερες απο την ισχυ της ΚΥΑ θα μπορεις να τυπωσεις πιστοποιητικό νόσησης.

Δημοσ.

Τελικά το πιστοποιητικό νόσησης έχει ισχύς 2 ή 3 μήνες ? Διότι εάν κάνει και 1 μήνα να ξεκινήσει να έχει ισχύ αλλά οι 3 μήνες μετράνε από τον πρώτο θετικό έλεγχο και όχι από το πότε θα ξεκινήσει το πιστοποιητικό να έχει ισχύς (δηλαδή μετά από ένα μήνα), άρα πάει στους 2 μήνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχτές διάβασα σε ενημερωτικό site ότι αρκετοί εμβολιασμένοι είχαν πρόβλημα στο να εκδώσουν πιστοποιητικό νοσησης με rapid καθώς δεν υπήρχε πρόβλεψη στην πλατφόρμα. Η πλατφόρμα θα διορθωθεί εντός 48 ωρών και θα μπορούν πλέον οι εμβολιασμένοι να κάνουν έκδοση πιστοποιητικού νοσησης με rapid

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nickol-us είπε

Εχτές διάβασα σε ενημερωτικό site ότι αρκετοί εμβολιασμένοι είχαν πρόβλημα στο να εκδώσουν πιστοποιητικό νοσησης με rapid καθώς δεν υπήρχε πρόβλεψη στην πλατφόρμα. Η πλατφόρμα θα διορθωθεί εντός 48 ωρών και θα μπορούν πλέον οι εμβολιασμένοι να κάνουν έκδοση πιστοποιητικού νοσησης με rapid

Να σημειωθεί ότι ακόμη και πιστοποιητικό νόσησης να πάρει ο εμβολιασμένος ότι από την στιγμή που το πάρει μέσω rapid και όχι PCR, ο ΕΥΚΑ ΔΕΝ πληρώνει την άδεια που του έχει χορηγηθεί. Πληρώνει μόνο μέσω PCR ακόμη και εάν είσαι εμβολιασμένος. Έτσι έχω διαβάσει, ας το επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει δει στην πράξη.

Δημοσ.

Και στα παιδιά υπάρχει θέμα.

Παιδί που νόσησε 2 φορές για τη 2η φορά δεν δικαιούται πιστοποιητικό επειδή ήταν με ραπιντ και όχι με pcr.

Ωστόσο στη πλατφόρμα του εμβολιασμού γράφουν ότι επειδή νόσησε η σύσταση είναι να κάνει εμβόλιο μετά από 5 μήνες.

Προφανώς το σύστημα δεν μπορεί να αναγνωρίσει πολλές περιπτώσεις και χρειάζεται ρύθμιση

Δημοσ.

Λοιπον με απαντησε ο ΕΟΔΥ ... στο παρακατω ερωτημα-τα
"Στις 7 Ιανουαριου διεγνωστεί με covid μετα απο τα αποτελεσματα του PCR.
Την επομενη μερα ζητησα εκδοση πιστοποιητικου νοσησης απο την σελιδα gov.gr
Πραγματι αφου καταχωρησα τα στοιχεια μου και εκδοθηκε το πιστοποιητικο μου, που οπως εχω διαβασει απο την τελευταια ΚΥΑ εχει ισχυς εως 90 μερες.

Παρολαυτα ομως το πιστοποιητικο αναφερει
Πιστοποιητικο εγκυρο απο 2022-02-06
Πιστοποιητικο εγκυρο εως 2022-04-07 
Ερωτηση..
1. Πως θα παω στην εργασια μου και ποτε; θα κανω rapid? θα κανω και αλλο PCR?
2. Πως θα κυκλοφορω μεχρι τις 6 Φεβρουαριου;
3. Γιατι αναφερετε ψευδως διαρκεια - ισχυς 90 ημερων οταν η ισχυς του ειναι μολις 60 μερες ητοι απο 6 Φεβρουαριου εως 7 Απριλιου;
4. Γιατι δεν εχει αμεση ισχυς αλλα πρεπει να περασει ενας μηνας; και τι κανω εγω στην διαρκεια του μηνα."

------------------------------------------------------ απαντηση ΕΟΔΥ !!! ------------------------

Καλησπέρα σας,

Παρακαλούμε πολύ όπως συμβουλευτείτε τις οδηγίες στη σελίδα eody.gov.gr στις "Συχνότερες ερωτήσεις – απαντήσεις που αφορούν την νόσο covid-19". 
Επιπλέον, μπορείτε να καλέσετε στην τηλεφωνική γραμμή για τον Covid-19 1135 ή επικοινωνήστε με το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΟΔΥ στο 210 5212054 ή με τον Περιφερειακό ΕΟΔΥ ΒΕ στα τηλέφωνα 2310 229139 ή 2310 243363. 

Ο ΕΟΔΥ δεν είναι αρμόδιος για την έκδοση των πιστοποιητικών νόσησης.

Με εκτίμηση,
Σας λεω οι ανθρωποι ειναι επιστημονες !!!!
Δημοσ.
1 ώρα πριν, verylife78 είπε

Λοιπον με απαντησε ο ΕΟΔΥ ... στο παρακατω ερωτημα-τα
"Στις 7 Ιανουαριου διεγνωστεί με covid μετα απο τα αποτελεσματα του PCR.
Την επομενη μερα ζητησα εκδοση πιστοποιητικου νοσησης απο την σελιδα gov.gr
Πραγματι αφου καταχωρησα τα στοιχεια μου και εκδοθηκε το πιστοποιητικο μου, που οπως εχω διαβασει απο την τελευταια ΚΥΑ εχει ισχυς εως 90 μερες.

Παρολαυτα ομως το πιστοποιητικο αναφερει
Πιστοποιητικο εγκυρο απο 2022-02-06
Πιστοποιητικο εγκυρο εως 2022-04-07 
Ερωτηση..
1. Πως θα παω στην εργασια μου και ποτε; θα κανω rapid? θα κανω και αλλο PCR?
2. Πως θα κυκλοφορω μεχρι τις 6 Φεβρουαριου;
3. Γιατι αναφερετε ψευδως διαρκεια - ισχυς 90 ημερων οταν η ισχυς του ειναι μολις 60 μερες ητοι απο 6 Φεβρουαριου εως 7 Απριλιου;
4. Γιατι δεν εχει αμεση ισχυς αλλα πρεπει να περασει ενας μηνας; και τι κανω εγω στην διαρκεια του μηνα."

------------------------------------------------------ απαντηση ΕΟΔΥ !!! ------------------------

Καλησπέρα σας,

Παρακαλούμε πολύ όπως συμβουλευτείτε τις οδηγίες στη σελίδα eody.gov.gr στις "Συχνότερες ερωτήσεις – απαντήσεις που αφορούν την νόσο covid-19". 
Επιπλέον, μπορείτε να καλέσετε στην τηλεφωνική γραμμή για τον Covid-19 1135 ή επικοινωνήστε με το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΟΔΥ στο 210 5212054 ή με τον Περιφερειακό ΕΟΔΥ ΒΕ στα τηλέφωνα 2310 229139 ή 2310 243363. 

Ο ΕΟΔΥ δεν είναι αρμόδιος για την έκδοση των πιστοποιητικών νόσησης.

Με εκτίμηση,
Σας λεω οι ανθρωποι ειναι επιστημονες !!!!

Δεν είναι επιστήμονες. Αυτοί που μας εξουσιάζουν είναι επαγγελματίες ψεύτες και παραπληροφορητές. Οι εργαζόμενοι απλά τα έχουν χαμένα με την κάθε μ.... που δηλώνει ο κάθε υπουργός- επιστήμονας.

Γίνεται ότι γίνεται και μάλλον θα συνεχίσει να γίνεται ,μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας.

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, panatha1369 είπε

πιστοποιητικο νοσησης για ανεμβολιαστους γινεται με rapid??

Όχι, σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται πιστοποίηση με pcr για να εκδοθεί το πιστοποιητικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...